Як вибрати кільце з діамантом

4043

Вінтажні і класичні, лаконічні і розкішні – прикраси з діамантами завжди були і залишаються на піку сучасної ювелірної моди. А золоте кільце з переливаючимся каменем-це класичний варіант каблучки. Всім відомо, що прозорий камінь – це символ чистої любові і вірності. Шикарне прикраса з діамантом – прояв щирих почуттів, серйозних намірів.

Вибираючи кільце, особливу увагу приділяйте конструкції закріпки, а також розміру вставки. Віддавайте перевагу моделі з маленькими вставками, які не будуть чіплятися за речі. Важливим параметром вибору також є надійність кріплення каменю. Купити каблучку з діамантом в Києві можна і недорого, якщо перейти на www.zbird.com.ua . Щоб скоротити витрати на прикрасу можна взяти камінчик по менше або з більш низькими показниками чистоти. При цьому зовнішній вигляд залишається не менш шикарний.

За вами завжди залишається право внести зміни в макет виробу на свій смак. У всьому світі напевно немає такої жінки, яка б могла відмовитися від каблучки з діамантом. Адже погодьтеся, що ніщо настільки ефективно не підкреслює привабливість дівчини, смак і статус, як красива ювелірна прикраса.

Безцінний, вічний, досконалий – ці всі поняття відносні. Але, якщо ж мова йде про царя каменів, то вони звучать безумовно. Діамант сяє завдяки огранюванню і ретельній праці ювеліра. Кажуть, що жіноче кільце з діамантом передає власниці вміння бути витонченою, елегантною. Виблискуючи всіма своїми гранями, різноманітні Діаманти просто заворожують, викликають велике захоплення.

Підносити Діаманти дівчині-це значить продемонструвати їй всю свою вдячність, а також серйозні наміри. Для того, щоб правильно підібрати прикрасу, ви повинні навчитися порівнювати різні Діаманти між собою. В першу чергу, при виборі кільця з діамантом потрібно звертати увагу на такі характеристики, як розмір, форма огранювання, вага. Найпопулярнішою є кругла форма огранювання. Що ж стосується ваги і розміру вставки, потрібно знайти золоту середину. Існує думка, що вартість такого кільця повинна дорівнювати двом щомісячним доходам. Але насправді не потрібно гнатися за цим, оскільки кільце з діамантом є символом відносин, але точно не інвестиційним вкладенням. Балуйте себе частіше розкішними покупками!