Використовуємо соцмережі

3473
  • Взаємна накрутка лайків і передплатників у Bosslike
  • Як заробити бали на накрутці чужих акаунтів
  • Як витратити бали на безкоштовну накрутку?
  • Партнерська програма і висновки
  • Доброго часу доби, шановні читачі блогу ! Хочу продовжити благодатну тему безкоштовної накрутки лайків, передплатників і пр. в соцмережах, розпочату в статті про ВкМикс.

    Там ми говорили про те, як можна досить швидко розкрутити свій аккаунт у Вконтакте, Инстаграме, Ютубі і Твітері. Для чого це потрібно? Ну, на такому записі можна, наприклад, набагато більше заробити на соціальних мережах в описаних за посиланням онлайн-сервісах.

    Використовуємо соцмережі

    Сьогодні я планую познайомити вас з проектом під назвою БоссЛайк. Сервіс це дуже популярний і дозволяє накручувати ваші сторінки відразу в шести соцмережах: ВК, Фейсбуці, Одноклассниках, Twitter, Ютубі і Инстаграме. Ваші заявки до Bosslike будуть виконуватися досить швидко і результат не змусить себе чекати — ви отримаєте просунуті сторінки, які будуть приносити вам істотно більший дохід.

    Як проходить накрутка лайків і передплатників у Bosslike?

    Якщо ви зацікавлені в накрутці у ВК, Фейсбуці чи Инстаграме, то Босслайк підійде вам як не можна краще. Звичайно, сервіс працює і з іншими проектами, але вищевказаним приділяється особлива увага. Для реєстрації достатньо логіна і пароля:

    регистрационная форма BosslikeВикористовуємо соцмережі

    Необхідно підтвердити реєстрацію за ссилочку в листі і перейти в акаунт для початку роботи.
    Внутрішня валюта, використовувана на сайті – бали. Їх можна заробляти або купувати (якщо потрібно накрутити як можна швидше і виконувати чужі завдання вам в даний момент колись).

    Обмінювати зароблену на виконанні завдань внутрішню валюту на реальні гроші (виводити) не можна, але зате дозволяється витрачати її на накрутку – за аналогією з сервісом VkMix і йому подібними. Однак, як вже говорив вище, БоссЛайк відмінно підійде для безкоштовної розкрутки акаунтів в ВК, Однокласниках, Ютубі та інших соцмережах, щоб потім максимально збільшити свій заробіток в ВкТаргет та інших подібних сервісах допзаработка в інтернеті, пов’язаних з соцмережі.

    Детальніше про реалізації даної схеми заробітку дивіться у цьому відео:

    Використовуємо соцмережі«alt=»»>

    Як заробити бали на накрутці чужих акаунтів в соціальних мережах?

    Щоб заробити бали в цьому сервісі, перейдіть до відповідної вкладочку у верхньому управляючого меню сервісу:

    заработок баллов для накрутки BosslikeВикористовуємо соцмережі

    Система видає нам безліч завдань. Зверніть увагу, соцмережу, в якій потрібно працювати, висвічується в керуючому меню праворуч. На вибір надається 6 найбільших соціальних проектів. Напевно у вас волосся дибки стає від кількості завдань, доступних для виконання:

    доступные задания для накрутки в BossLikeВикористовуємо соцмережі

    Завдання Бос Лайк для ВК і Инстаграма найбільш високооплачувані, можна отримувати за 9-20 балів за одне виконання. В інших соцмережах середня вартість дорівнює приблизно 5 балів за виконання (але є і виключення, про які нижче).

    задания Bosslike для накрутки ВКВикористовуємо соцмережі

    Перший крок на шляху до успішного виконання – клік на завдання. У випадаючому тексті замовник вкаже, що саме потрібно зробити. Наприклад, тексти коментарів нерідко просто копіюються, вставляються:

    накрутка сообщений за баллыВикористовуємо соцмережі

    Самі низькооплачувані завдання – голосування. Велика частина з них приносить не більше одного бала. Оскільки немає особливої різниці по складності між голосуванням і вступом в групу (скрізь досить зробити один клік), краще не вдаватися.

    Серед завдань для Ютуба в Boss Like на другому місці за популярністю стоять перегляди відеороликів. Платять за них цілком нормально:

    баллы Bosslike за просмотр видеоВикористовуємо соцмережі

    На першому місці, природно, підписки. Вартість аналогічна:

    подписки на обновления в BossLikeВикористовуємо соцмережі

    Загалом самі розберетеся, що вам ближче — головне отримати на рахунок достатня кількість, щоб їх вистачило для реалізації своїх цілей.

    Як витратити бали на безкоштовну накрутку своїх акаунтів в ВК, ФБ, ОК, Ютубі або Инстаграме?

    Коли у вас в BossLike набереться необхідна для оплати власних завдань сума, можна переходити до їх випуску. Робиться це, якщо ви ще не забули, в самій першій вкладочке «Накрутити».

    Форма завдання виглядає наступним чином (швидко і просто):

    новое задание на бесплатную накрутку BosslikeВикористовуємо соцмережі

    Відповідно, з початку потрібно вибрати соціальну мережу, в якій потрібно розкрутити сторінку. Вибирати одночасно кілька мереж не можна, але ніхто не забороняє робити більше одного завдання:

    выбор соцсети на быстрой накруткиВикористовуємо соцмережі

    Потім вибираємо зі списку тип дії. Я візьму, в якості прикладу, підписку на оновлення:

    выбор типа задания в Boss likeВикористовуємо соцмережі

    Вводжу ссилочку, яка виведе виконавця на мою сторінку. Виконувати завдання будуть тільки ті люди, які авторизовані в ВК, тому якщо переглядати сторінку можуть не всі користувачі – нічого страшного, перешкод не виникне. Далі вписую ціну і вказую бажане число виконань. Система автоматично висвічує кількість балів, яку з мене спишеться:

    ссылка, стоимость и количество выполненийВикористовуємо соцмережі

    Адміністратори Босслайка свого не упускають і забирають собі аж половину вноситься кількості балів, щоб потім їх продати бажаючим. Але куди подітися. Процес виконання створених вами завдань на розкрутку можна спостерігати відкривши вкладку з лівого меню:

    Выполнение ваших заданий на раскрутку в BossLikeВикористовуємо соцмережі

    Коли завдання запущено, воно відразу ж з’явиться в загальному списку на вкладці «Заробити» і кожен учасник обміну накрутками в Босслайке його побачить. Лічильник виконаних робіт почне відлік досить швидко, якщо ви не поскупилися з балами, бо вгорі списку «Заробити» знаходяться найвигідніші для виконавців пропозиції. Якщо ви призначили хорошу оплату, то довго чекати бажаної накрутки не доведеться.

    Партнерка та висновки по розкрутці соцмереж через BossLike

    Умови партнерської програми на Босслайке дуже вигідні. З заробітку рефералів нараховується 50 відсотків (у балах); з реальних грошей, внесених замовниками — 25 відсотків. Якщо у вас є можливість наростити реферальну систему за допомогою власного веб-сайту або інших «воронок» — варто серйозно задуматися про перспективи Bosslike.

    Партнерская программа в BosslikeВикористовуємо соцмережі

    Отже, мій невеликий огляд підійшов до кінця. Сайт «Босслайк» дозволяє провести успішну і, при не дуже великому поспіху, безкоштовну накрутку передплатників, лайків, коментарів і всього такого іншого в найпопулярніших сучасних соцмережах, що, безсумнівно, ставить його в один ряд з провідними сервісами аналогічної тематики.

    Але якщо фінансова або обмінна політика системи вам не до вподоби, спробуйте тоді співпрацювати з раніше описаними ресурсами ВК-Target або В-Like, проте тут вже безкоштовно накрутка абсолютно неможлива — доведеться розлучатися зі своїми «кровними».

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу