Способи заробітку в мережі

2423
  • Adsmmgp в цифрах і фактах
  • Які формати реклами доступні вебмайстрам?
  • Умови прийому майданчиків в систему
  • Як почати заробляти на фінансовому трафіку
  • Підіб’ємо підсумок
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Як заробляти на трафіку з сайтів фінансової та бізнес-тематики? Можна розміщувати тизери, огляди сервісів, контекстну рекламу від Google або Яндекса, банери.

    Проте такі варіанти підходять не всім з різних причин: невисока вартість кліка, низький CTR оголошень або неможливість адаптувати їх під дизайн сайту, занадто агресивна реклама і так далі. Як підняти дохід з майданчиків фінансової спрямованості і не нашкодити їм?

    Способи заробітку в мережі

    Можна співпрацювати з сервісом Adsmmgp.com. Це відома медійна рекламна мережа, яка приймає будь-який російськомовний трафік. Вона створена командою самого популярного в рунеті форуму mmgp.ru про онлайн-заробітку та фінансах.

    Перевага Adsmmgp перед тизерными мережами – в більш високій вартості кліка (в середньому по системі — 0.33$, але часто бувають кліки по 5 – 10 центів) і можливості органічно вбудувати рекламні блоки в дизайн сайту. Тут немає дратівливих анімованих зображень. Щоб убезпечити відвідувачів сайту, можна заборонити рекламу проектів з високим ризиком (хоча заробіток з неї вище).

    Adsmmgp в цифрах і фактах

  • Серед рекламодавців, які співпрацюють з мережею – великі брокери, сервіси онлайн обміну валют, партнерки та інші організації фінансової спрямованості. Так, тут купує трафік CPA-мережа Admitad, брокер Instaforex, Alpari і інші великі компанії.
  • Близько 10 мільйонів показів реклами щодня;
  • 13282 кліка щомісяця;
  • 752 сайту надають трафік;
  • Система захищає від рекламодавців склікування і ботів;
  • Вебмастера захищені від показу реклами проектів, які порушують законодавство
  • Рекламні формати аналогічні Яндекс.Директ і Google Adwords.
  • Які формати реклами доступні вебмайстрам?

    Зараз в системі 2 основні формати: тизерний і текстовий. В майбутньому творці сервісу планують запустити банери, нативні блоки та оголошення для мобільних.

  • Тизерну блоки. Вони складаються з картинки і тексту. Доступний вертикальний і горизонтальний формат, від 1 до 5 оголошень в блоці. Гнучко настроюються кольору, шрифти елементів, ширина блоку, розміри картинок. Як правило, тизерну блоки розміщують у сайдбарі або під/над контентом, але можна і будь-які інші місця на сайті для їх публікації. Приклади тізерна формату з вертикальною орієнтацією:

    тизерные блокиСпособи заробітку в мережі

    тизерные блокиСпособи заробітку в мережі

    Горизонтальні блоки:

    горизонтальные рекламные блоки от AdsmmgpСпособи заробітку в мережі

    горизонтальные блокиСпособи заробітку в мережі

  • Текстовий формат. Являє собою заголовок з текстом і кнопкою. Можна вибрати горизонтальний, вертикальний або квадратний варіант розміщення. Дизайн також гнучко настроюється в візуальному редакторі. Текстові блоки рекомендують вбудовувати між абзацами або під статтями/постами.

    текстовый формат объявлений в AdsmmgpСпособи заробітку в мережі

    монетизация финансовых сайтов в AdsmmgpСпособи заробітку в мережі

    финансовая реклама от AdsmmgpСпособи заробітку в мережі

    текстовые объявления от AdsmmgpСпособи заробітку в мережі

  • Умови прийому майданчиків в систему

    Сервіс Adsmmgp піклується про якість трафіку, тому кожен сайт проходить ручну модерацію. Перевіряється тематика сайтів і джерела відвідувачів. Щоб майданчик додали, необхідно показати доступ до статистики з Яндекс.Метрики, Гугл Аналітікс або інших сервісів. Після того як модератор перевірить, що сайт не купує трафік на буксах і не використовує ботів, його приймуть в систему. Не проходять модерацію майданчики:

  • з агресивною рекламою;
  • порушують закони РФ;
  • з образливим контентом;
  • з матеріалами для дорослих;
  • використовують автосерфінг в якості джерела трафіку;
  • на безкоштовному хостингу (але бувають і виключення);
  • власники яких відмовляються надати статистику відвідуваності.
  • Як почати заробляти на фінансовому трафіку

    Для реєстрації потрібно перейти на http://adsmmgp.com/ та пройти процедуру для вебмайстра, додати адресу вашого сайту, ім’я, e-mail і пароль. Потім необхідно активувати обліковий запис, надати доступ до статистики сайту і дочекатися, поки модератори його приймуть в систему. Як правило, через кілька годин вже можна розміщувати оголошення.

    регистрация в AdsmmgpСпособи заробітку в мережі

    У меню праворуч знаходиться вкладка «Блоки». Тут будемо налаштовувати формат і зовнішній вигляд оголошень.

    настройка рекламы в AdsmmgpСпособи заробітку в мережі

    Кликнемо «Додати новий блок» і виберемо текстовий або тизерний формат.

    добавляем новый рекламный финансовый блокСпособи заробітку в мережі

    Далі виберемо потрібну орієнтацію, розмір блоку і позначимо, чи варто дозволяти рекламу ризикованих проектів. До них відносяться фінансові піраміди та інші компанії, які формують у користувача завищені очікування, але не порушують законодавство. Реклама подібних проектів підвищує дохід з сайту на 15-25%, але може підірвати довіру з боку його відвідувачів.

    выбираем ориентациюСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    На останньому кроці потрібно вказати назву блоку, щоб потім побачити в статистиці мати можливість аналізувати його ефективність. Потім налаштуйте оформлення на свій розсуд. Результат можна побачити в нижній частині редактора. Пограйте з налаштуваннями, щоб домогтися потрібного результату і підлаштувати блок під дизайн сайту.

    задаем имя блокуСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Після натискання на кнопку «Далі» система запропонує скопіювати код і вставити його в будь-яке місце на майданчику.

    копируем кодСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Потім можна буде змінювати зовнішній вигляд оголошень в розділі «Блоки». У «Статистикою» можна дивитися на їх ефективність – CTR і CPC і встановлювати фільтри майданчиків, днях, блокам, форматів.

    меняем вид объявленийСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    У звіті за майданчиків відображається рейтинг сайтів. Він розраховується системою за алгоритмом, який оцінює якість трафіку (накручені кліки чи ні). Якщо рейтинг падає нижче 65, то покази зупиняються і модератори просять надати доступ до статистики для з’ясування причин.

    Підіб’ємо підсумок

    Adsmmgp пред’являє суворі вимоги до якості трафіку, але і вартість кліка тут досить висока порівняно з тизерными мережами. «Білі» сайти з якісним контентом приймаються на роботу без питань за умови, що ви покажете статистику відвідуваності. Плюс, розміщуючи рекламу на своїх майданчиках, можна не переживати про її якість.

    Порушують закон, не тематичні оголошення не проходять модерацію. Співробітники сервісу запевняють, що розміщена реклама ніяк не відбивається на положення сайту у видачі Яндекса і Гугла. Ще одна вагома перевага – в можливості адаптації зовнішнього вигляду блоків під дизайн майданчика.

    Таким чином, Adsmmgp цілком можна розглядати як додатковий або основний спосіб монетизації майданчиків фінансової тематики.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу