Як взяти кредит

9-16-2021

Тепер можна отримати кредит, не виходячи з дому. Досить просто заповнити анкету на нашому сайті і відправити заявку або зателефонувати, і наш фахівець сам складе заявку з ваших слів.

Не потрібно витрачати час на збір довідок та інших додаткових документів. Для отримання кредиту просто надайте паспорт і другий документ, який підтверджує особу: снілс, закордонний паспорт, водійське посвідчення та ін.

Щоб оформити документи на забезпечення кредиту, потрібно витратити багато часу і сил. Також хочемо порекомендувати взят кредит онлайн на сайті , тут самі вигідні умови .

Наші фахівці дуже швидко обробляють запити завдяки автоматизованій системі. Якщо подати заявку сьогодні, то вже завтра можна забрати гроші.

Подати заявку на часткове або повне дострокове погашення легко в мобільному додатку rsb mobile.

До 5 років. Після розгляду заявки банк підготує індивідуальну пропозицію, в якій встановлено певний термін кредитування. Але його можна змінити, щоб вплинути на розмір щомісячного платежу і підсумкову суму відсотків. Можливі терміни: від 3 до 5 років.

Від 7,9% до 21,9% річних. Процентна ставка призначається в індивідуальному порядку. Найбільш вигідні умови пропонуються клієнтам з хорошою кредитною історією і співробітникам організацій-партнерів банку російський стандарт.

Щоб взяти кредит, не виходячи з дому, необхідно представити паспорт і другий документ на вибір.

Послуга оповіщення про операції та інфо m@il дозволяють взяти кредит і бути в курсі всіх змін по рахунку.

Крок 1. Зробіть заявку онлайн або зв’яжіться з нашим фахівцем по телефону, не відвідуючи офіс банку.

Крок 2. Отримайте повідомлення про рішення по телефону або в смс.

Крок 3. Заберіть свої гроші в найближчому офісі банку російський стандарт.

Щоб отримати кредит клієнт повинен відповідати наступним вимогам:

У банку російський стандарт можна вносити платежі по кредиту не виходячи з дому. Для цього передбачені наступні способи:

Ми також пропонуємо інші способи погашення кредиту: в банкоматах, терміналах, через касу, банківським, поштовим переказами, через бухгалтерію та ін.