Способи заробітку в мережі

3072
  • Реєструємося і додаємо свої акаунти форумів/соцмереж
  • Як почати заробляти гроші на Форумке в соцмережах?
  • Заробіток на форумах — поради та рекомендації
  • Партнерка онлайн-сервісу Forumok
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Вже з назви можна здогадатися, що проект Форумок з щоденною відвідуваністю в 3-4 тисячі чоловік пропонує заробляти на форумах (що це?), однак цим справа не обмежується: на даному ресурсі ви зможете перетворити на джерело доходу та власний аккаунт в популярних соціальних мережах (по аналогії з вже розглянутими раніше сервісами Вк-Таргет і В-Лайк).

    Способи заробітку в мережі

    Нижче ми розберемо інтерфейс Форумка, познайомимося з умовами і можливостями партнерської програми. Ну, і взагалі, спробуємо зануритися в цей сервіс, щоб зрозуміти від чого залежить рівень заробітку соц мережах і як його можна було б підвищити.

    Forumok – входимо і додаємо акаунти форумів, соцмереж

    Давайте не будемо витрачати час на пояснення очевидних речей, а тому відразу після простої реєстрації в своєму особистому кабінеті ви зможете встановити певний статус: або «Виконавець», або «Рекламодавець», другий варіант вам буде потрібно не для заробітку, а для розкручування власних ресурсів:

    Определитесь во статусов на Forumok.comСпособи заробітку в мережі

    Все управління Форумком здійснюється через меню зліва, нижче розташовується колонка новин, яку варто переглядати, щоб не упустити важливої інформації.

    Розділ «Мій профайл» служить для заповнення профільних даних. Якщо хочете добре заробляти на форумке – необхідно сформувати довірче ставлення до себе з боку замовників. Для цього заповніть усі текстові поля профіль, вкажіть способи зв’язку з вами (крім електронної пошти бажано додати скайп, в телефоні немає необхідності):

    Ваш профиль на сервисе ForumokСпособи заробітку в мережі

    Зверніть увагу на «Банк», в якому вказуються платіжні реквізити для здійснення операцій з виведення грошей. На даний момент можна знімати заробіток тільки на гаманець Вебмані (зверніть увагу, що зараз з висновком WebMoney в банк виникли деякі нюанси), незважаючи на те, що поповнювати баланс дозволяється самими різними способами. Мінімальний поріг для виведення дорівнює двомстам рублів – досить багато для такого сервісу, але надлишок завдань виключає проблеми з набором мінімуму.

    Вывод заработанных в форумке денегСпособи заробітку в мережі

    Якщо клікнути на «Банк» не в анкеті, а в лівому меню онлайн-сервісу Forumok, у випадаючому списку можна виявити відомості про стан рахунку: скільки грошей зарезервовано, скільки є на рахунку або готується до висновку. Клік на розділ перенесе вас на сторінку з історією нарахувань та детальною інформацією про всіх скоєних раніше операціях. Ми надіслали кілька завдань на перевірку, поки що баланс облікового запису невеликий:

    Баланс заработанных и выведенных на Вебмани денег с форумкаСпособи заробітку в мережі

    Про партнерській програмі ми поговоримо трохи пізніше, зараз проаналізуємо безпосередньо хід роботи.

    Перед виконанням будь-якого завдання потрібно додати в Forumok акаунти на форумах та в соціальних мережах, щоб це зробити – у нижньому блоці лівого меню виберіть «Виконавець», а в випадаючому списку – «Панель управління»:

    Добавление ваших аккаунтов соцсетей и форумов в ForumokСпособи заробітку в мережі

    Панель управління допомагає легко відстежувати всі зміни в особистому кабінеті. Для заробітку в кожній категорії завдань необхідно додавати облікові записи, можна скрізь по одному, можна кілька одразу.

    Поиск заказов на сайте Forumok.comСпособи заробітку в мережі

    Клік на «Додати» перенесе вас на горизонтальну панель з вкладками, через яку потрібно авторизуватися на як можна більшій кількості різних соцмереж або форумів.

    Як почати заробляти гроші на Форумке в соцмережах?

    Коли ви додасте акаунти, можна починати заробляти. Для цього на будь-якій сторінці Forumok.com натисніть на назву тієї соцмережі, в якій хочете виконати завдання (в лівому меню) і виберіть «Пошук замовлень». Ми для прикладу взяли Ютуб. В даний момент нам доступно шістдесят різних дій, виконавши які, ми заробимо гроші.

    Розглянемо кожну колонку таблиці пошуку роботи на форумке окремо:

    Поиск заказов на Ютубе через форумокСпособи заробітку в мережі

  • Дата – вказується час, протягом якого завдання знаходиться на сайті Forumok. Найперше було додано годину назад, наступні – шість годин тому і ще раніше.
  • Назва – коротке пояснення, що потрібно робити для заробітку. Щоб прочитати завдання повністю, немає необхідності відкривати: наведіть курсор на значок «i», і система спливаючим вікном виведе всі вимоги.
  • Оплата на форумке з недавнього часу здійснюється тільки в рублях. Як бачимо, ціни цілком пристойні: 2-5 рублів за перегляд та лайк, 10 рубликів за коментар – це досить вигідно (недарма я включив цей сервіс у схеми та ідеї дозволяють заробити реальні гроші).
  • Країна – якщо в полі нічого не вказано, то виконувати завдання може громадянин будь-якої держави, якщо ж варто прапор певної країни, громадяни інших держав взяти замовлення в роботу не можуть. Більшість користувачів Форумка – росіяни, але є й представники інших країн, наприклад, Білорусі або України.
  • Друзів – відмітка актуальна для соціальних мереж: деякі замовники вводять обмеження на виконання для не дуже добре розкручених акаунтів. Наприклад, якщо у вас в Фейсбуці 500 друзів, а в завданні зазначено – 1000, то виконати його ви не зможете.
  • Вік – досить рідко використовується критерій, але для завдань, де присутня тематика «ню» він практично завжди встановлюється, щоб неповнолітні виконавці не брали замовлення в роботу.
  • Підлога – майже ніколи не вказується.
  • Завдання – графа ділиться на три області. Спочатку показується число заявок, які ви подали (можна подавати кілька на одне завдання), потім загальне число заявок і сума необхідних учасників. У нашому прикладі нами була подана одна заявка, всього заявило про себе 6 236 користувачів, потрібно 6 500.
  • Дії – можливі два символи, зазначені на скріні вище. Замовлення можна або відразу почати виконувати, або подати заявку, яку замовник розгляне протягом певного терміну і дозволить виконати, або заборонить. Натиснувши на червоний хрестик, ви можете просто прибрати нецікавий замовлення.
  • Для виконання будь-якого замовлення на форумке, потрібно клацнути по ньому і ще раз уважно ознайомтеся з умовами. Від нас у розглянутому прикладі потрібно переглянути ролик і поставити лайк (загалом, ті ж дії, про яких я писав у статті про додаткові способи заробітку в інтернеті для школярів і всіх інших):

    просмотреть роли и поставить лайк в выбранном на Forumok.com заданииСпособи заробітку в мережі

    Опускаємо повзунок трохи нижче і натискаємо «Виконати»:

    начинаем выполнение задания по заработкуСпособи заробітку в мережі

    Клік перекидає нас на іншу сторінку, де потрібно натиснути на символ перегляду. Відео відкриється в новому вікні, і потрібно буде чекати, поки не з’явиться напис, що перегляд завершений.

    Зарабатываем в Форумке на просмотре видеоСпособи заробітку в мережі

    Коли відео повністю переглянуто, потрібно вставити посилання, яку вказував замовник, в спеціальне текстове поле. Коментар писати не обов’язково, але якщо треба зробити щось ще крім перегляду (лайкнути, наприклад), то бажано повідомити замовника про успішне виконання (завжди пишіть, скільки було лайків до вас, скільки стало після вас). Тепер робота перевіряється арбітражем Форумка, який, у разі успішного виконання, оплатить її. Брати нове завдання, поки не виконано попереднє, можна, але не бажано.

    Заробіток на форумах — поради та рекомендації

    На форумах ви можете працювати з власних записів, або вказувати особисті проекти, якщо у вас такі є. Зверніть увагу, що на відміну від соціальних мереж, оплата за роботу на форумах може змінюватись в залежності від того, як якісно ви виконаєте завдання, замовник може заплатити менше або більше:

    Оплата за работу на форумахСпособи заробітку в мережі

    Якщо ми відкриємо найперше завдання, то виявимо такі вимоги. Необхідно написати природний пост на форумі і залишити посилання з анкором «Тут» або «Тут», а сайт, на який потрібно послатися, вказується в завданні. У даний момент доступні близько 750 замовлень за написання постів, так що заробляти можна дуже успішно.

    У кожному завданні вказується максимальний час на виконання – будьте уважні, якщо повідомлення на ваших форумах проходять попередню модерацію: модератор конференції може не перевірити роботу в строк, і невиконане замовлення негативно позначиться на вашому рейтингу.

    Розцінки сервісу Forumok.com для роботи на форумах наступні:

  • Якщо потрібно створити унікальну тему і написати під неї текст – 40 рублів;
  • Якщо потрібно писати пости під тему, яка вже існує – 30 рублів (оплачується, як правило, кожен пост окремо);
  • Відгук про раніше написаної темі – 30 рублів;
  • Написати в існуючій темі повідомлення з посиланням на той чи інший проект (вдало вставлена в текст і не забаненой модератором) – 30 рублів.
  • Якщо аналізувати соціальні мережі, то мінімальна оплата за будь-яка дія починається з двох рублів. Найвигідніше писати коментарі – не доводиться багато працювати, чи чекати, 150 символів звичайного тексту приносять відразу 10 рублів.

    Є відмінний покроковий мануал у відео-форматі по секретам заробітку на Форумке:

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Партнерка в Форумке

    Оскільки робота на Форумке нескладна, а оплачується досить добре, охочих попрацювати тут буде багато, отже, розвивати партнерську програму дуже вигідно. За її умовами, ви отримуєте по тридцять відсотків від комісії сайту, тобто не від того доходу, який отримує запрошений людина, а від прибутку ресурсу.

    У більшості випадків, Forumok забирає собі за двадцять п’ять відсотків від доходу реферала, ваш дохід складе тридцять відсотків від цих двадцяти п’яти. Наведемо приклад: якщо реферал заробить 1 000 рублів, Форумок забере собі 250, а ви отримаєте 75. У відсотках це складе 7,5% менше, ніж на інших сервісах, але все ж більш-менш нормально.

    Розміщувати партнерську посилання можна скрізь, якщо ви успішно працюєте на форумах, то проблем з набором рефералів не виникне.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу