Способи заробітку в мережі

4122

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Бинариум – один з найвідоміших брокерів ринку бінарних опціонів серед російськомовних клієнтів. Взагалі вважається, що бінарні опціони є досить прибутковим інструментом для заробітку в інтернеті, а їх популярність постійно зростає.

Способи заробітку в мережі

Брокер Бинариум, про який піде мова в цьому огляді, цікавий не тільки російськомовним трейдерам Росії, але і набирає популярність за її межами. Брокер намагається йти в ногу з часом, враховувати торгівельні умови для клієнтів, завдяки чому набуває багато шанувальників серед трейдерів. Binarium постійно працює над новими сервісами для більш прибуткового трейдингу.

Чому саме Бинариум і як в ньому зареєструватися

  • Торгівельні умови для клієнтів. Мінімальний депозит для торгівлі на платформі складає всього $9. Дана сума не здасться великою ні для новачка, який хоче спробувати свої сили в трейдингу, ні для професійного трейдера, мета якого – ознайомитися з новою платформою.
  • Розмір мінімальних інвестицій стартує з $1.
  • Прибутковість по операціях становить 75-94%.
  • Трейдерам пропонується 5 типів опціонів з різною експірації.
  • Комплексне навчання трейдерів. Новачки можуть для початку навчитися торгівлі або самостійно (навчальний розділ сайту), або пройти практичне навчання з особовим аналітиком (для рахунків «Преміум» і вище).
  • Торгові сигнали.
  • Якісна клієнтська підтримка. Фахівці технічної підтримки дають клієнтам вичерпні відповіді на всі питання в робочий час.
  • Миттєва реєстрація

    регистрацияСпособи заробітку в мережі

    Реєстрація приємно здивує вас: процедура максимально проста. Для того, щоб зареєструватися і отримати доступ до свого персонального кабінету на платформі, достатньо ввести свій email і створити пароль. Ніяких додаткових даних при реєстрації не потрібно.

    Торгова платформа Бинариум

    Платформа виглядає, на перший погляд, досить просто, але в той же час дуже сучасно і функціонально, немає зайвої інформації або нав’язливого дизайну.

    Переваги Binarium

    Серед головних переваг, які є запорукою популярності у трейдерів, варто назвати:

  • Широкий вибір послуг і сервісів для успішного трейдингу.
  • Високий рівень безпеки.
  • Вибір вдалого, стриманого дизайну, який не відволікає трейдерів від торгівлі, зручний інтерфейс.
  • Якісна та швидка підтримка трейдерів. Всі клієнтські запити своєчасно обробляються і вирішуються.
  • Торгові можливості з брокером Бинариум

    Як вже було сказано раніше, Binarium пропонує трейдерам 5 типів опціонів. Таким чином, кожен трейдер може вибрати торговий інструмент з відповідним терміном закінчення. Брокер радує також багатим вибором активів для торгівлі. Їх кількість перевищує 100. Серед можливих активів для трейдингу зустрічаються як валютні пари та акції, так і товари або світові фінансові індекси.

    типы счетовСпособи заробітку в мережі

    Мінімальний розмір торгового рахунку в Binarium складає всього $9, що є мінімальною сумою на ринку бінарних опціонів для початку торгів. Бинариум розробив для своїх клієнтів різні типи торгівельних рахунків. До кожної з них додаються спеціальні послуги і сервіси, які допоможуть клієнтам заробити більше.

    Для успішного і прибуткового трейдингу рекомендуємо скористатися такими додатковими функціями:

  • Подвоєння опціону. Дана функція дає можливість відкрити ще одну угоду з параметрами, аналогічними поточній угоді.
  • Продовження поточного опціону. Ця функція робить можливим единократное продовження угоди.
  • Достроковий продаж поточної позиції. Ця функція буде корисна в тому випадку, якщо трейдер виходить в збиток по поточній угоді і хоче закрити її раніше терміну експірації, щоб зменшити збиток по даній угоді.
  • Навчання з Бинариум

    Брокер Бинариум розробив для початківців трейдерів розділ «Навчання». Ті, кому необхідні ази торгівлі, можуть знайти матеріали для навчання на сайті. Для тих, хто хоче отримати додаткові знання і навички, є сервіс навчання з провідним аналітиком платформи. Даний сервіс доступний для всіх клієнтських рахунків вище Базової.

    торговые стратегииСпособи заробітку в мережі

    Підтримка брокера Бинариум

    Всі без винятку клієнти Binarium отримують кваліфіковану підтримку і допомогу, якщо це їм необхідно. Зв’язатися можна кількома альтернативними способами: через онлайн-чат на сайті, через замовлення зворотного дзвінка або ж поштою. Менеджери брокера завжди відповідають на питання трейдерів змістовно і по суті. Ні один клієнтський запит не залишається без вичерпної відповіді.

    Введення і виведення коштів

    Комфорт клієнтів – одне з обов’язкових умов роботи даного брокера. Даний трейден не ускладнює трейдерам життя, і не стягує жодних комісій з операцій на торгових рахунках.

    Крім того, брокер Бинариум приємно дивує клієнтів бонусами на торгівельний рахунок. Сума бонусних коштів до нарахування залежить від розміру депозиту. Для того, щоб отримати бонус на торговий рахунок, необхідно звернутися в підтримку брокера після поповнення торгівельного рахунку. Нові клієнти брокера можуть отримати привітальний депозит і таким чином збільшити свої шанси заробити. Користувачі рахунків Преміум і Бізнес можуть отримати бонуси на повторний депозит. Binarium часто проводить для своїх клієнтів конкурси та акції, в ході яких трейдери також отримують додаткові кошти до зарахування. Дізнатися більше про бонусній системі можна на сайті брокера.

    Открыть счет в БинариумСпособи заробітку в мережі

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу