Як розкрутити сайт самому

3372

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Як перетворити у клієнтів мільйони користувачів, які виходять в мережу з мобільних пристроїв? Яким вони бачать ваш сайт? Як запустити контекстну рекламу для мобільних пристроїв? Про це і не тільки читайте в новому безкоштовному виданні.

Як розкрутити сайт самому

Кількість підключених мобільних пристроїв у світі зрівнялася з населенням Землі. При цьому 59% власників смартфонів використовують їх для дослідження або здійснення покупки. Як зробити так, щоб вони купували товари/послуги на вашому сайті? Здавалося б, відповідь очевидна: необхідно врахувати особливості мобільної аудиторії, її потреби та інтереси. Однак більше половини користувачів мобільних пристроїв в Росії називають незручність мобільних версій сайтів основною складністю при покупці онлайн.

Про що книга?

З книги «Мобільний трафік: смартфон як нове джерело продажів з сайту» ви дізнаєтеся:


  • у чому специфіка користувачів мобільних пристроїв;

  • як збільшити конверсію мобільного трафіку;

  • як налаштувати контекстну рекламу для мобільних пристроїв.
  • Бесплатная книгаЯк розкрутити сайт самомуПовышение продажЯк розкрутити сайт самому

    Видання буде корисним інтернет-маркетологам, фахівцям з реклами та PR, власникам сайтів і керівників інтернет-проектів, які не хочуть упускати нові можливості для збільшення продажів з сайту.

    Електронна книга «Мобільний трафік: смартфон як нове джерело продажів з сайту» безкоштовна, скачування не вимагає реєстрації або введення email.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу