Як вибрати ip камеру

4-1-2021

Сучасні системи відеоспостереження дають можливість людям спати спокійно, не побоюючись за свою власність і свій бізнес. Вартість високотехнологічного обладнання цілком доступна для будь-якої людини. Щоб правильно налаштувати відеоспостереження в будинку або в офісі потрібно правильно підібрати камеру під конкретні завдання. Великій вибір ір камер Ви знайдете за посиланням https://klik-rostov.ru/catalog/videokamery/ip_kamery/ та отримаєте консультацію фахівця.

Камери бувають:

Якщо ви поки не знаєте, яку ip камеру вибрати, то зверніть увагу на властивості, які підходять для різних завдань:

Відеокамери з такою опцією мають особливу будову кронштейна (в ньому ховається кабель), а також разом пластикового корпусу деякі моделі оснащуються скляним корпусом особливої міцності. Таке обладнання часто використовується на постах, віддалених від охорони, біля банкоматів, в торгових центрах, готелях.

При установці систем відеоспостереження важливо враховувати цей параметр. Якщо ip відеокамера потрібна для вуличного спостереження, то вона обов’язково повинна мати герметичний корпус і витримувати температуру від -55°с до +55°с.іноді зовнішні камери бувають з вентиляцією. Камери для внутрішнього спостереження можуть витримувати невелику вологість і перепад температури від 0°с до +40°с.якщо обладнання буде використовуватися в агресивних умовах, то її поміщають в спеціальний кожух.

Висока роздільна здатність-це ще не гарантія високої чіткості зображення. Часто воно збільшує навантаження на локальну мережу і на все відеообладнання. Якщо вже ви вибираєте багатопіксельне обладнання, то для нього потрібно вибрати хороший об’єктив. Для збереження записів з камери також знадобиться більш технологічне, і як наслідок, більш дороге обладнання.

Камеру з такою опцією можна використовувати при поганому освітленні, з її допомогою можна легко розглянути дрібні деталі на зображенні. До речі, ця опція не «з’їдає» велику кількість енергії і не видно неозброєним оком. Іч-підсвічування найчастіше використовується в барах, на автотрасах в якості прихованого джерела відеоспостереження.

Це одна з важливих опцій, оскільки часто ip-відеокамери мають меншу чутливість, ніж аналогове обладнання. Особливо це важливо у вечірній і нічний час доби.

В даний час в магазинах величезний вибір різних систем відеоспостереження. Сильно ускладнюють вибір обладнання наступні моменти. У різних виробників одні і ті ж опції можуть називатися по-різному, а також може виникати плутанина при перекладі інструкції. Деякі додаткові старі функції можуть мати нову назву, такий собі маркетинговий хід, щоб залучити покупця.

Ви ще не знаєте, як вибрати ip-відеокамеру? зателефонуйте нам, ми проконсультуємо вас з будь-якого питання, пов’язаного з відеоспостереженням. Установка відеоспостереження-наша основна діяльність. Ми знаємо про це все і вам обов’язково допоможемо.