Знайти гроші в мережі

3985
  • Пару слів про партнерській програмі Edu-Profit.com
  • Що за сервіс/продукт
  • Хто цільова аудиторія
  • На кого не варто розраховувати:
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Останнім часом питання заробітку «на буржутрафике» (читай «в доларах») став актуальним як ніколи. Соціальні і політичні фактори, нестабільний курс валют, та і взагалі криза позначаються на товщині і кольорі купюр як офісних співробітників, так і вебмастерів.

    Знайти гроші в мережі

    Тому нижче мова піде про те, як заробити на студентському трафік із США, Бритосии, Канади та інших англомовних країн.

    Пару слів про партнерській програмі Edu-Profit.com

    Edu-Profit.com – одна з перших партнерських програм, яка почала конвертить эссейный буржуйський трафік:

  • Партнерка існує з 2010 року, активну участь на форумах приймає з 2011 року.
  • Партнерські відрахування: з недавнього часу рейт були підняті і тепер становлять від 50% до 70% від суми, залишеної новим клієнтом, і від 15% до 30% за ребиллы. Це в 2 рази більше профіту за нового клієнта, ніж було раніше і в 1,5 більше за ре-білли.
  • Кукіси зберігаються на стороні клієнта 90 днів. Якщо протягом цього часу клієнт зробив замовлення, то він підв’язується за афіліатом назавжди.
  • Середні ребиллы в ніші від 4 до 9 замовлень на 1 клієнта. Іноді випадає джек-пот у вигляді реселлера, який закуповує домашки на весь клас. Такі клієнти приводять часом і по 200 замовлень.
  • Середній чек клієнта у весняний сезон становить $120. Таким чином, в середньому один клієнт приносить аффилиату 50% від $120 + ~7*(15% від $120) = $186 в середньому.
  • Партнерка пропонує статистику в реальному часі, тому можна відразу упевнитися в тому, що вебмастер правильно прописав урлу і користувачі/замовлення зараховуються.
  • Виплати в будь-який будній день за запитом на гаманці: WebMoney, EPESE, PayPal.
  • Є можливість отримати White Label за умови приведення від 90 нових клієнтів в місяць.
  • Регистрация в Edu-ProfitЗнайти гроші в мережі

    Що за сервіс/продукт:

    Партнерська програма платить вебмайстрам за схемою revenue share за продаж послуг з написання домашек, рефератів, эссеев, дисертацій англійською мовою від 50% з суми першого замовлення клієнта до 70% і від 15% до 30% від усіх подальших покупок цього клієнта. У системі є 4 лендинга для монетизації західного студентського трафіку:

  • paperhelp.org
  • evolutionwriters.com
  • essaypedia.com
  • paperduenow.com
  • Вартість однієї роботи варіюється від $9.97 за сторінку до $5879.66 за дисертацію. Ціна залежить від складності роботи, дедлайну (що це?), обраного райтера, додаткових послуг і т. д.

    Хто цільова аудиторія:

    До недавнього часу багато в ніші були націлені на жителів США, які б при цьому навчалися у ВУЗах, ця категорія називається native speakers. Однак, давайте детальніше розглянемо психологічний портрет цієї групи.

    Американці по своєму вихованню народ законослухняний, дбає про етичною/екологічної стороні жодного питання, що потрапив у поле зору. Звідси така скажена популярність фондів, пожертвувань, еко-продукції та всілякого іншого прояви добра і світла. Ось чому в даній ніші вебмастера можуть неприємно зіткнутися зі справжніми моралфагами, які готові витрачати особистий час, сили і навіть гроші на те, щоб висвітлити суть, так би мовити, саму мякотку эссейного бізнесу (однієї з різновидів онлайн-бізнесу взагалі).

    Яскравим прикладом тому служать такі учасники форуму EssayScam.org як легендарна особистість WritersBeware, особисто їздила такими способами в сусідній штат, щоб перевірити, чи правда мешкає райтинговый сервіс за вказаною адресою, і не покладаючи рук шукає справжніх сірих кардиналів ніші.

    Студенти цієї категорії зроблені приблизно з того ж тіста. Тому, навіть якщо такий клієнт і замовить на одному з сервісів домашку, очікувати від нього активного сарафанного радіо (тобто того, що він выволочит на світ божий ганебну природу свого списування), особливо не доводиться.

    Тут варто ще звернути увагу на те, що за списування або використання чужого контенту, в Вузи США і Британії буде не тільки «а-та-та по попеньке», але і неиллюзорные санкції аж до виключення з Вузу без можливості відновитися. Звідси така обережність з боку студентів.

    Тому, працюючи з эссейной нішею, слід зробити максимум з можливого для того, щоб підкреслити, що даний сайт надійний. Для цього можна:

  • запив на посадкову різні траст-баджо ( » : McAfee, VeriSign, TrustWave і т. д. Не всі баджо («платні, можна використовувати DMCA, PayPAl і т. д. Ну, а для найсміливіших є рішення – використовувати бадж у вигляді картинки, так як показує досвід, публіка поки що рідко клікає на іконку, найчастіше задовольняється просто її наявністю на сайті.
    Знайти гроші в мережі
  • якщо вебмастер щасливий володар стародавнього домену, варто підкреслити це в тексті. Загалом сервіси, яким більше 3-х років, вже викликають довіру, але чим більше, тим, звичайно, краще.
  • підкресліть на посадковій, що на сайті діє можливість повернення грошей (Money Back guarantee) і можливість оплачувати PayPal – істотно підвищує конвресию у зв’язку з високим рівнем довіри до даного білінгу.
  • Інша, менш чисельна, але більш благодатний грунт для посіву – ESL (english second language) груп. Як правило, це емігранти/студенти приїхали на навчання, які або зовсім погано розмовляють англійською і воліють замовляти всі гуманітарні домашки на сторонніх ресурсах, або зайди, які паралельно з навчанням працюють, а отже, не мають зайвого часу на написання эссеев.

    У чому принадність даної групи: вони живуть, як правило, в діаспорах і не соромлячись прорекламят платник одному-сусіда-брата-земляку-пішоходу. А іноді ще й воліють заробити на земляків, стаючи вигідним для вебмайстра ре-селлером.

    На кого не варто розраховувати:

    Не дивлячись на те, що з Індії теж трапляються замовлення, в такому трафік вебмастер швидше зловить кардерів і фродов, ніж вдячну аудиторію. До того ж, багато індуси шукають подібні сервіси, щоб затесатися в них в якості виконавця робіт, а не клієнта, бо всім давно відомо, що в Індії незрівнянно більше охочих отримати від буржуїв гроші, ніж віддати.

    Знайти гроші в мережі

    Нижче – відсоткове співвідношення всіх замовлень по країнах:

    Знайти гроші в мережі

    Більш детальну статистику по демографії ЦА можна запитати у саппорта партнерки в будні дні. Особливо корисно для тих, хто звик арбитражить траф:

    ICQ: 648676670
    Skype: support_edu-profit
    E-mail: [email protected]

    Ну і трошки статті наостанок. Регулярно проскакують дисертації і ось, що виходить на виході:

    Знайти гроші в мережі

    Так як цей диссер було замовлено до підвищення партнерської комісії, це 25% від замовлення. У червні партнер заробив би на такому замовленні в 2 рази більше, так як з 26.05.2015 Edu-Profit.com підняли рейт з 25% до 50% за нового клієнта та з 10% до 15% за ребиллы.

    Статтю підготувала Дарина Щур

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу