Знайти гроші в мережі

4595
  • Автозаработок через програму RuCaptcha Bot X
  • Огляд сайту руКапча і що таке введення капчі за гроші?
  • Що являє собою заробіток на капчі?
  • Кому це потрібно?
  • Перші гроші на Ua-Captcha
  • Як збільшити свій дохід — 5 вогняних фішок
  • Кому це підійде, а кому ні?
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сьогодні я розповім про такий вид заробітку, як введення капчі (що це таке?) (трохи раніше я писав про те, як заробляти гроші на опитуваннях). Зроблю я це на прикладі сайту ruCaptcha (або 2капча — для отримання доходу у валюті).

    Сервіс Ру-Капча вважається одним з найкращих в даній сфері. Він стабільно працює вже кілька років, постійно розвивається і справно платить зароблені гроші. А буквально днями у ньому з’явилася можливість автозаработка — мрія ледаря (поставив програму і займайся своїми справами, поки грошики капають).

    Знайти гроші в мережі

    Можливість отримання грошей за введення (розгадування) капчі існує в інтернеті вже давно. Суть його полягає в розгадуванні певного набору букв, слів та цифр. Вартість одного вводу невелика, але при належному досвіді наколотити можна досить багато, особливо якщо знати ті секрети збільшення заробітку, якими я хочу поділитися з вами в цій статті.

    Автозаработок на ReCaptcha через програму RuCaptcha Bot X

    Відразу опишу новинку від РуКапчи, яка була анонсована буквально на днях — це можливість автоматичного заробітку на рекапче (це капча від Гугла «Я не робот») по 50-250 рублів в день. Для цього достатньо буде лише поставити на свій комп’ютер програму RuCaptcha Bot X і ще трохи удачі.

    Справа в тому, що Рекапча стає все більш популярною в інтернеті та багато сервіси нею замінюють класичні варіанти з буквами і цифрами. А значить з’являється попит від замовників на потокове розгадування цих ребусів від Гугла (ох, скільки невтішних відгуків про неї я прочитав модеруючи коментарі до статті про неї — див. посилання вище).

    Отже, умови авто-заробітку досить докладно описані за наведеним посиланням. Якщо говорити коротко, то вам потрібно буде завантажити програму-клієнт RuCaptchaBot-X і встановити її на своєму комп’ютері. Після запуску вас попросять ввести свій API KEY. Узяти його можна на цій сторінці (ви повинні бути авторизовані в Рукапче). Шукайте його під показаним скрінів:

    API KEY для Рукапча БотЗнайти гроші в мережі

    На жаль, в якійсь мірі це лотерея, бо авто-заробіток буде доступний лише тим, у кого програма покаже значення Score 0.9 (це найкращий варіант, бо автодоход буде найвищим) або 0.3 (пасивний заробіток буде нижче, але все одно він буде — від 50 до 150 рублів за 24 години).

    Якщо значення Score буде 0.1 — в цьому випадку ви зможете отримувати дохід з розгадування Рекапчі тільки в ручному режимі (програма не буде працювати за вас). У мене, на жаль, випав саме такий варіант:

    Программа RuCaptcha Bot XЗнайти гроші в мережі

    Але врахуйте, що за Рекапчі платять більше і їх потік практично нескінченний, що теж дозволяє сподіватися на хороші доходи.

    Уровень заработка на ReCaptchaЗнайти гроші в мережі

    Правда, це вже буде не на автоматі, але що поробиш. Можна спробувати зайти з іншого IP (з роботи, з безкоштовного Вай-фай), але високе значення Score не гарантовано:

    От чего зависит Score в Ru-CaptchaЗнайти гроші в мережі

    Не забувайте, що на Гугловський Рекапче світ клином не зійшовся і можна заробляти на вирішенні звичайних ReCaptcha, про яких мова піде нижче.

    Все теж саме стосується і сервісу 2капча, який орієнтований на працівників не з рунету. Там теж пропонують завантажити програму Captcha Bot, вставити у неї API key отриманий за наведеною посиланням і подивитися на видане нею значення Score.

    Якщо пощастить, то ваш пасивний дохід від використання цієї програми буде становити від $0.5-$2 на добу.

    Огляд руКапча (2captcha) і що таке введення капчі за гроші?

    Rucaptcha – це сервіс, що дозволяє вебмайстрам автоматизувати процес розгадування капчі і при цьому дає можливість заробляти звичайним користувачам інтернету на розшифровці цієї самої капчі.

    Сайт рукапчиЗнайти гроші в мережі

    Якщо ви не з рунету, то є повний аналог даного сервісу під назвою 2captcha — принцип роботи та інтерфейс повністю збігаються (крім того, що він англійською), тому окремо про 2капче я розповідати не буду.

    Сайт 2captchaЗнайти гроші в мережі

    Як і скрізь, вам спочатку доведеться зареєструватися на сервісі і підтвердити свій Емайл, перейшовши за посиланням із прийшов листи.

    Сервіс працює з усіма основними платіжними системами.

    Способы вывода заработанногоЗнайти гроші в мережі

    Виплати повністю автоматизовані і надходять на рахунок протягом 1-2 хв. Також можна вивести кошти на номер мобільного телефону. Переклади йдуть в ручному режимі в понеділок, середу і четвер ближче до вечора. Мінімалка на висновок 15 руб.

    Вывод денег из ruCaptchaЗнайти гроші в мережі

    У сайту є офіційна група в контакті, де можна поспілкуватися з такими ж користувачами сервісу як і ви, почитати новини системи, отримати відповіді на свої запитання.

    Що являє собою заробіток на Ру-Капчі?

    Як я вже говорив вище, цей метод вибивання грошей з мережі існує вже давно. Суть його полягає в розгадуванні певного набору букв, слів та цифр. Зовні це виглядає так: ви отримуєте зображення (літери або цифри), вводьте їх у віконце нижче і натисніть відправити.

    Перейдіть на головну сторінку RuCaptcha (наприклад, клікнувши по даному логотипу в лівому верхньому кутку будь-якого вікна сервісу). Якщо вже мали раніше справу з цим сервісом, то тисніть на кнопку «Почати»:

    Деньги на вводе капч - как начать работатьЗнайти гроші в мережі

    Якщо ви новачок, то краще спочатку пройти безкоштовний курс молодого бійця, клікнувши на «Пройти навчання» в розташованому правіше блоці. Якщо без навчання кинутися в бій, то можна запросто отримати бан за халтуру.

    Обучение в РукапчеЗнайти гроші в мережі

    У правому блозі можна буде перейти до установки програми RuCaptcha Bot для початку заробітку на РеКапче Гугла (про це читайте вище), щоб істотно підвищити і розширити свій дохід. Ну, і мобільну версію сайту можете тут же відкрити, щоб зручніше було працювати з телефону.

    Після успішного розгадування сума, зазначена зверху історії під назвою captcha, нараховується на ваш рахунок, а вам пропонується для розгадування наступне завдання. Капчі можуть потрапляти різного виду, але найчастіше доводиться вводити літери, або номери картинок, а так само цифри, показані на скріншоті вище. Останні розгадувати і вводити не в приклад легше.

    Кого хвилює питання — скільки ж реально можна заробити на введення капчі — раджу подивитися це відео:

    Знайти гроші в мережі«alt=»»>

    Кому потрібен введення капчі?

    В основному капчу замовляють вебмастера, які займаються розробкою та просуванням сайтів. Їм по роботі (наприклад, перевірки позицій сайту через КейКоллектор і інші сервіси) доводиться розгадувати велику кількість контрольних зображень від пошукових систем.

    Прагнучи заощадити дорогоцінний час, вони і замовляють подібну послугу на сайтах, подібних Рукапча. Спамери також можуть скористатися результатами ваших праць для розсилки листів в соцмережах. Однак, як показує практика, найбільше капчі приходить саме з пошукових систем, таких як Яндекс і Гугл.

    А для чого пошукових систем і сайтів captcha? — запитаєте ви. А потрібна вона для того, щоб захистити ресурс від навантаження, яке викликають автоматичні програми, що розсилають спам в інтернеті або, наприклад, перевіряючі позиції сайтів по різних пошукових запитах.

    Розшифровувати капчу з високою часткою ймовірності роботи самостійно поки ще не навчилися (точніше виходить у них це гірше, ніж у людини), от і потрібна їм допомога людей, які заробляють на таких сайтах, як rucaptcha (тобто нас з вами).

    Перші гроші на Ua-Captcha

    От і все! Тепер ви повноправний працівник сервісу і можете використовувати всі доступні на сервісі кошти для заробітку:

  • Розгадувати класичні ребуси на 2Капче
  • Розгадувати класичні ребуси на РуКапче
  • Встановити програму RuCaptcha Bot X і:
  • Якщо пощастить, то вона буде працювати за вас сама (що для цього потрібно дивіться вище по тексту).
  • Отримувати гроші за розгадування Ре-капч (від Гугла) в ручному режимі. Це теж дуже вигідно.
  • Інформацію за вашим поточним балансом можна подивитися на головній сторінці:

    Смотрите сколько у меня денег в РукапчеЗнайти гроші в мережі

    Там же ви можете побачити історію ваших платежів, заблоковані капчі (неправильно розшифровані), ваші реквізити (які, до речі, заповнювати не обов’язково), вашу репутацію і новини системи.

    Натиснувши відповідну кнопку, ви можете замовити виведення грошей.

    Як збільшити свій заробіток на Рукапче?

    Отже, ви зареєструвалися на сайті і вже встигли на ньому попрацювати, проте ваш заробіток на капчі набагато менше очікуваного. У чому тут справа? Давайте розглянемо всі ваші можливі помилки.

    Перша фішка. Вибирайте таке час роботи, коли на сайті найменше працівників. Зазвичай це проміжок від нуля до 7 годин ранку. У цей період діє найвища ставка за введення звичайної капчі (оплата рекапчі від часу доби не залежить).

    Когда в rucaptcha самые высокие ставкиЗнайти гроші в мережі

    Як ми бачимо на графіку, свого максимуму ціна досягає в нулі. 1000 правильно введених капч в цей час варто 48руб. Вночі менше працівників, а значить вище конкуренція у вебмайстрів і вище ставки для виконуючих роботу.

    Друга фішка в Ру-капчі. Підвищуйте собі репутацію, проявляючи активність. За кожні 1000 правильно введених капч нараховується 1 бал рейтингу. При досягненні 10 балів у вас з’явиться можливість вибору завдань тільки російською мовою. Вона більш проста в наборі і розібрати її легше. Відповідно, швидкість набору підвищиться і дохід різко зросте.

    Високий рейтинг також відкриває доступ до більш дорогим завдань – від 10 коп. В такий капчі вас попросять ввести місце реєстрації людини – місто, вулицю або населений пункт. Виглядає вона наступним чином:

    Вариант дорогой captchaЗнайти гроші в мережі

    Третя фішка. Не намагайтеся відгадувати всі капчі поспіль. Пропускаючи особливо складні, ви заощадите час і підвищити швидкість набору. Іноді трапляються настільки складні завдання, що їх просто неможливо відгадати.

    А за неправильно введену капчу гроші не платять. Мало того, якщо помилок буде занадто багато, то тоді вам можуть обмежити доступ на сайт на якийсь час і навіть понизити репутацію працівника, що, погодьтеся, буде вже зовсім прикро.

    Четверта фішка. Постійно підвищуйте швидкість введення завдань у captcha. Для цього скачайте одну з повчальних програм по набору слів сліпим методом (наприклад, клавіатурний тренажер VerseQ), яких багато в інтернеті, і тренуйтеся у вільний час. Після того, як ваші пальці запам’ятають розкладку клавіатури, ви будете друкувати, не дивлячись на неї. Швидкість роботи збільшиться в кілька разів і грошовий потік, відповідно, теж підвищиться.

    До речі, для тих хто не в курсі, відправляти капчу можна не тільки за допомогою кнопки «відправити» на сайті, але і натиснувши клавішу Enter на клавіатурі. Цим також можна збільшити швидкість введення капчі. Відпадає необхідність хапатися за мишку.

    Партнерська програма

    П’ята фішка – заробляємо пасивно! Величезна перевага сервісу rucaptcha в тому, що на ньому є партнерська програма. За кожного запрошеного вами людини ви будете отримувати 10% від їх заробітку і 10% від їх покупок в системі.

    Наприклад, якщо ваш реферал (людина, який зареєструвався по вашому посиланню), заробив чи витратив на сайті 100 руб., ви отримаєте 10 руб. Вважайте самі, 100 рефералів – 1000 руб. в день. І це чисто пасивний дохід, який не зажадає від вас практично ніяких зусиль!

    Свою рефссылку ви можете знайти на головній сторінці в розділі «Партнерська програма» (відразу під блоком «Розпізнавання»).

    Пассивный доход в рукапчеЗнайти гроші в мережі

    Запрошуйте своїх друзів в проект, надсилайте посилання в соцмережах (тільки без спаму), діліться інформацією на форумах і ваш дохід різко зросте.

    Заробіток для ледачих і для трудяг

    Треба сказати, що раніше жодних автоботів для автоматичного розгадування кодів на рукапче не було і не передбачалося. Але, проте, така можливість з’явилася і RuCaptcha Bot зараз абсолютно легально автоматизує працю з розгадування цих ребусів. Так, не для всіх, але комусь пощастить однозначно.

    Тим же, хто трудиться вручну, потрібно приготуватися, що на початку роботи швидкість введення буде маленька, а завдання, поки ви не підвищите свій рейтинг, будуть приходити з нижчої цінової колонки. Відповідно, заробіток буде мінімальним. Як варіант може спробувати аналогічні сервіси (наприклад, КолотиБабло) — раптом там доходи будуть вищими.

    Однак користувачі, які давно працюють в цій сфері, отримують непогані гроші. Так що якщо не будете лінуватися, то можете добре заробити на цьому сайті. Тим більше що ніяких особливих навичок і умінь тут не потрібно, була б тільки посидючість і бажання працювати!

    Зареєструватися!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу