Знайти гроші в мережі

3173

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Тема професійного інвестування серед користувачів російського інтернету буде популярною завжди. Інтерес до різних варіантів заробітку особливо розігрітий сьогодні, коли на хвилі світової ажіотажу люди не просто придивляються, але і активно використовують технології блокчейна.

На жаль, в рунеті знайти хороші, дійсно стоять матеріали щодо інвестування досі складно. Доводиться перебрати десятки, а то і сотні сайтів, перш ніж зустрічається щось реально корисне.

Знайти гроші в мережі

Блог Profvest відноситься до тим поодиноким проектів, інформація зі статей якого допомагає інвесторам по-справжньому розібратися в широкому колі питань, на цій площадці варто придивитися уважніше.

Загальні теми в блозі

Почавши свою роботу п’ять років тому, Тарас, власник Profvest, досить багато часу приділяв увагу інвестування в ПАММ-рахунки.

темы в блогеЗнайти гроші в мережі
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

З часом, однак, тренди у сфері грамотного вкладення коштів змінилися, і акценти зміщуються в бік хайпів – у блозі уважно відстежують всі більш або менш цікаві проекти в цій сфері, даються рекомендації по внесках і акуратного, своєчасному виведенню коштів.

Не обходить увагою Profvest та актуальну тему блокчейна, – на сторінках сайту з’являються відповідні новини, складається криптовалютный індекс. Приділяється увага і аналізу різних краундфандинговых майданчиків.

В цілому, блог живе досить активним життям: у день з’являється по три-чотири матеріалу, присвячених тому чи іншому варіанту інвестування, і коментарі від відвідувачів говорять про те, що інформація від Profvest людям дійсно корисна.

Дизайн і структура розділів

Важлива перевага Profvest полягає в тому, що оформлення сайту нітрохи не стомлює і не дратує користувачів. Функціональний мінімалізм стрічки на контрасті нічим не виділяється підкладки дозволяє зчитувати важливу інформацію, не напружуючись.

На відміну від інших схожих проектів не ріже око і реклама, яка розміщена компактно в шапці сайту і в бічних блоках праворуч, – ніяких спливаючих вікон, плашок з кислотними кольорами, миготять гифок тут не зустрінеться.

Власне, такий дизайн Profvest допомагає зосередитися на найважливішому – на інформації.
У багатьох інвесторів склалося занадто упереджена думка про те, що з хайпи зв’язуватися собі дорожче. Однак, як показує практика господаря блогу, використовувати такого роду майданчики з вигодою не просто можна, а й потрібно.

Структура розділів Profvest для наочності розбита по декількох основних розділів, закріпленим у верхній частині головної сторінки. У той же час більшість цих розділів містить у собі ряд тематичних підрозділів, що покращує навігацію по сайту. Наприклад, при наведенні стрілки миші на меню «Інвестиції» вислизає панель з усіма відносяться до цієї загальної теми рубриками. Які в свою чергу видають посилання на конкретні матеріали:

конкретные материалыЗнайти гроші в мережі
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Така структура допомагає людині швидко зорієнтуватися у великій кількості матеріалів Profvest і знайти безпосередньо те, що він шукав.

Варто зазначити, що у господаря блогу і близько немає упередженості при аналізі тих же хайпів, всі проекти розглядаються максимально об’єктивно. Потрібно розуміти, що деякі вони мають страховий фонд: частина збитків покривають самі адміни того чи іншого інвест-сервісу, частина йде від блогу (в деяких випадках Profvest йде на 100 % страхове покриття).

Постійний моніторинг цікавих проектів дозволяє досить часто викладати аналітичні звіти в рубриках «Моніторимо» і «Тестуємо», – таких матеріалів виходить щотижня не менше трьох штук. Також досить популярні серед користувачів і матеріали з рубрик «Кандидати», «Лідери».

Конкурси від Profvest

Інвестиційний блог цікавий ще й тим, що тут пропонується ряд цікавих, що дозволяють отримати приємний виграш конкурсів. Постійно розігруються грошові призи в номінаціях «PROFVEST платить за активність на блозі» і «Відгуки про PROFVEST» з щомісячними виплатами в 1000-2000 доларів (частина призового фонду знову ж надходить від різних хайпів).

конкурс от profvestЗнайти гроші в мережі

Команда Profvest досить активна в соціальному плані, – спеціалізовані паблики є в «ВКонтакте» і Facebook, присутні канали вTelegram, Youtube. Навіть фірмовий форум на базі MMGP-майданчика дозволяє користувачам активно прокачувати свої інвестиційні навички.

Висновки

В постійно мінливій реальності інтернет-інвестування потрібно постійно тримати вуха гостро, оскільки тренди тут змінюються мало не щодня.

Стежити за всіма актуальними трендами, грамотно аналізувати інформацію і заробляти дійсно непогані гроші як раз і допомагає блог Profvest.

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу