Більше тисячі інфекцій в день. Українці готуються до другої хвилі пандемії

8-9-2020


В Україні за останню добу було виявлено, більш ніж 1200 нових випадків коронавірусної інфекції, повідомляє Центр моніторингу поширення епідемії Ради національної безпеки і оборони України. МОЗ Києва готується до другої хвилі пандемії. — У Європі це вже починається, — сказав головний лікар Віктор Лашко. Ще більше новин з цього питання і не тільки можна отримати за посиланням Новости Украины сегодня , слідкуйте за життям країни.

За останню добу в Україні 26 людей померли через COVID-19. Це число є найвищим більш ніж за місяць. Поки в цій країні за добу зареєстровано від десятка до близько 20 смертей.

З початку пандемії в Україні було зареєстровано 74 219 випадків зараження SARS-CoV-2, 1764 людини померли і 40 613 одужали. В даний час число інфікованих становить 31 842 людини.

Найбільшу кількість нових випадків зараження напередодні підтверджено у Львівській області — 146, Харківській області-143, Івано — Франківській області — 127 та Києві-108.

В Україні зростає кількість випадків коронавірусу
Павло Гончар / Sopa Images / LightRocket через Getty Images
ПРОЧИТАЙТЕ «ми повинні зупинити ці диктаторські методи». Українські міста не хочуть бути в » червоній зоні»

У понеділок в Україні зареєстровано 990 випадків зараження SARS-CoV — 2, у неділю — 1112, у суботу — 1172, у п’ятницю-1090. У четвер українські служби повідомили про рекордну кількість — 1197 випадків зараження коронавірусом.

«Друга хвиля пандемії починається в Європі»
МОЗ Києва готується до другої хвилі пандемії, повідомляє портал «Українська правда». — Ми бачимо, що тенденція поширення пандемії у світі не є позитивною, і сьогодні в Європі починається її друга хвиля. Тому ми повинні бути готові до збільшення числа випадків зараження коронавірусом. Ми прогнозуємо, що кількість коронавірусних інфекцій в Україні може збільшитися в сезон епідемії грипу, тобто з жовтня по квітень, — сказав головний санітарний лікар країни Віктор Лашко.