Як розкрутити сайт самому

4085

Як аналізувати конкурентів, що допоможе обійти обмеження CMS, в чому секрет текстів і які сайти сьогодні в тренді? Відповіді на ці та інші питання – у безкоштовному електронному виданні.

Як розкрутити сайт самому

Внутрішня оптимізація – пропуск в ТОП пошукових систем і інструмент перетворення відвідувачів сайту в клієнтів. Про те, як використовувати її можливості в інтересах бізнесу – у новій книзі «Магія сайту: внутрішня оптимізація для збільшення продажів».

Про що книга?

  • як оцінити конкурентів і обійти їх у видачі пошукових систем;
  • що робити, якщо система управління сайтом ускладнює його оптимізацію;
  • які тексти допоможуть збільшити конверсію;
  • як повною мірою використовувати внутрішні ресурси сайту;
  • що чекає SEO завтра (тренди сайтобудування, нові алгоритми тощо).
  • Бесплатная книгаЯк розкрутити сайт самомуПовышение продажЯк розкрутити сайт самому

    Читачам запропоновані рекомендації та готові рішення з розвитку сайтів з урахуванням алгоритмів пошукових систем, останніх тенденцій і нового цілепокладання – роботи на підвищення прибутковості інтернет-ресурсу. Ставки зроблені на усунення технічних помилок, підготовку продає контенту, опрацювання юзабіліті, поліпшення поведінкових характеристик і підвищення конверсії відвідувачів в покупців.

    Книга «Магія сайту: внутрішня оптимізація для збільшення продажів» буде корисна тим, хто займається розвитком свого проекту, хоче зі знанням справи вибирати підрядника для просування сайту, прагне бути в курсі трендів галузі, самостійно навчається інтернет-маркетингу. Автори постаралися зробити видання максимально цікавим для менеджерів по рекламі і PR, SEO-фахівців і керівників веб-проектів.

    Електронна книга безкоштовна, скачування не вимагає реєстрації або введення email.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу