Просуваємо бізнес-сайти

1730

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Велике повернення. Стала доступна третя частина безкоштовного видання з готовими рішеннями і перевіреними рекомендаціями, які допоможуть просувати сайти швидше і ефективніше. Цього разу говоримо про фармі, будівництві, доставку їжі та ін.

Просуваємо бізнес-сайти

Успіх просування сайтів складається з деталей. На результат впливає якість контенту, число природних посилань, адаптованість під мобільні, популярність бренду в інтернеті, дизайн, юзабіліті і маса інших факторів. І в кожній тематиці свої особливості. Знаючи їх, можна просувати сайти швидше і з більшою віддачею. Як це зробити – ви дізнаєтеся з книги «SEO в деталях: просування сайтів, з урахуванням тематики. Частина III».

З книги ви дізнаєтеся…

На сторінках видання ви знайдете експертні думки провідних фахівців: практичні рекомендації та готові рішення, засновані на досвіді успішного просування проектів в конкретних бізнес-тематиках:

  • сайтів фармацевтичних препаратів – способи збільшення впізнаваності і лояльності до бренду;
  • інтернет-магазинів будівельної тематики – тенденції просування в галузі та ефективні механіки збільшення трафіку і продажів;
  • онлайн-сервісів доставки їжі – тонкощі юзабіліті і нестандартні методи розширення видимості сайту в Топі.
  • Google AnalyticsПросуваємо бізнес-сайтиБесплатная книгаПросуваємо бізнес-сайти

    Книга буде корисна інтернет-маркетологам, початківцям SEO-фахівцям, власників і керівників бізнесу і всім, хто хоче бути в курсі тенденцій ефективного просування сайтів різних тематик.

    Скачування безкоштовна, не потребує реєстрації або введення особистих даних. Посилання для завантаження з сайту видавця: http://bit.ly/2b5osLF

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу