Знайти гроші в мережі

2213

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Давайте вже продовжимо ознайомлення з різними способами заробітку в мережі і монетизації своїх сайтів. Одним з популярних напрямів є партнерки в ніші WAP клік, теми яких мені ще не доводилося торкатися на сторінках цього блогу. Розмова сьогодні піде про конкретну партнерську програму під назвою WapHolding, яка на даний момент є досить-таки зручним для вебмайстрів сервісом по монетизації мобільного трафіку. Отже, що пропонує дана партнерська програма?

Знайти гроші в мережі

На сьогоднішній день WapHolding пропонує вам на вибір понад 57 лендингов по всьому загальновживаним тематиками з вартістю передплати від 10 до 35 рублів (+ можливість вказувати свою вартість списання). Співробітництво здійснюється з операторами МТС, Мегафон, Білайн, Теле2, а також всіма місцевими операторами такої країни, як Азербайджан.

Операторы сотрудничающие с партнерской программой WapHoldingЗнайти гроші в мережі

Вебмастера отримують 90% від прибутку партнерської програми. То є підписка вартістю 20 рублів принесе партнеру від 3,7 рублів.

Конвертація Wap-трафіку в партнерській програмі ВапХолдин

Скрипт редіректу, що перенаправляє мобільного користувача на лендінгем (дивіться приклади landing page), видається лише після модерації. Це стандартна процедура для всіх подібних партнерок. Вам необхідно вказати всі джерела трафіку, очікувана кількість трафіку (загальне, чим більше – тим швидше отримуєте апрув), тематики, за якими плануєте працювати.

Добавление сайта в WapHoldingЗнайти гроші в мережі

Слід зазначити, що партнерська програма доброзичливо відноситься до власників сайтів і не надто шанує арбітражніков. Причина – занадто низька якість трафіку. Якщо зумієте довести, що ваші помисли чисті – проблем не буде.

Отримавши добро від адміністрації, можна починати працювати – інтегрувати коди свої сторінки, попередньо вказавши кількість лендингов, яке буде ротироваться при заході одного і того ж користувача.

Є можливість автовикупу – якщо ви не впевнені в якості трафіку, партнерська програмка викупить у вас все проребилившиеся хоча б один раз підписки. Для активації автовикупу необхідно відправити тікет з відповідним запитом (у разі схвалення є можливість маніпуляції операторами, яким партнер згоден продавати свої передплати).

Настройки автовыкупа в WapHoldingЗнайти гроші в мережі

Статистика

WapHolding надає досить зручний інструмент для відстеження статистичних даних за всіма важливими критеріями: годинах, днях, джерелами трафіку, лендингам, окремим субаккаунтам, країнам. Можна аналізувати статус підписок (активних, отписанных, проданих). З допомогою графіків зручно визначати динаміку змін по днях. Нарешті, вкладка «Аналітика» дозволяє переглянути підсумки роботи вебмайстра за весь час.

Функціонал партнерської програми

  • Субаккаунты для можливості аналізу конверсії за окремими рекламними майданчиками та тизери
  • Кредитування – надання партнерам кредитів (кредитна ставка – 12%, погашення тіла кредиту – ребиллами, включення режиму – за тікети)
  • Круги – можливість ротації на лендінгем для окремого мобільного користувача (до 3 платників)
  • Реферальна програма (виплата 5% від доходу залучених партнерів)
  • Автоматичний викуп підписок.
  • Виплати

    На відміну від більшості інших партнерських програм, WapHolding не практикує щотижневих автоматичних виплат. Заявку на отримання зароблених грошей партнер подає, коли забажає. Єдина умова – мінімальний ліміт у розмірі 15 рублів. Заявка буде гарантовано оброблена протягом доби. При необхідності можна відстежити історію всіх операцій по виплатах.

    Выплаты в WapHoldingЗнайти гроші в мережі

    Оцінити рівень конверсії конкретних платників (вірніше, переглянути ТОП-20 лендингов з їх конвертом) можна у вкладці «ТОП». Тут же показується ТОП-20 користувачів системи і двадцятка кращих рефоводов.

    Загалом, реєструйтеся, пробуйте і починайте активно заробляти на партнерській програмі WapHolding прямо зараз. Якщо виникнуть питання, то зв’язатися з адміністрацією партнерської програми можна буде за допомогою системи тікетів, через ICQ або Skype.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу