Знайти гроші в мережі

2504
  • Що таке «Моя справа» і наскільки це цікаве?
  • Заробіток на залученні клієнтів
  • Заробіток на залученні в партнерку рефералів
  • Дозволені варіанти залучення трафіку
  • Підсумовуємо
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Приємно, що на ринку постійно з’являються «білі варіанти монетизації», коли не соромно за те, що ти пропонуєш. До цього я вже не раз писав про «білі» способи конвертації трафіку різної тематики на дзвінку монету, а от тему фінансів та юриспруденції поки ще не торкався. Мабуть, прийшов час.

    Власне, даний спосіб з’явився зовсім недавно, але потенціал його дуже багатообіцяючий. Мова йде про відкриття партнерської програми з продажу онлайн-бухгалтерії під назвою Моя справа (і більш просунутий варіант Моє Бюро).

    Продукти цього бренду знаходяться на слуху, і за дев’ять років свого існування набрали багато сотні тисяч прихильників. Ще б, мало хто з тих, хто займається бізнесом, розуміє в бухгалтерському обліку, а ця система може взяти на себе більшу частину рутини або навіть всю її повністю (залежно від вашого бажання).

    Знайти гроші в мережі

    Партнерка у Моє справа досить-таки щедра. Судіть самі, за кожну реєстрацію цільового користувача на сайті Моє діло ви отримаєте 300 рублів.

    Якщо хочете залучати покупців даного продукту, а рефералів (тих, хто буде залучати клієнтів), то ви будете не тільки одержувати плату за реєстрацію рефералів (аж до третього рівня, що значно збільшує дохід), але й вагому суму за кожного залученого ними клієнта. Заманливо? Ще б.

    Що таке Моя справа і наскільки затребуваний цей продукт?

    Як-то я описував всі перипетії відкриття мною ІП (для непідготовленої людини справа ох непроста і моторошно тоскне), а при цьому Моя справа пропонує свою безкоштовну допомогу у відкритті не тільки ІП, але і ТОВ (у вигляді пакету документів і консультацій окремо по ІП, і окремо по ТОВ). Це може послужити вам додатковою підмогою для залучення користувачів в цю систему (буде вишенькою на торті).

    Перш, ніж приймати рішення про продаж якого-небудь продукту, потрібно обов’язково оцінити свої перспективи і потребу ринку в ньому. Наш сьогоднішній герой «Моя справа» — онлайн-бухгалтерія з дуже різноманітним і великим функціоналом. Якщо я скажу, що самому вести звітність по своєму бізнесу просто, то ви мені, швидше за все, не повірите. І правильно зробите.

    Звичайно ж, у всіх своє ставлення до контролю та обліку, але особисто мене бухгалтерія робить цілковитий ступор. Благо, що моя дружина має відповідну освіту, а її подруга вже давно і успішно працює на цьому терені (допомагає їй з розрахунком і сплатою податків).

    В іншому випадку, мені б довелося або наймати бухгалтера для цієї справи, або скористатися послугами все більше набирає обертів онлайн-бухгалтерії, яка за деякими прогнозами повинна з часом витіснити паперову бухгалтерію, і бухгалтерів разом з нею.

    Конкретно даний продукт має цілий ряд цікавих властивостей, основним з яких для мене є розміщення всієї звітності в хмарі, що забезпечує доступ до неї з будь-якого комп’ютера, а також можливість повністю перекласти на плечі цього сервісу всі турботи. Крім цього, вони надають безкоштовну допомогу в реєстрації як ІП, так і ТОВ.

    Дають доступ до довідкової інформації та надають консультації з усім необхідним нормативним документам, і, як я тільки що згадав, готові взяти всі бухгалтерські турботи на себе за принципом аутсорсингу (повністю звільнити вас від рутини).

    Знайти гроші в мережі«alt=»»>

    Все це може служити тими пляшками, якими ви будете залучати клієнтів в цей сервіс. Зрозуміло, що це повинна бути зацікавлена аудиторія, яку ви можете черпати на своєму сайті (відповідної тематики), на тематичних форумах, залучати з систем контекстної або тизерної реклами на посадкові сторінки (нижче наведено їх перелік), і навіть використовувати дорвеї з Емайл розсилками допускається (крім відвертого спаму).

    Мені, як технарю, досить складно даються дисципліни подібні бухобліку (де потрібно більше запам’ятовувати, ніж розуміти), тому я запропоную вам просто подивитися ролик, що пояснює суть роботи сервісу «Моя справа», щоб відчути всю його красу людям, обрекшим себе на виплату податків після створення ІП або ТОВ (читайте про мої муки при виборі банку для відкриття рахунку ІП):

    Можливо, що це дуже оптимістичний прогноз, але все ж попит на подібні продукти буде зростати. Є такий чудовий сервіс під назвою Google Тренди, де можна подивитися зміна частотності того чи іншого запиту і зрозуміти його подальшу динаміку розвитку. За запитом «онлайн-бухгалтерія» картинка показує стійкий попит:

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Конкретно по цій партнерці в мережі можна знайти досить-таки спокусливі прогнози по заробітках (починаючи від 30 тисяч в місяць) і хорошою конвертації вкладених коштів. Але не тільки на прямих продажах і реєстраціях в «Моя справа» можна заробити.

    Зараз саме час набирати рефералів (партнерів), адже партнерка-то багаторівнева (суть цього поясню трохи нижче) і молода. Поки суть та діло, ви можете опинитися на вершині реферального піраміди, що гарантує дуже пристойний пасивний дохід. ІМХО.

    Заробіток на залученні клієнтів в Мою справу і Моє бюро

    Є два основних способи заробітку на партнерській програмі «Моя справа», і перший з них полягає в тому, що ви можете пропонувати вашої аудиторії стати клієнтами Моя справа або Моє Бюро), використовуючи отриману реферальне посилання.

    Кому пропонувати цю посилання? Відвідувачам вашого сайту фінансової чи юридичної тематики, відвідувачам вашого лендинга, куди ви будете залучати трафік будь-якими доступними вам засобами — контекстна реклама, тизери, дорвеї, банери, соціалки, розсилки та інші способи, які не є в чистому вигляді спамом).

    Отримати рефссылки можна буде після того, як ви зареєструєтесь на сайті даної партнерської програми (з верхнього меню виберіть «Веб-майстрам» і прокрутіть сторінку вниз аж до форми реєстрації). Відразу після реєстрації ви потрапите на свій особистий кабінет партнерки «Моя справа» і зможете отримати потрібну вам реферальне посилання:

    Создание реферальной ссылки в Мое делоЗнайти гроші в мережі

    Одержувані при цьому суми з реєстрацій і продажу показано на скріншоті:

    Заработок на привлекаемых в мое дело клиентахЗнайти гроші в мережі

    Платять 300 рублів за реєстрацію користувача, який перейшов по Вашій реферального посиланням і був підтверджений менеджером системи «Моя справа» протягом 45 днів після реєстрації. Досить багато (навіть дуже). Проста калькуляція:

    Сколько можно заработать в партнерке онлайн-бухгалтерииЗнайти гроші в мережі

    Після натискання на кнопку «Створити реферальне посилання» відкриється конструктор, куди ви можете вставити посилання на будь-яку сторінку сайту «Моя справа», на яку ви плануєте лити трафік тим чи іншим способом.

    Возможности партнерской программы онлайн-бухгалтерииЗнайти гроші в мережі

    На вкладці «Матеріали» свого особистого кабінету в партнерці ви знайдете купу рекламних банерів різних розмірів. Код банера потрібного розміру, який там можна буде скопіювати, вже буде зашита ваша реферальне посилання.

    Знайти гроші в мережі

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Банери можна використовувати як на своєму сайті відповідної тематики, так і на сторонніх сайтах, блогах, форумах або (розміщувати їх там за гроші).

    Крім цього на вкладці «Лендінгем» з верхнього меню партнерського кабінету ви знайдете посилання на вже готові посадочні сторінки (ті самі лендінгем), які зроблені так, щоб максимально збільшити конверсію прийшли на них відвідувачів у покупців.

  • Лендінгем 1
  • Лендінгем 2
  • Лендінгем 3
  • Лендінгем 4
  • Лендінгем 5
  • Посилання на будь-які сподобалися лендінгем можна прогнати через показаний вище конструктор реферальних посилань, щоб уже їх використовувати на своєму сайті, в контекстній рекламі, дорвеях, соціалках, Емайл розсилках та інших варіантах залучення трафіку:

    Заробіток на залученні в партнерку рефералів

    Ви можете пропонувати реєструватися в самій партнерській програмі користувачам, зацікавленим у наборі своїх власних рефералів (знову ж за рефссылке, але провідною вже не на якусь сторінку сайту «Моя справа», а на сайт партнерки).

    Взяти її можна знову на вкладці «Партнерська мережа» з верхнього меню вашого особистого кабінету в партнерці:

    Ссылка для привлечения рефералов в партнерку Мое делоЗнайти гроші в мережі

    Одержувані вами виплати з залучених партнерів (які будуть набирати своїх рефералів, які реєструються і оплачують підключення до онлайн-бухгалтерії «Моя справа») показано на скріншоті:

    Заработок на рефералах в Мое делеЗнайти гроші в мережі

  • 500 рублів за кожного активного партнера, який зуміє залучити не менше 50 підтверджених користувачів (рефералів).
  • 30 рублів за кожного нового користувача (зареєстрованого в системі), якого призведе такий партнер.
  • Якщо ваш партнер у свою чергу приваблює партнера (другого рівня щодо вас), який набирає своїх рефералів, то ви знову ж таки буде отримувати за це винагороди (250 рублів за клієнта і 10 рублів за реферала, відповідно).
  • Якщо ж і цей партнер партнера приверне ще одного партнера (третього рівня вже виходить), то ви будете отримувати з його рефералів вже 100 і 5 рублів, відповідно.
  • Зрозуміло, що для залучення партнерів в цю програму вам знадобиться використовувати зовсім інший вид трафіку.

    В першу чергу це вебмастера (у яких є ресурси фінансової чи юридичної тематики), арбитражники (ті, хто знає де взяти потік цільових користувачів, яких потім можна вигідно конвертувати в дзвінку монету з допомогою партнерських програм), дорвейшики, власники тематичних спільнот в соціальних мережах і інші групи осіб, зацікавлені у подібному заробіток.

    Дозволені варіанти залучення трафіку

    Правилами партнерки особливих обмежень на джерела трафіку не накладається, крім відвертого спаму і показу контекстної реклами за ключовими словами бренду «Моя справа». Можна використовувати такі популярні методи:

  • Контекстна реклама (крім реклами на бренд) — Яндекс Директ і Гугл Адвордс вам в допомогу
  • Розміщення рекламного банера або реферального посилання на вашому власному сайті (або чужому сайті, форумі або блозі за плату). Рефссылки можна спробувати і безкоштовно на тематичних форумах розміщувати (в підписи, наприклад).
  • Дорвеї — тема для фахівців, що мають досвід створення та успішної розкрутки ГС сайтів генеруються автоматично. Їх відмітною особливістю є виняткова заточенность під пошукові системи, щоб максимально високо забиратися у видачі. Одержуваний таким чином трафік (потік відвідувачів) перенаправляється на різні партнерки, в тому числі і «білі». Дорвейшикам у цій партнерці можуть надати список ключів для просування.
  • Тизери — трафіки з тізерних мереж (можливо, присвятити окрему статтю, ну а поки можете почитати про популярні тизерну мережі).
  • E-майл розсилки — ви можете використовувати як свої розсилки, так і популярні розсилки відповідної тематики, куди можна прилаштувати ваше рекламне пропозицію за плату.
  • Соціальні мережі — можна використовувати наявні у вас тематичні групи, або розміщуватися в популярних спільнотах відповідної тематики за плату. Можна і таргетовану рекламу в соцмережах використовувати.
  • Будь-які інші варіанти, які не підпадають під розряд відвертого спаму.
  • Підсумовуємо

  • «Білий» брендовий продукт.
  • Партнерка багаторівнева, що серйозно розширює можливості і розміри ваших заробітків.
  • Продукт затребуваний ринком, а отже його буде простіше продати.
  • Є безкоштовні «плюшки», які можуть при належному підході істотно збільшити конверсію.
  • Партнерка, на відміну від самого сервісу «Моя справа», з’явилася нещодавно, що дозволяє сподіватися на гарний урожай партнерів і пристойний пасивний дохід з продажу їх рефералів.
  • Загалом реєструйтеся, пробуйте і починайте активно брати участь в партнерській програмі «Моя справа» прямо зараз.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу