Вивчаємо відвідуваність сайту

2782

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Хочете збільшити прибуток і число заявок вашого бізнесу? А знизити вартість звернення і виконати KPI (що це?) замовника?

Почніть ефективно управляти рекламним бюджетом та контролювати основні показники бізнесу з допомогою самого популярного інструменту веб-аналітики в світі.

Вивчаємо відвідуваність сайту

Про все це читайте в електронній книзі Якова Осипенкова Google Analytics 2019: Tutorial Book

Про що книга

Найпростіше проілюструвати вміст підручника скріном анонсу, наведеного на початку книги.

Содержание книги по Гугл АналитиксуВивчаємо відвідуваність сайту

Від себе хочу додати, що Аналітікс — штука, спочатку здається дуже складною і цю систему не кожному вдається осягнути своїми силами, бо не все в ній інтуїтивно зрозуміло. Багато кидають (як і я в свій час), так і не розібравшись, у результаті дуже багато втрачають.

Інший безкоштовної системи статистики такого рівня просто не існує (Метрика непогана, але вона не така просунута, хоча і більш зрозуміла).

Тому даний підручник буде чудовим шансом розібратися в Google Analytics користуючись чужими знаннями. Не варто його упускати. ІМХО,

Автор підручника: Яків Осипенков
Назва: Google Analytics 2019: Tutorial Book
Кількість сторінок: 754
Сайт: osipenkov.ru

Також у Якова є і інші книги з інтернет-маркетингу та веб-аналітиці, наприклад, про Google Tag Manager. На даний момент вона є першою і єдиною в своєму роді. А сумарна кількість скачувань всіх його посібників у мережі, перевалило за 25 000 разів!

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу