Про кешбек в онлайні

5-18-2021

Банківські картки з функцією кешбек, коли відсоток від витраченої суми банк повертає на картковий рахунок грошима або балами, які можна конвертувати в гроші, користуються незмінною популярністю. Це найбільш простий, зрозумілий і ефективний спосіб мотивації клієнтів більше витрачати, визнають банкіри. Більш докладну інформацію дізнавайтеся за посиланням лучшие кэшбэк сервисы 2021. При виборі виду програми лояльності на ньому зупиняється більше половини опитаних клієнтів.

Скільки повертають банки

За підрахунками аналітиків, за рахунок міжбанківських комісій (інтерчейндж) банк може давати стандартний кешбек (на всі покупки) не більше 2,5%. Тому найчастіше банки розподіляють його так: 1% – стандартний кешбек за будь – які покупки плюс 2-5% — підвищені виплати від витрат в декількох (1-5) категоріях покупок.

Деякі карти передбачають підвищені бонуси від партнерів банків в 10-30%. Деякі, розкривають перелік партнерів, які нараховують підвищений кешбек, лише чинним власникам карт. Потрібно враховувати, що партнерські нарахування можуть бути тимчасовими – діяти місяць, а то і кілька днів.

При виборі карти з кешбек потрібно пам’ятати, що вказаний в рекламному буклеті спокусливий відсоток повертається на карту далеко не завжди і не з усієї витраченої суми.

Стандартний кешбек умовно називають «за будь-які покупки» — його зазвичай не нараховують за інтернет-платежі,оплату комунальних послуг і зв’язку, покупку цінних паперів і страхових полісів – ставки у букмекерів та ін. Але і тут бувають винятки. Наприклад, за деякими кредитними картками можна отримувати кешбек за жкг, причому за підвищеними ставками.

Часто для отримання підвищеної ставки кешбек потрібно виконати додаткові умови — як правило, здійснювати покупки на певну суму в місяць (чим більше витрати, тим вище кешбек).

1 разові великі покупки можуть залишитися без кешбек. За разові дорогі покупки по «мультикарті» , такі як покупка автомобіля, бонуси не нараховуються, . «ми прагнемо заохочувати повсякденні витрати клієнтів, а не разові великі покупки», А а де які нараховують бонуси за покупки в автосалонах, але на суму не більше 100 000 грн.

Від ремонту до онлайн-ігор

Банки все частіше роблять ставку на персоніфікацію, щоб клієнт міг налаштувати карту під особисті потреби, наприклад вибирати види витрат для отримання підвищеного кешбек. Скажімо, автомобілістам може сподобатися кредитка з підвищеним бонусом в 10% за витрати на азс 3% за парковки, таксі, каршерінг, штрафи гибдд. Або «автокарта» з грошовим кешбек в 10% на азс і 5% на інших азс, парковках, мийках, платних дорогах; але існує ліміт повернення.

Тим, хто затіває ремонт, підійде карта (кешбек – 5% на будматеріали, фарбу, обладнання та меблі для дому, теж є ліміт . Для повсякденних витрат може стати в нагоді кредитка «з категорією» сімейна з поверненням 7% витрат в гіпермаркетах, оплати жкг, дитячих товарів, витрат в аптеках і поліклініках. Бувають вузькоспеціалізовані карти, наприклад polza ingame» хоум кредиту » для геймерів з кешбек 5% в онлайн-іграх.