Використовуємо соцмережі

3926
  • Що таке сервіс відкладеного постінга у соцмережі?
  • У чому переваги СММ Планера
  • Як використовувати SMM Planner для просування
  • Про автоматизації СММ просування
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Робота в соцмережах (саме робота, т. е smm просування, а не розвага) – це нескінченний режим багатозадачності. За сніданком ви шукаєте картинку для поста, в обід — придумуєте, що б такого опублікувати ввечері. І так постійно.

    Все це дуже важливо, приносить «смачні плоди», але дуже виснажливо. Мало хто може жити в такому ритмі і цілком природно, що хочеться частина рутини з області СММ (Social Media Marketing — процесу залучення трафіку або уваги до бренду або продукту через соціальні платформи) автоматизувати.

    Використовуємо соцмережі

    Хоча б для того, щоб вийти з режиму щогодинного розкладу справ і боязні щось забути або опублікувати спізнитися до потрібного терміну. Варто, на мій погляд, перш за все подумати про відкладений постінгу. Заводьте собі кабінет, де всіма соцмережі можна управляти з однієї вкладки: хоч з телефону, хоч з ноутбука.

    Приваблива ідея, так? З допомогою, наприклад, СММ Планер — це все можливо. Нехай тоді він і стане героєм цієї публікації, якщо ви не заперечуєте. Розповідати ж краще на прикладі…

    Що таке сервіс відкладеного постінга у соцмережі?

    Все досить просто. За допомогою подібного сервісу можна розпланувати контент для соцмереж хоч на тиждень, хоч на місяць вперед. Не потрібно кожну годину переживати, що нічого запостити в стрічку. Маючи всього один акаунт, можна працювати під ним всією командою.

    Наш сьогоднішній герой SMMplanner – це, як раз, варіант простого, але зручного сервісу відкладеного постінга. Він працює на всіх гаджетах з виходом в інтернет: планшетах, смартфонах, ноутбуках.

    СММ Планер незамінний якщо ви:

  • SMM-спеціаліст. Така людина багато працює з різними соцмережі і в якийсь момент йому починає не вистачати часу або сил.
  • Блогер. Зараз аудиторія втомилася від тупого кросспостінг. Всім хочеться бачити в кожній соцмережі різний контент або хоча б той же контент, але по-іншому поданий.
  • Бізнесмен і ваш бізнес пов’язаний з інтернетом (а зараз мало який бізнес в інтернеті не представлений).
  • Журналіст, співробітник редакції. Зазвичай ЗМІ постять свій контент у соцмережі для залучення аудиторії. SMM Planner стане їм у нагоді.
  • У чому переваги СММ Планера

  • SMMplanner працює з усіма значущими в нашій країні соціальними майданчиками: «Однокласники», Instagram, Pinterest, Facebook, «Телеграм», «Вконтакте»,Twitter. Ваші користувачі від вас не сховаються.

    добавить социальный аккаунт для SMM продвиженияВикористовуємо соцмережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

  • Є можливість вставляти не тільки картинки, але і посилання, відео, смайлики. Картинки можна редагувати у вбудованому редакторі. Ще ви можете відразу запланувати термін, через який пост автоматично піде. Наприклад, якщо він рекламний і оплачений тільки на добу.
  • Постійні бонуси від сервісу. 50 безкоштовних постів вам нараховується щомісяця, +25 постів даються за вступ до групи Вконтакте і ще +25 постів за лайк групи СММ Планер в Facebook. В результаті отримуєте 100 безкоштовних постів на місяць, за рахунок яких можна розкручувати одне співтовариство взагалі без грошей.
  • Через СММ Планер зручно розподіляти частоту постів та їх оригінальність. Варто лише звернутися до вкладці «Розклад».
  • Даний сервіс відкладеного постінга це ще й ціле ком’юніті, приєднавшись до якого, ви будете отримувати відповіді на важливі питання, дізнаватися нове і просто спілкуватися з людьми з вашої сфери інтересів.
  • Як використовувати SMM Planner для просування

    Після реєстрації і першого знайомства з сервісом, можна відразу починати роботу.

    Використовуємо соцмережі«alt=»»>

    Якщо ви ведете кілька спільнот, то управляти ними легко в СММ Планер через розділ «Проекти».

    добавить-проект в СММ ПланерВикористовуємо соцмережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Для кожної спільноти ви створюєте проект – це якийсь особистий кабінет, в якому ви підключаєте потрібні соцмережі.

    Умовно кажучи, є у вас спільнота «ЅММщики», акаунти для нього є в трьох соцмережах: Facebook, «Вконтакте», Twitter. Тоді в кабінеті SMMplanner ви підключаєте ці акаунти і починаєте постинг.

    Використовуємо соцмережі«alt=»»>

    Безпосередньо формування посту відбувається наступним чином:

  • В область для тексту вставляєте заздалегідь приготовлений текст або пишіть його на місці;
  • Прикріплюєте картинку (відео);
  • Вибираєте соцмережі, в яких з’явиться цей пост. Можете вибрати відразу все, а можете обмежитися однією;
  • Вибираєте час постінга. Можете опублікувати відразу, а можете залишити на потім;
  • Готово!
  • планирование-нового-поста через СММ ПланерВикористовуємо соцмережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    автоматически удалить страницу через СММ ПланерВикористовуємо соцмережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Писати детально про роботу сервісу не має особливого сенсу — все дуже просто і досить інтуїтивно зрозуміло, на мій погляд. Якщо заплуталися, то пишіть в службу підтримки чи спільноти SMMplanner в соцмережах. Там вам теж допоможуть.

    Використовуємо соцмережі«alt=»»>

    Про автоматизації СММ просування

    Що сказати? СММ Планер розвантажує ваші голову і руки. І це головне. У вас з’являється вільний час для генерування нового контенту, для аналізу даних і купи інших важливих речей, без яких просування та розвиток спільноти в соцмережах неможливо.

    Вести соцмережі сумбурно, без планування, можна тільки на перших порах, коли сповнений ентузіазму, а рутина ще не набила вам оскому. Життя ж вчить цінувати в першу чергу час (бо воно часто виявляється дорожче грошей) і автоматизувати все, що від цього не сильно постраждає (а іноді навіть і у виграші можна залишитися).

    Приєднуйся!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу