Знайти гроші в мережі

2203
  • Пару слів про партнерку «Великої Птиці» та її особливості
  • Що таке «Велика Птиця» і кому це можна продати?
  • Краще один раз побачити, ніж сто разів почути…
  • А на останок я скажу…
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Вибачаюся за кілька провокує питання в заголовку, але от чомусь саме в такому вигляді він мені сподобався. Ніша заробітку на партнерках, напевно, ніколи не вичерпається, бо це вигідно обом сторонам бізнесу. Сьогодні у нас на черзі ще одна партнерська програма від онлайн-системи обліку (для малого і середнього бізнесу) під назвою «Великий Птах» (http://bigbird.ru/).

    Знайти гроші в мережі

    Трохи раніше я вже писав про партнерку онлайн-бухгалтерії «Моя справа», яка, на перший погляд, є конкурентом «Великої Птиці». Але це зовсім не так, бо BigBird.ru і «Моя справа» по суті доповнюють один одного. «Великий Птах» не веде бухоблік, не вважає податки і не допомагає здавати звітність (віддаючи це на відкуп іншим сервісам). Цей онлайн-сервіс повністю орієнтований на управлінців в оптовій і роздрібній торгівлі чи сфері послуг). Вона допомагає, наприклад, вести складський і торговий облік, управляти замовленнями, проводити продажу і здійснювати грошові операції.

    І у цієї системи є своя партнерська програма для залучення нових клієнтів. Ви (і я), як вебмастера (або арбитражники), цілком непогано погріти на неї руки. Умови досить непогані — 300 рублів за лід (за залучення активного користувача) і 20% з усіх витрачених ним в «Великий Птах» коштів (без обмеження терміну давності).

    Загалом, якщо у вас є сайт підходящої або близької тематики, або є знайомі, яким ця онлайн-система управління бізнесом може знадобитися, то тут вже без варіантів — треба пробувати. Іншим читати все одно раджу — може, знадобиться на майбутнє.

    Пару слів про партнерку «Великої Птиці» та її особливості

    Давайте трохи поговоримо про роботу в цій партнерці і про сам онлайн-сервіс, послуги якого потрібно буде рекламувати і пропонувати наявної у вас цільової аудиторії (представникам малого і, можливо, середнього бізнесу, ІП або керівникам невеликих ТОВ). Відразу обмовлюся, що «Великий Птах» всупереч назві заточена саме під малий і середній бізнес (тут важливіше вибрати банк для ІП без комісії за виведення готівки).

    Програма (онлайн-інтерфейс більше нагадує саме програму, а не сайт) заточена під облік в торгівлі (або надання послуг) і нічого зайвого в ньому немає. Але зате потрібне знайти досить просто, все інтуїтивно зрозуміло. Але про це ми ще трохи поговоримо.

    Що ж стосується безпосередньо партнерської програми (ПП), то хочу підкреслити (бо досить часто постає це питання), що робота з партнеркою зовсім не зобов’язує вас самих використовувати «Велику Птицю» за її прямим призначенням (вести в ній облік). Достатньо лише зареєструватися в ПП і отримати реферальне посилання (з унікальним закінченням, за яким система буде зараховувати ваших рефералів) або промокод. Хоча, звичайно ж, знати систему і мати уявлення про її переваги було б бажано для більш ефективного залучення в неї клієнтів.

    Особливістю партнерки від «Великої Птиці» є можливість залучати клієнтів в цю систему не лише з допомогою реферального посилання, але і за допомогою промокода (він унікальний і по ньому система зможе відрізнити ваших рефералів від інших зареєстрованих користувачів):

  • По-перше, це дає можливість надавати вашим майбутнім рефералам якийсь бонус (у вигляді знижки на передплату в розмірі 300 рублів). Для багатьох це може стати вирішальним аргументом для того, щоб спробувати «Велику Птицю» в дії. Цей прийом добре відпрацьований, наприклад, в Яндекс Директе і Гугл Адвордсе, де подібні промокоди на певні суми лунають досить часто.
  • По-друге, промокод дозволяє залучати користувачів до системи з офлайн, просто роздаючи цей самий промокод своїм знайомим (або ще якимось чином вычленяя потрібну вам цільову аудиторію).
  • Якщо ви використовуєте отриману в особистому кабінеті партнерське посилання, то всі перейшли у ній користувачі потенційно стають вашими рефералами (навіть якщо вони не зареєструються в сервісі відразу, а зайдуть на нього, наприклад, з пошукової видачі протягом року, і тільки тоді пройдуть реєстрацію). Це насправді добре, бо не завжди «правильна думка про реєстрацію» відвідує користувачів відразу і вони можуть «дозріти» для цієї справи лише через деякий час.

    Отриману рефссылку або промокод можна використовувати не тільки на своєму власному сайті, але і, наприклад, на тематичних блогах, форумах, в соцмережах, в поштових розсилках (своїх або чужих, але відповідної тематики, правда, вже за гроші).

    Можна розміщувати банери (їх ви знайдете в особистому кабінеті партнерки або при бажанні зробите самі) на тематичних сайтах за гріш, щоб залучати таким чином рефералів (на моєму блозі теж іноді розміщують реферальні банери — приклад ви знайдете внизу статті). Можна використовувати контекстну рекламу для залучення в партнерку, не згадуючи при цьому бренд. За всіма питаннями краще, я думаю, консультуватися з техпідтримкою.

    Ще один важливий момент. Висновок зароблених в парнтерке коштів поки що можливий лише одним способом — на рахунок вашої пластикової карти (або на розрахунковий рахунок в банку). З одного боку це гуд, бо не потрібно буде втрачати відсотки при виведенні з Вебмани або інших електронних платіжних систем. Але все ж когось це може і дещо напружити. Хоча, в принципі, не критично, бо картки є практично у всіх.

    Ще раз скажу про те, скільки і за що платять в цій партнерці. 300 рублів виплачують за лід — реєстрацію та початок роботи залученого вами клієнта. Якщо залучений вами клієнт перейшов на платний тариф, то ви до всього іншого будете отримувати ще 20% від залишених ним в систему грошей. Звучить заманливо.

    Якщо мої пояснення здалися вам сумбурними, то вже фірмовий ролик розставить все по своїх місцях у вас в голові (можна і без звуку дивитися, бо там тлі просто музичка грає, а суть зрозуміла з відеоряду):

    Знайти гроші в мережі«alt=»»>

    Що таке «Велика Птиця» і кому це можна продати?

    Тепер ще коротенько скажу про те, що ж, власне, я так довго агітую вас почати продавати. Якщо ви якимось чином мали відношення до продажів товарів або послуг в скільки-небудь значних обсягах, то про необхідність використання софту, який дозволяє все це справа розрулювати, вам розтлумачувати не потрібно. Якщо не мали, то можете повірити мені на слово. Такий софт просто необхідний.м.

    Что такое большая птицаЗнайти гроші в мережі

    До речі, зустрів ще до написання цього огляду роздрібну версію «Великої Птиці» (замість каси використовувалася — вона підтримує сканер штрих-кодів) в одному з нових магазинчиків поруч з будинком, які торгували різними видами упаковок (і тільки зараз зрозумів, що це було).

    Інша справа, що зараз офіс все частіше переїжджає в хмару, бо це має під собою реальні вигоди (матеріальні й організаційні). В цьому плані програми управління та обліку продажів не є винятком. Тим самим досягається підвищення мобільності (де є інтернет, там є і робоче місце), поліпшення безпеки праці і істотно економляться кошти порівняно з тим варіантом, коли софт встановлюється на ваших власних серверних потужностях.

    Розробники «Великої Птиці» сконцентрувалися тільки на управлінському аспекті, відкинувши регламентований облік, необхідний тільки для звітності — бухгалтерію, податки і т. п. речі, які по суті повинен виконувати живий (або віртуальний) бухгалтер (наприклад, можлива вивантаження даних в 1С: Бухгалтерію). Зате інтерфейс вийшов не перевантаженим і в ньому можна запросто вести торговий і складський облік, проводити продажу і грошові операції, тобто все, що підприємець робить кожен день (ведення складського обліку, управління замовленнями і грошовими потоками, контроль взаєморозрахунків). Це гуд, у своєму роді.

    До речі, цікавим рішенням було те, що інтерфейс сервісу зробили максимально наближеним до комп’ютерних програм. З боку досить важко буде зрозуміти, чи працюєте ви в хмарному сервісі, або в спеціальному софті.

    Интерфейс большой птицыЗнайти гроші в мережі

    Досить прикольно виглядає кнопка «Меню» в аналогією з кнопкою «Пуск» в віндовс, тим паче, що всі відкриті вікна в інтерфейсі як раз і кучкуються праворуч від кнопки » за аналогією з панеллю завдань у вінді. Я думаю, що користувачі, які переходять на систему з десктопних програм, оцінять особливість такого інтерфейсу.

    Щоб ви самі могли оцінити те, що плануєте продавати через партнерку, можете скористатися демо-доступ і відчути особливість роботи в такому «програмному» інтерфейсу через браузер. Ну і, звичайно ж, можливість перетягувати окремі позиції і групи, схопивши їх мишею, теж заслуговує згадки.

    Розробники не хотіли осягнути неосяжне, тому зробили по можливості максимально зручний інструмент для індивідуальних підприємців і невеликих компаній, які займаються торгівлею та надають послуги. Саме це ваша цільова аудиторія для продажу (залучення клієнтів по партнерському посиланню або промокоду). Великим гравцям (типу супермаркетів) цей продукт не підходить, тому врахуйте це в своєму бізнес-плані. Але зате в даній ніші «Великий Птах» відчуває себе цілком впевнено і розходиться «як гарячі пиріжки».

    Популярність «Великої Птиці» у чому, до речі, пов’язана з наявними в цій системі безкоштовним тарифом. Це дуже важливий фактор, здатний істотно збільшити доходи партнерів (нас з вами, шановні читачі).

    Бесплатный тарифный планЗнайти гроші в мережі

    Безкоштовний тариф не обмежений за часом використання — в ньому є тільки кількісні обмеження. Але багатьом бізнесменам-початківцям він відмінно підійде, бо в його рамках можна автоматизувати облік по одній фірмі і складу, а також вести інформацію про ста партнерах і цілої тисячі товарів. Ну, а коли компанія зміцніє, трохи підросте та стане на ноги, то їй вже «кров з носу» потрібна буде тариф «Альбатрос».

    Причому перехід в інший сервіс таких користувачів малоймовірний, бо за час, проведений на безкоштовному тариф, виробиться стійка звичка до інтерфейсу і можливостями «Великої Птиці», які, до того ж, розширюються з кожним релізом. Тут все продумано і навіть в плані доходу для тих, хто заробляє на партнерській програмі, проглядається явна вигода від такої побудови тарифної політики (отримаєте спочатку оплату за реєстрацію користувачів за безкоштовним тарифом, а після переходу їх на «Альботрос» будете ще й відсотки з їхніх витрат в системі акумулювати на своєму рахунку).

    Краще один раз побачити, ніж сто разів почути…

    Якщо ви вже маєте акаунт у цій системі, то просто перейдіть на вкладку «Сервіс» — «Партнерська програма».

    ПартнеркаЗнайти гроші в мережі

    Якщо клієнтом не є, то для початку потрібно буде зареєструватися в партнерській програмі «Великий Птиці»:

    Регистрация в Большое птицеЗнайти гроші в мережі

    Тут же, до речі, наведено поле вводу промокода для ваших клієнтів (наприклад, такого — 7511374064), які зможуть отримати знижку 300 рублів на оплату підписки. Помилитися у заповненні полів не вийде, бо вас буде переслідувати досить-таки настирливий «помічник». На другому кроці реєстрації вас попросять прочитати і погодитися з умовами партнерки:

    Условия партнеркиЗнайти гроші в мережі

    Тепер для вас відкриті всі двері (тільки свій емайл не забудьте підтвердити перейшовши по посиланню з листа). Інтерфейс адмінки, так само як і самого сервісу «Великий Птах», дещо відрізняється від звичного і більше схожий на програму.

    Наприклад, кнопка «Меню» схожа на кнопку «Пуск» в Віндовс, а всі відкриті з цього меню вкладки будуть відображатися праворуч від неї на чомусь нагадує панель завдань в Вінді (або панель вкладок в браузері). Досить зручно і функціонально на відміну від класичного веб-інтерфейсу.

    Спочатку ви потрапите на сторінку «Панель управління», де зможете отримати найважливіше — промокод і рефссылку для залучення клієнтів в сервіс.

    Партнерская программа большой птицыЗнайти гроші в мережі

    Тут же можна буде перейти і на сторінку з промо-матеріалами (банерами з вшитою в них рефссылкой, які можна буде розміщувати як на своєму, так і на чужих тематичних сайтах, просто скопіювавши пропонований код банера). Представлені найбільш популярні розміри банерів, які можуть виглядати на вашому або сторонньому сайті приблизно так:

    Большая Птица - онлайн учетЗнайти гроші в мережі

    На інших випадають вкладках кнопки «Меню» ви зможете заповнити платіжні реквізити вашого банку для того, щоб можна було здійснювати туди виведення зароблених на партнерці «Великої Птиці» грошей.

    Партнерка Большая птицаЗнайти гроші в мережі

    Там же можна буде відстежувати всі отримані вами партнерські відрахування і вироблені виплати. Загалом, стандартний функціонал особистого кабінету партнерської програми наявним, що є гуд. Ну, а як би чого ще треба?

    А на останок я скажу…

    Стисло окреслю перше враження:

  • «Білий» брендовий продукт — великий гуд, бо продавати якісний товар набагато приємніше, ніж втюхувати всяку погань
  • Платять і за ліди, і відсоток від витрачених залученими клієнтом коштів. Кожен користувач у будь-якому випадку принесе вам 300 рубликів.
  • Продукт затребуваний ринком, а отже його буде простіше продати. Знову ж таки, з урахуванням того, що пропонувати ви його будете цільової аудиторії, якій він потрібен і яка здатна оцінити його чималі можливості і пропоновані зручності.
  • Є безкоштовний тарифний план, який може при належному підході істотно збільшити вашу конверсію (люди люблять, щоб смачне було б ще й безкоштовним). Потім багато хто з них звикнуть і при розширенні бізнесу перейдуть на платний тариф, тим самим додавши вам крім одноразових виплат за лід (реєстрацію) ще й відсотки з купівлі ними підписок.
  • Партнерка з’явилася недавно, що дозволяє сподіватися на гарний урожай партнерів і пристойний пасивний дохід з продажу їх рефералів
  • Загалом, реєструйтеся, пробуйте і починайте активно брати участь в партнерській програмі «Великий Птиці» прямо зараз.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу