Способи заробітку в мережі

3119
  • Що таке биткоин крани і satoshi faucet
  • Найкращі генератори безкоштовних биткоинов
  • Free Bitcoin і Free Dogecoin
  • Bonus Bitcoin
  • Висновок в «bitcoin faucet» через гаманець CoinPot
  • Заробіток сатоши в BitFun
  • MoonBitcoin, MoonDogecoin і MoonLitecoin
  • Крани у моніторингах обмінників
  • Безкоштовні монети в Daily Free Bits
  • Ще 5 биткоин-генераторів
  • Висновок про заробіток на Биткоин кранах
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сьогодні ми будемо вести мову про биткоин кранах – одному з найбільш простих способів заробити биткоины — найпопулярнішу в світі криптовалюту (трохи раніше ми говорили про не менш популярний спосіб заробітку — bitkoin майнинге).

    Це значно простіше, ніж торгувати криптовалютой на біржі і не зажадає від вас ніяких вкладень. Нижче ми дамо визначення та коротко охарактеризуємо поняття «bitcoin крана», після чого перерахуємо найбільш популярні сервіси, що дозволяють дуже добре заробляти.

    Способи заробітку в мережі

    Що таке биткоин крани і безкоштовні сатоши

    Биткоин кран – це сайт в інтернеті, який дає криптовалюту зареєстрованим користувачам через певні проміжки часу. У більшості випадків для заробітку необхідно просто перейти на потрібну сторінку, але іноді доводиться вводити числа з картинки (розгадувати капчу) або виконувати які-небудь інші дії.

    Крани (їх ще називають «free satoshi faucet» або «bitcoin faucet») не є пірамідами, оскільки вони отримують гроші з розміщеної реклами (в більшості випадків, з платою за перегляди). Левова частка виручки лунає зареєстрованим юзерам, але залишок, враховуючи високу відвідуваність, являє собою непоганий капітал для адміністраторів крана.

    Відразу озаботьтесь тим, щоб створити собі гаманець для кріптовалюти -яким із способів, описаних за наведеною посиланням (ну, або хоча б тільки гаманець для биткоинов заведіть). Якщо його у вас не буде, то нікуди буде виводити безкоштовно здобуті частки биткоина. Крім цього, підберіть собі відповідний обмінник:

  • 24PayBank
  • Ramon Cash
  • 60сек
  • Ychanger
  • Platov
  • BaksMan
  • ProstoCash
  • А щоб вдумливо перетворювати криптовалюту в рублі та інші зручні вам гроші можуть знадобитися криптобиржи:

  • BitexBook
  • Binance
  • BitMEX
  • EXMO
  • LocalBitcoins
  • Або моніторинги, які допомагають знайти кращий варіант обміну:

  • КурсЕксперт
  • BestChange
  • Цілі биткоины, звичайно, ніхто нікому не дає, мова йде лише про виплату часток кріптовалюти, які називаються сатоши (в одному bitcoin сто мільйонів сатоши — про це ви можете дізнатися в статті «Що таке биткоин простими словами»). Нижче ми перелічимо і коротко охарактеризуємо найбільш популярні биткоин крани, на яких ви відразу можете зареєструватися і почати заробляти.

    Найкращі генератори безкоштовних биткоинов

    Ми виділили декілька найкращих bitcoin кранів, які, на наш погляд, дають найбільший прибуток при мінімальних витратах часу. Вони будуть розглянуті детальніше — від реєстрації до висновку биткоинов на свій гаманець.

    Але, тим не менш треба розуміти, що такого роду «безкоштовні биткоины» (а точніше сатоши — малі частини) збирати потрібно відразу на декількох, а може бути відразу на десятках подібних сервісів. Тоді ваш заробіток стане відчутним і навіть вагомим.

    Тому окрім самих дохідних сервісів у другій частині статті будуть наведені й рядові крани (без докладного опису заробітку на них — розберетеся за аналогією), які хоч і не є видатними, але дозволять вам зібрати більше безкоштовних сатоши.

  • Free Bitcoin
  • Free Dogecoin
  • Bonus Bitcoin
  • BitFun
  • Moon Bitcoin
  • Moon Dogecoin
  • Moon Litecoin
  • Moon Dashcoin
  • Moon Cash
  • Daily Free Bits
  • Справа в тому, що на кожному подібному сайті існують тимчасові обмеження, по закінченні яких можна знову отримати безкоштовні частки биткоина. Іноді час очікування становить десять хвилин, а іноді годину. Тому, щоб не втрачати час і заробляти без перерви, потрібно відкрити в різних вкладках браузера різні крани і періодично їх обходити в пошуках тих, де час очікування вже пройшло. ІМХО.

    Так, ще хотілося сказати. Крани, де пропонується заробляти 1 000, 10 000 або навіть 100 000 сатошей в годину — це лохотрони (або, строго говорячи — хайп-проекти). Платити такі суми нереально через неможливість так дорого монетизувати відвідувача.

    Безкоштовні генератори № 1 — Free Bitcoin і Free Dogecoin

    Free Bitcoin — досить популярний кран. Для заробітку просто заходите на вкладку «FREE BTC» і тиснете на кнопку розташовану там «ROLL».

    Фри Биткоин faucetСпособи заробітку в мережі

    Кількість одержуваних биткоинов залежить від випадку і може доходити до еквівалента 200$ (в теорії). Наступний раз на цю кнопку можна буде натиснути тільки через годину.

    Примітно, що халявні сатоши з Free Bitcoin можна виводити як вручну, так і налаштувати автоматичні виплати. Для ручного виведення вам достатньо буде натиснути на кнопку «WITHDRAW» (велика зелена вгорі вікна) і вибрати один з варіантів виведення: повільний (SLOW) або швидкий (INSTANT).

    Вывод заработанных в Free Bitcoin сатошиСпособи заробітку в мережі

    Як ви, напевно, здогадуєтеся, за швидкість доведеться платити більшою комісією ( блокчейне Bitcoin комісія необов’язкова, але вона необхідна, щоб платіж пройшов за осяжний відрізок часу — чим більше комісія, тим швидше пройде транзакція).

    Для налаштування автоматичної виплати ваших безкоштовних сатошей спочатку потрібно буде зайти на вкладку «PROFILE» та вказати адресу вашого биткоин гаманця. Ну а після цього перейти по кнопці «WITHDRAW» (велика зелена вгорі вікна) і на вкладці «AUTO» поставити галочку в полі «AUTO WITHDRAW». Все, трохи нижче ви побачите скільки часу залишилося до чергової виплати. Мінімальна сума до виводу — 0.00030000 BTC.

    Free Dogecoin — кран від того ж самого адміна, що й описаний вище FreeBitcoin. Єдина проблема — при реєстрації потрібно вказати ваш Dogecoin Address (адреса догкоин гаманця). Детальніше про кран FreeDogecoin читайте у цій статті, а тут же я лише коротко пробегусь по суті.

    Якщо його немає, то можна використовувати, наприклад, гаманець в біржі Ексмо (звідти дуже вигідно потім буде виводити їх у рублі) або створити депозитний догкоин адресу на згадуваному трохи нижче сервісі CoinPot. В результаті ви отримаєте адресу, який зможете використовувати при реєстрації в FreeDogecoin:

    Создание кошелька Dogecoin Address в CoinPotСпособи заробітку в мережі

    Ну а потім можна буде точно так само задати автоматичну виплату на цей Dogecoin Address з крана Free Dogecoin просто поставивши галочку в полі «AUTO WITHDRAW» на вкладці «AUTO» після натискання на кнопку «WITHDRAW» вгорі вікна сервісу.

    Але генерація безкоштовних биткоинов і догкоинов — це далеко не все, що можуть Free Bitcoin і Free Dogecoin. По суті, це повноцінні криптовалютные гаманці. Причому на залишок коштів щодня нараховується відсоток з розрахунку близько п’яти відсотків річних. Ну і ще багато чого цікавого там є, про що відмінно розказано і показано в цьому ролику:

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Правда, хочу порадити бути обережніше з MULTIPLY BTC. У ролику наведено лайфхак по оптимізації заробітку на цій мульке, але вам потрібно постійно контролювати процес, щоб встигнути вчасно зупинити гру, якщо почне «сильно пробивати червоне». Детальніше читайте в окремій статті по способів заробітку на сайті ФриБиткоин.

    Биткоин кран №2. Bonus Bitcoin

    Реєстрація на сайті крана дуже проста (придумуєте пароль і підтверджуєте Емайл), після активації облікового запису необхідно перейти в особистий кабінет (просто входите під вигаданим при реєстрації паролем і в нижній частині сторінки бачите капчу і «чарівну кнопку»), щоб почати заробляти.
    зарабатываем сатоши на Bonus BitcoinСпособи заробітку в мережі

    Намагайтеся не звертати уваги на безліч реклами, бо все, що вам потрібно клікати кожні 15 хвилин на червону кнопку «Claim Now» в середині сторінки.

    Після кліка ви побачите напис:

    первые 55 частей биткоинов на Bonus BitcoinСпособи заробітку в мережі

    Ми тільки що отримали 55 сатоши на свій рахунок. Необхідно намагатися працювати як можна активніше, бо щодня опівночі сайт нараховує п’ятивідсотковий бонус на доходи, отримані протягом трьох останніх днів.

    Крім цього, на Bonus Bitcoin величезна реферальная комісія – ви будете отримувати по 50 відсотків із заробітку своїх рефералів! Природно, це дуже вигідно. Для отримання партнерської посилання, досить буде клацнути по кнопці «Refer» (див. попередній скріншот):

    Партнерская программа bitcoin крана Bonus BitcoinСпособи заробітку в мережі

    Тут ви зможете не тільки скопіювати реферальне посилання, але і отримати код рекламного банера з вже вшитою туди рефссылкой.

    Для перевірки балансу не потрібно переходити в окремі розділи: всі показується на головній:

    баланс на биткоин кране Bonus BitcoinСпособи заробітку в мережі

    Оновлення відбувається автоматично, сайт відразу показав наш перший заробіток після його отримання. Граючи в кості, ви можете заробити багато разів більше сатоши, але тільки за умови виграшу.

    Висновок сатоши з Bonus Bitcoin і інших биткоин-генераторів через CoinPot

    Мінімальний поріг для зняття на сьогоднішній день дорівнює 10 000 сатоши. Останнім часом висновок можливий лише через спеціальний гаманець збору критовалют з різних кранів CoinPot (сайт, схоже, заблокований для рунета, але можна поправити). На CoinPot можна додатково не реєструватися, а увійти під тим же логіном (емайлом) та паролем, які ви вкажете при реєстрації в Bonus Bitcoin.

    Після цього рахунку в Bonus Bitcoin і CoinPot автоматично синхронізується і ви зможете замовити виведення зароблених биткоинов (сатошей) показаним на скріншоті способом:

    Вывод сатоши с крана Bonus BitcoinСпособи заробітку в мережі

    Після цього вказуєте ту суму, яку хочете вивести, і адресу вашого биткоин гаманця (див. посилання на те, як це зробити на початку цієї публікації). Ще раз підтверджуєте, що сума і є вірні, після чого залишається тільки почекати перекладу.

    Вывод сатоши заработанных в биткоин краннах через кошелек CoinPotСпособи заробітку в мережі

    Гроші виводяться на биткоин-гаманець протягом доби, інколи платіж приходить практично миттєво.

    Якщо отримувати по 55 одиниць кожні 15 хвилин, то за годину набереться 220 (для набору порогу доведеться попрацювати близько 46 годин). Якщо в одному биткоине 100 000 000 сатоши, а курс биткоина до рубля дорівнює (зараз, у момент написання тексту) приблизно 320 000 рублів, то один сатоши дорівнює 0,0032 рубля.

    Начебто небагато, але зневірятися не варто – курс биткоина постійно зростає, а робота з декількома кранами і можливості партнерських програм дадуть більш-менш нормальний заробіток.

    bitcoin price chartСпособи заробітку в мережіbitcoin price chartСпособи заробітку в мережі

    До речі, в розглянутому крані кількість сатоши непостійне: через 15 хвилин ми отримали вже не 55, а 42 одиниці:

    42 биткоинаСпособи заробітку в мережі

    На щастя, відхилення не завжди йдуть в мінус, іноді платять більше середнього значення.

    BitFun — free satoshi faucet для заробітку

    Згаданий вище гаманець для виведення сатошей з биткоин кранів (CoinPot) використовується не тільки в Bonus Bitcoin, але і в ряді інших популярних сайтів заробітку кріптовалюти. Найбільш значущим з них є BitFun.

    Увага! На сервісі ви повинні реєструватися під тим же Емайлом, що і в CoinPot, щоб гроші автоматично перетікали на ваш накопичувальний гаманець.

    Взагалі дуже зручно придумано, на мій погляд. Тим більше, що мінімальний поріг для виведення в 10 000 сатошей тепер встановлюється в микрокошельке CoinPot, а в нього стікаються безкоштовні биткоины з усіх кранів, з якими він співпрацює і на яких ви теж, сподіваюся, будете заробляти.

    Після реєстрації переходите на вкладку «DICE» або «OFFERS», де бачите, скільки саме сатоши вам пропонується отримати безкоштовно, і тиснете на кнопку «Claim Now»:

    Как получить бесплатные сатоши в кране BitFunСпособи заробітку в мережі

    До речі, зверніть увагу, що там же видно суму всіх зароблених вами раніше сатошей, які накопичуються в гаманці CoinPot (на скріншоті показано моя поточна сума у 17 387 сатоши). Після цього вам пропонують поставити галочку в капчі і ще раз натиснути на кнопку «Claim»:

    Заработок биткоинов в BitFunСпособи заробітку в мережі

    Вам повідомлять про успіх і запропонують ще пограти або попрацювати на сайті, поки ви чекаєте чергову порцію халявних сатошей. Як я вже писав у статті про BitFun, в цьому сервісі немає порогу очікування — просто з кожною хвилиною збільшується кількість халявних часткою биткоина, які ви отримаєте при кліку по кнопці «Claim Now». Зрозуміло, що робити це безперервно безглуздо, тому можете самі встановити для себе інтервал заробітку емпіричним шляхом.

    Виводити безкоштовні сатоши (при їх перевищенні суми 10 000 одиниць) можна з CoinPot описаним вище способом. Потрібно пам’ятати, що за висновок менше 50 000 сатошей сервіс стягує комісійні збори у розмірі 1 000 часткою биткоина. Має сенс заощаджувати монетки, перш ніж їх виводити.

    Крани під №4 — MoonBitcoin, MoonDogecoin і MoonLitecoin

    Сервіси ці дуже схожі, просто заробляти на них (по суті, безкоштовно отримувати) можна не тільки бикоины, але і пару інших популярних криптовалют — лайткоины, дашкоины і догкоины.

    Всі чотири сайту MoonBitcoin, MoonDogecoin, MoonDashcoin, Moon Cash і MoonLitecoin функціонують приблизно однаково і я опишу роботу лише з одним з них, а решта ви подивіться в більш докладної за Moon Bitcoin ( Litecoin, Dash, Dogecoin, Bitcoin Cash).

    Знову ж таки нагадаю — при реєстрації обов’язково використовуйте той самий Емайл, що ви вказували при реєстрації на CoinPot, щоб криптовалюта з кранів успішно перетікала в ваш загальний для них гаманець. Можна навіть і пароль однаковий використовувати для повної синхронізації. Імхо, зручно.

    Отже, при вході на будь-який з цих трьох сайтів ви побачите форму куди потрібно буде ввести ваш емайл (той же, що і в CoinPot):

    Вход в биткоин кран MoonBitcoinСпособи заробітку в мережі

    Після натискання на кнопку «Sing In» вам треба буде пройти капчу і вам відразу запропонують отримати перші безкоштовні сатоши:

    Получить бесплатные сатоши в MoonBitcoinСпособи заробітку в мережі

    Зверніть увагу, що сервіс пропонує встановити галочку у полі «Alert», щоб вам видавався сигнал, коли накрапає ще трохи безкоштовних биткоинов з цього крана. Тут знову ж, як і в BitFun, немає фіксованого проміжку часу — просто сума безкоштовних сатоши потихеньку збільшується.

    Вгорі вікна буде відображатися ваш загальний баланс в сатоши (для сервісів MoonDogecoin і MoonLitecoin баланс буде догкоинах і лайткоинах, відповідно), який буде братися з загального для всіх цих кранів гаманця CoinPot.

    № 5 — безкоштовні крани у моніторингах обмінників

    У відомому сервісі моніторингу обмінників БестЧейндж (точніше в його буржуйської версії) є биткоин кран, причому досить щедрий (видає від 1 до 1000 сатоши в годину). Щоб знайти кран, прокрутіть сторінку сервісу вниз і знайдіть під лівим зеленим меню область з написом «BTC faucet». Просто клікніть по ній:

    Bitcoin faucet в бестчейнджСпособи заробітку в мережі

    Для отримання безкоштовних сатоши просто введіть адресу вашої биткоин гаманця і натисніть на кнопку «Claim free Bitcoins»:

    Получение биткоинов в бестчейндж через кранСпособи заробітку в мережі

    Повторно одержати сатоши на халяву можна буде тільки через годину. Виплати автоматичні (на вказаний гаманець) по досягненні загальної суми в 2000 сатошей.

    На тому ж БестеЧейндже, що призначений для російськомовних користувачів, кран перетворений в «Бонус» (розташований так само), де роздають рублі на гаманець Яндекс Гроші.

    Так само є кран і в ще одному відомому моніторингу обміну «КурсЭксперт«. Перейшовши за наведеним посиланням вам потрібно прокрутити сторінку до самого низу і вибрати пункт „Кран“ з нижнього меню:

    Кран в мониторинге обменниковСпособи заробітку в мережі

    Для отримання бонусу вам буде потрібно тільки вказати номер вашого гаманця в Перфект Мані, підтвердити капчу і натиснути на кнопку „Отримати бонус“.

    Безкоштовні монети в Daily Free Bits

    Daily Free Bits — на цьому биткоин крані система трохи інша. Реєстраційну форму заповнювати не потрібно, досить просто вписати адресу биткоин гаманця і спокійно приступити до роботи:

    авторизация в bitcoin кране Dailyfreebits.comСпособи заробітку в мережі

    Про те, як створити биткоин гаманець, номер якого необхідно вписати, ми вже говорили в матеріалі по наведеній на початку статті посиланню. Після авторизації при регулярному відвідуванні аккаунта ви будете стабільно отримувати від 100 до 1200 сатоши. Отримувати безкоштовні сатоши можна щогодини.

    Висновок можливий тільки на микрокошелек, але не на вже згаданий вище CoinPot, а на іншій — FaucetHub. Головне, щоб при реєстрації та в Daily Free Bits, і в FaucetHub ви вказали один і той же адресу биткоин гаманця — тоді прив’язка здійсниться автоматом.

    Після реєстрації в FaucetHub (із зазначенням того ж bitcoin гаманця) при натисканні на кнопку „Cash out all“:

    Вывод сатоши с биткоин крана на кошелек FaucetHubСпособи заробітку в мережі

    Ваші безкоштовно набрані сатоши миттєво перемістяться в FaucetHub на ваш биткоин-рахунок:

    Free satoshi faucet на вашем счету в FaucetHubСпособи заробітку в мережі

    Ще варіанти заробітку кріптовалюти в Bitcoin Faucet

    Вище були описані сервіси, з якими я працював і з яких приходили виплати. Але є ще цілий ряд „биткоин-генераторів“, які я не до кінця протестував, але які цілком можуть виявитися цілком прийнятними продуктами (у всякому разі, за відгуками інших користувачів).

    Розписувати я їх особливо не буду — просто наведу посилання і дам коротку характеристику. Буду радий вашим фидбеку в коментарях, щоб відсіяти тих, хто скурвился або додати ті» bitcoin faucet», що були обійдені моїм увагою, але виявилися цілком гідними цього.

  • Eobot — це сервіс хмарного майнінгу, але далеко не самий вигідний, якщо вкладати в нього свої гроші (він в рази менш прибутковий, ніж той же ХешФлаер). Але в ньому є відмінний «bitcoin faucet», який можна використовувати лише раз на добу, але зате сума, яку він генерує досить пристойна:

    Free satoshi faucetСпособи заробітку в мережі

    Це не зовсім «free satoshi faucet», бо безкоштовно ви можете отримувати не тільки сатоши, але і частки будь-який інший кріптовалюти, яку виберіть. Накопичені таким чином кошти можна потім або вивести, або вкласти в потужності майнінгу, в розрахунку на цьому ще більше заробити. Подробиці дивіться в цьому ролику:

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

  • GetYouBitcoin — для реєстрації знову ж досить ввести адресу своєї кошеля в битка. Роздача безкоштовних часткою биткоина проходить кожні п’ять хвилин (кожна п’ятнадцята роздача по 50 сатоши). В годину виходить близько 400, що цілком пристойно. Зверніть увагу, що капча тут теж подвійна — в якості першої краще вибрати reCaptcha, а в другій знову потрібно клікнути по картинках в заданому порядку.

    Биткоин генератор бесплатных монет GetYouBitcoinСпособи заробітку в мережі

    Висновок можливий на два микрокошелька, про яких вище ми вже говорили: FaucetSystem або FaucetHub. Для цього достатньо перейти на вкладку «Payout» і обрати зручний вам гаманець (див. скріншот вище).

  • TimeOfBitcoin — дуже схожий на два попередні генератора халявних монет. Вказуєте адресу свого гаманця, а потім кожні п’ять хвилин можна тиснути на кнопку «Claim your Satoshi» і пройшовши вже традиційну подвійну капчу поповнювати свій баланс безкоштовними частками биткоина. Висновок можливий за вибором на два тих же мікро-гаманця (FaucetSystem або FaucetHub), що і в попередньому крані. Мінімалка — 20000 сатоши.
  • Bitcoinker — замість реєстрації просто вводите адресу биткоин гаманця, проходьте капчу і тиснете на кнопку «Claim Bitcoin». Повторювати це дійство можна кожні п’ять хвилин і отримувати 120 разів за добу від 25 до 5000 сатошей (перше найімовірніше). Для перегляду поточного балансу натисніть на «CHECK ADDRESS» з верхнього меню і введіть адресу свого гаманця. Виплати автоматичні — щонеділі.
  • PentaFaucet — все те ж саме. Вказуєте номер вашого биткоиновского кошеля (знайти місце його введення в велика кількість реклами непросто), проходьте капчу і отримуєте пачку безкоштовних монет (25 до 100). Новий генератор халяви стане доступний через 5 хвилин.

    еще один генератор бесплатных сатошейСпособи заробітку в мережі

    Виплати автоматичні (без минмалки) на FaucetHub, де потрібно зареєструватися з тією ж адресою біт-кошеля.

  • Висновок про заробіток на Биткоин кранах

    Навіть якщо ви зареєструєтесь на величезній кількості биткоин-кранів, ви будете заробляти все одно не мільйони — це чистої води додатковий заробіток, тому варто роботу з «free satoshi faucet» поєднувати з описаними раніше реальними способами заробітку в інтернеті, бо це дозволить отримати більше грошей. Ну, і ще одну статтю до купи — Як швидко заробити .

    Деякі користувачі шукають «free satoshi faucet», які платять від 10 000 сатоши в годину, але тільки натикаються на шахраїв і витрачають свій час даремно (як правило, у них високий поріг для висновку, що досягають місяцями, щоб потім випробувати розчарування). Краще менше, та краще. Мені сподобалися Free Bitcoin і Bonus Bitcoin, але немає сенсу зациклюватися — чим більше генераторів використовуєте, тим більше сумарний дохід.

    Так, ще багато подібних сервісів не люблять, коли їх намагаються обдурити, наприклад, обійшовши тимчасові обмеження на отримання чергової порції безкоштовних монет. Вони можуть карати за використання VPN, режим Турбо та інших способів підміни IP адреси.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу