Тестуємо онлайн-сервіси

4439

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Mchange.net — онлайн-обмінник, де можна обміняти криптовалюту, електронні гроші, фіат з банківських карт.

З першого погляду сайт справляє позитивне враження: сучасний і якісний дизайн наштовхує на думку про серйозні наміри сервісу.

Тестуємо онлайн-сервіси

Але чи насправді це так? Наскільки надійний обмінник, що говорять про нього відгуки? Розберемося в огляді.

Напрямки обміну

Кріптовалюти: Биткоин, Эфириум, Лайткоин, Tether, TUSD, USD Coin, Bitcoin Cash ABC, Monero, Dash, Zcash, Ripple, Tron, Waves, Binance Coin, Nem, Eos, Stellar, Cardano.

Банки, карти: Ощадбанк, картки Visa/MasterCard в рублях, Тінькофф, Альфа-Банк, Ак Барс Банк, Хоум Кредит, Райффайзенбанк, Російський Стандарт, Газпром, ВТБ, Промсвязьбанк, Бінбанк, Россельхозбанк.

Платіжні системи: Ківі, Яндекс.Гроші, AdvCash, Payeer, Capitalist, Perfect Money.

Переваги Mchange.net

Сертифікований партнер ПС. Налагоджено партнерство з AdvCash, Payeer, Perfect Money.

Представлений на найбільших моніторингах. Бере участь у рейтингах таких сервісів, як Bestchange, курс-експерт та інших. Як правило, подібні моніторинги публікують відгуки реальних клієнтів, і якщо хтось звинувачує обмінник у шахрайстві, то він виключається з сервісу. Mchange в подібному помічений не був, більше того, обмінник відкрито публікує посилання на сторінки форумів і моніторингів, де йде його обговорення.

Тестуємо онлайн-сервіси

Безпечне з’єднання. Сайт доступний з HTTPS, а це значить, що конфіденційна інформація клієнтів передається по захищеному з’єднанню, що робить неможливим перехоплення платіжної інформації та особистих даних.

Конфіденційність. У правилах обмінника прописано, що вся інформація про перекази через сервіс анонімна і не розголошується (за винятком випадків, коли справа доходить до суду).

Обязательства сторонТестуємо онлайн-сервіси

Достатні резерви. У Mchange.net в запасі 19 биткоинов, 9+ млн російських рублів на банківських картах Visa/MC, мільйони рублів і десятки тисяч доларів на гаманцях платіжних систем (на момент створення цього огляду). Якщо по якомусь напрямку не вистачає резерву, можна постукати в підтримку — і вам допоможуть.

РезервыТестуємо онлайн-сервіси

2-рівнева партнерка. Партнери отримують 0,6% від суми відбулися заявок з рефералів першого рівня і 0,2% — з другого.

Програма лояльності. Можна отримати знижку від 0,05 до 0,12% в залежності від того, який сумарний обсяг ваших заявок на сервісі. Потрібно зареєструватися, щоб історія платежів зберігалася і фіксувалася знижка.

Накопительная скидкаТестуємо онлайн-сервіси

Процес обміну

Кликніть в правому верхньому куті сайту «Вхід під паролем» — потім внизу форми «Реєстрація». Введіть поштову адресу, двічі пароль, капчу, відправте дані кліком по кнопці «Зареєструватися».

РегистрацияТестуємо онлайн-сервіси

Система перенаправляє вас на сторінку обміну. Тепер можна міняти гроші зі знижкою. Виберіть напрямок обміну, вкажіть суму, заповніть реквізити, звідки будете оплачувати, і куди потрібно відправити гроші. Якщо ви зареєстровані на сайті і авторизовані, то повинен з’явитися купон на знижку.

Обмен в один кликТестуємо онлайн-сервіси

Клікніть «Обміняти». На наступній сторінці перевірте реквізити і суму, яку ви отримаєте в результаті обміну. Здійсніть платіж на зазначені реквізити. Натисніть «Я оплатив», коли завершите оплату. Чекайте надходження коштів.

ИнструкцияТестуємо онлайн-сервіси

Відгуки про Mchange.net

Тестуємо онлайн-сервіси

Судячи з відгуків у моніторингах, обробка заявок відбувається за 5-10 хвилин. Клієнти задоволені швидкістю угод і компетентністю підтримки.

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу