Знайти гроші в мережі

3352

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сфера мобільного комерції продовжує активно розвиватися в Росії, і цим цілком реально скористатися веб-майстрам, генеруючим хороший трафік з WAP і WEB-кліків.

Переваги для власників мобільного контенту, а також для кінцевих користувачів рекламного мобільного ринку очевидні:

  • Гаджети зараз перебуває у людей завжди під рукою, і цілодобовий серфінг в мережі забезпечує великий трафік.
  • Зручність оформлення підписок: оператор надає послугу за певним тарифом без використання sms, підключаючи абонента в один клік.
  • Хороший потік одержуваної прибутку, частина якої стабільно йде і в кишеню веб-майстрів, що допомагають перенаправлення трафіку на потрібні сервіси.
  • Знайти гроші в мережі

    Заробляти на WAP і WEB-кліках допомагають спеціалізовані партнерки, серед яких MobAlfa пропонує на сьогодні, мабуть, кращі умови та інструменти.

    Давайте уважніше подивимося на те, що з себе представляє MobAlfa зсередини, і чим вона може зацікавити користувачів.

    Партнерські промо-матеріали MobAlfa

    Процес реєстрації в сервісі займає не більше п’яти хвилин, при цьому активація облікового запису, відбувається в ручному режимі через менеджера сервісу (по Skype або в Telegram).

    Після входу в систему користувач перенаправляється на дашборд партнерки, в якому відображається основна статистика по активації передплат, кількістю ребиллов і заробітків з автовикупу. Управління аккаунтом і промо-матеріалами ведеться через выскальзывающее меню з лівого боку екрану.

    новости партнеркиЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Досвідченому веб-майстру, який вже мав справу з wap-кліками, розібратися в інструментах MobAlfa буде нескладно.

    У меню «Промо» конструюються сторінки запитів, работаюющие тільки з web-сервісами обраного потоку. У відповідних пунктах конструктора можна вибрати тип і розмір файлу, його розширення, а також додаткова довідкова інформація. В окремому списку налаштовується опціональні форми зовнішнього вигляду лендинга.

    конструктор страницы файлаЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Варто відзначити, що всі лендінгем-пейджи узгоджені з представленими в MobAlfa операторами стільникового зв’язку.

    Переваги інструментів і статистики партнерки

    У MobAlfa на вибір пропонується декілька зручних і ефективних інструментів, які відсутні у функціоналі схожих проектів.

    Через меню «Потоки» можна створити і налаштувати під себе потік трафіку, підключивши його до того промо-матеріалу, який дає максимальний «вихлоп» з цільової аудиторії.

    Система розподілу трафіку в залежності від власних платформ, стільникових операторів та геолокації настроюється в меню «ТДС», – грамотна настройка також допомагає диверсифікувати потоки залежно від їх прибутковості. ТДС MobAlfa дозволяє створювати кілька правил розподілу одночасно або ж відправляти всіх, що не відповідають створеним правилами користувачів, з посиланням на інший промо-матеріал.

    тдсЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    В розділі «Інструменти» зібраний актуальний функціонал, поліпшує якість трафіку і сервісне якість рекламних матеріалів. Так, тут можна припаркувати домен до будь-якого веб-сервісу MobAlfa, або домену ТДС. Тут є зручний API отримання свіжих доменів і параметри постбэка, глобального трафикбэка, камбэкеров. Через цей розділ також можна згенерувати код лічильника і шифрування посилань.

    У меню «Статистика» збирається великий масив даних по зібраним підпискам, ребиллам, трафикбэку, пошуковим запитам і т. д. Звідси ж можна подивитися і топ користуються популярністю веб-сервісів.

    статистикаЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Зручність роботи з сервісом MobAlfa полягає насамперед у використанні спеціального функціоналу прессетов – інструменту, який не знайти ні в кого з конкурентів, які працюють в галузі мобайл-партнерок.

    З допомогою прессетов формувати статистику по трафіку або дат зручніше подвійно. Є також можливість групувати всі дані по ревшаре і автовыкупу. Виставлені параметри автоматично зберігаються в спеціально створюваних під той чи інший прессет файлах, які можна вивантажувати за межі MobAlfa у форматі CSV або у форматі XLS.

    настройки и пресетыЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    На відміну від інших партнерських проектів схожої тематики MobAlfa надає користувачам готові прокладки під файлообмінники. Готовий функціонал працює з сео-трафіком з пошуковиків, передаючи ключевики через прокладку на платний лендінгем.

    Вигідна перевага MobAlfa полягає в наданні біржового сервісу купівлі та продажу передплатний бази.

    Загальні налаштування облікового запису і реферальная програма

    Налаштування облікового запису партнерки здійснюється через меню «Профіль»: тут можна виставити особисту інформацію, вказати способи зв’язку в соцмережах і визначитися з гаманцем, на який система буде виплачувати зароблені кошти.

    MobAlfa працює з усіма основними платіжними системами, відправляючи гроші на гаманці WebMoney ЯндексДеньги, QIWI ePayments, а також на рахунки карт VISA.

    Всі виплати проходять в автоматичному миттєвому режимі. Вигода від роботи в MobAlfa ще і в тому, що при виведенні грошей на будь-яку платіжну систему, гаманець або на банківську карту не стягується жодної партнерської комісії.

    общие данныеЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Через меню » профіль можна отримати і індивідуальну реферальне посилання. Програма по залученню нових партнерів в MobAlfa діє на основі збільшення процентної ставки в залежності від кількості зареєстрованих користувачів.

    Основна ставка за перше залучених партнерів розраховується 3 % від доходу, від 25 до 50 рефералів дають вже 5 %, діапазон між 50-75 рефералами – 6 %, діапазон між 75-100 рефералами – 7 %, нарешті, перша сотня партнерів приносить 8 % від їхнього доходу. Прибуток з автовыкупленных реферальских підписок оцінюється в 2 %.

    Висновки

    Російська ніша WAP-трафіку продовжує динамічно розвиватися і приносити хороші гроші людям, які вміють ефективно монетизувати цільовий трафік.

    Партнерська програма MobAlfa покращує якість цього трафіку в рази за рахунок дійсно потрібних і корисних інструментів диверсифікації користувачів.

    Переваги партнерки в тому, що вона надає:

  • Якісні та наочні промо-матеріали, допомагаючи зливати трафік в потрібному напрямку і отримуючи при цьому високий відсоток конверсії.
  • Індивідуально настроюються інструменти, збільшують прибуток активних партнерів MobAlfa в рази. Продумані схеми редиректа, керована TDS-система, ротатор посилань, генеровані потоки – все це дозволяє сфокусуватися виключно на те трафік, який приносить максимум доходу.
  • Велику наочну статистику по всіх розрізів і групами отримуваного трафіку, що дозволяє визначати найбільш вигідні потоки.
  • Велика кількість зручних, без проблем настроюються допоміжних інструментів в форматі дружелюбного сервісного інтерфейсу.
  • Готову прийти на допомогу у будь-який час доби службу підтримки, зв’язок з якими підтримується через декілька різноманітних каналів (Skype, Telegram, ICQ).
  • Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу