Вивчаємо відвідуваність сайту

2076

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Опубліковано нове безкоштовне видання електронної бібліотеки «Запитай Ingate» – найбільш актуальний і повний на даний момент підручник Google Analytics для бізнесу.

Вивчаємо відвідуваність сайту

На сторінках книги «Google Analytics. Детальне практичне керівництво» читачі знайдуть структурований матеріал різного ступеня складності: від створення облікового запису і базових методик роботи з даними до побудови користувацьких звітів та когортного аналізу. Теорію роботи з системою доповнює практика: приклади, успішні кейси по розробці і впровадженню доробок, запропонованих на основі статистичної інформації.

Про що книга?


  • як створити обліковий запис і з чого почати роботу;

  • як інтерпретувати звіти і встановлювати причинно-наслідкові зв’язки;

  • на основі аналізу даних Google Analytics збільшити прибутковість сайту.
  • Бесплатная книгаВивчаємо відвідуваність сайтуGoogle AnalyticsВивчаємо відвідуваність сайту

    «Книга «Google Analytics. Детальне практичне керівництво» – відмінне посібник для початківців фахівців, – зазначає Валентина Борова, представник Google Analytics 360. – Книга проста у сприйнятті і дає наочні приклади роботи з Google Analytics. Практичні кейси допомагають зрозуміти, як застосовувати аналітику для вирішення конкретних проблем вашого бізнесу, а не тільки в якості «лічильника» візитів».

    Книга «Google Analytics. Детальне практичне керівництво» обов’язкова до прочитання всім, хто хоче займатися онлайн-рекламою професійно: інтернет-маркетологів, PR-фахівців, підприємцям, власникам сайтів і початківцям веб-аналітикам.

    Видання повністю безкоштовне, скачування не вимагає реєстрації або введення email. Посилання: http://bit.ly/1SkLmhs

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу