Способи заробітку в мережі

2315
  • Тут виключені неторгові ризики
  • Як заробляють на цій платформі
  • Реєстрація і вхід в Олімп Трейд
  • Введення і виведення грошових коштів
  • Торгова платформа в Олімп Трейд
  • Стратегії заробітку
  • Резюме
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Бінарні опціони — це специфічний вид біржових контрактів між брокерською компанією і клієнтом.

    Предметом угоди є ціна активу, а точніше її зміна за обумовлений проміжок часу — період експірації.

    Способи заробітку в мережі

    При успішному прогнозі, трейдер отримає виплату в розмірі до 100% від суми інвестиції. В іншому випадку вкладені в опціон кошти перейдуть брокеру (хто це?). В силу специфіки бінарних опціонів, трейдеру для заробітку слід уважно ставитися до вибору брокерської організації.

    Платформа «Олімп-Трейд« здійснює профільну комерційну діяльність з 2014 року. Крім масштабної рекламної кампанії популярність сервісу можна пояснити виходом з російського ринку брокера IQ Options. Штаб-квартира Олімп Трейд розташована на Кіпрі в місті Лімассол. Офіційний сайт olymptrade.com.

    У Олімп Трейд виключені неторгові ризики

    Діяльність OlympTrade спочатку була орієнтована на трейдерів з країн СНД, тому для вітчизняних користувачів компанія пропонує вигідні та комфортні умови для заробітку на торгівлі бінарними опціонами.

    Основними перевагами можна назвати сучасне програмне забезпечення, російськомовний інтерфейс і індивідуальний підхід до кожного клієнта. Діяльність компанії регулюється Фінансовою комісією, в яку при наявності об’єктивних причин можна направити скаргу.

    Olymp tradeСпособи заробітку в мережі

    З серпня поточного року кожен клієнт компанії зможе перевірити коректність надаються компанією котирувань допомогою аналітичного сервісу Verify my trade.

    За статистикою, найбільш частою причиною звернення із скаргою до регулятора є підозра клієнта про некоректну виконанні торгових наказів. Переважно це пов’язано з нерозумінням початківців трейдерів децентралізованого пристрою валютного ринку.

    Завдяки використанню сервісу verify my trade кожен зможе переконатися в чесності і високому якості надання послуг компанією » Олімп-Трейд. З номером ліцензії на право ведення брокерської діяльності та з відповідним сертифікатом можна ознайомитися на сайті Фінансової комісії.

    Торгова платформа «Олімп-Трейд» зручна у використанні. Співпраця з цим брокером рекомендовано як досвідченим, так і початківцям трейдерам. Перед реєстрацією торгового рахунку рекомендується ознайомитися з торгівельними умовами компанії, що допоможе прийняти рішення про співпрацю.

    Компанія «Олімп-Трейд» є членом категорії «А» Міжнародної фінансової комісії, що гарантує виключення неторгівельних ризиків, безпека вкладених коштів та якісний рівень обслуговування.

    Торгові умови — як заробляють на цій платформі

    Основною валютою торгового рахунку за бажанням клієнта можуть бути рублі, долари США або євро. Мінімальна сума первинного поповнення торгівельного рахунку становить 350 рублів або 10 USD. Максимальне значення суми інвестиції у опціон становить 150 000 рублів або 2 000 USD, а мінімальна — 30 рублів або 1 USD відповідно.

    «Олімп-Трейд» надає можливість заробітку на наступних фінансових активах:

  • біржові індекси;
  • класичні та кросові валютні пари Форекс;
  • акції зарубіжних компаній з високою капіталізацією;
  • товарне сировину;
  • деякі кріптовалюти (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ripple, Monero, Dash, Zcash, Ethereum Classic).
  • Для торгівлі в Олімп Трейд доступні кілька типів опціонів:

  • Класичні Call/Put. Для отримання прибутку трейдеру слід вибрати період експірації контракту і визначити потенційний напрямок руху цінового графіка обраного активу. При успішній реалізації прогнозу виплата складе від 75% до 100% від суми інвестиції. Це значення залежить від строку виконання опціону і конкретного активу.
  • One touch/no touch. Програма автоматично встановить межі цінового каналу або цільовий рівень. Завданням трейдера буде визначити — чи торкнеться ціновий графік встановленого значення. Правильний прогноз принесе виплату від 20 до 150%. Сума залежить від відстані бар’єру від поточної вартості обраного активу.
  • Турбо. Різновид класичних бінарних опціонів з незначним періодом експірації, мінімальне значення якого становить 30 секунд.
  • Відкладені ордери. Цей тип опціонів заслуговує особливої уваги, оскільки лише деякі компанії надають таку можливість заробітку. Для заробітку трейдеру слід визначити вартість активу, при досягненні якої угода буде відкрита автоматично. Період експірації встановлюється заздалегідь. Такий тип торгівлі доступний лише для класичних опціонів з терміном виконання від 5 хвилин.
  • При первинному поповненні торгівельного рахунку адміністрацією передбачені привабливі привітальні бонуси у розмірі до 100% від суми поповнення. Перед прийняттям участі в бонусній програмі важливо ознайомитися з її умовами. Право на висновок таких зарахувань з’явиться у трейдера після здійснення зазначеного в регламенті торговельного обсягу.

    Щоб переконатися в якості надання послуг, розробниками торгової платформи передбачений демонстраційний рахунок з балансом 10 000 USD, доступ до якого надається кожному користувачеві при необхідності. Для цього слід заповнити форму реєстрації на офіційному сайті компанії і підтвердити контактну інформацію.

    Також це дозволить перевірити ефективність торгової стратегії. Котирування, до яких користувач отримує доступ демонстраційного рахунку, не відрізняються від ринкових, як і якість виконання торговельних наказів.

    Реєстрація і вхід в Олімп Трейд

    Щоб отримати доступ до торгової платформи кожен користувач повинен пройти процедуру реєстрації. Для цього слід перейти на сайт компанії «Олімп» Трейд і відкрити відповідну форму. Потрібно вказати таку персональну інформацію:

  • ПІБ;
  • контактний телефон для отримання смс-повідомлень;
  • актуальний адреса електронної пошти;
  • придумати пароль для подальшої авторизації.
  • РегистрацияСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Також рекомендується ознайомитися з угодою. Особливу увагу слід звернути на розділ «Права та обов’язки сторін». Після заповнення форми слід перейти за посиланням із листа, який буде спрямовано на вказану електронну адресу, та авторизуватись (увійти) в особистому кабінеті.

    Розробниками передбачена можливість швидкої реєстрації допомогою профілю в соціальних мережах.

    Відразу після першого входу в систему можна приступити до торгівлі. Тобто ви не дуже досвідчені в трейдингу (що це?), обов’язково використовуйте спочатку демо-рахунок для обкатки можливих стратегій або просто для навчання.

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Після тестування можливостей платформи та ефективності торгової стратегії можна буде приступати до торгівлі реальними коштами.

    Введення і виведення коштів — коли необхідна верифікація

    Платформа «Олімп-Трейд» пропонує клієнтам наступні способи поповнення балансу і виведення засобів:

  • електронні платіжні системи (Яндекс Гроші, гаманець Qiwi, Webmoney, Skrill, Neteller);
  • банківські картки;
  • банківський переказ.
  • Вивести зароблені кошти можливо тільки за допомогою системи, з допомогою якої було здійснено поповнення рахунку.

    Якщо торговий оборот перевищить значення в 10 000 USD, то користувачеві буде потрібно пройти верифікацію (що це?). Підтвердження особистості є стандартною процедурою, яка відповідає міжнародним правовим нормам.

    Для цього клієнт компанії повинен надати адміністрації наступні документи:

  • скан або фото головної сторінки паспорта;
  • фото квитанції за комунальні послуги, в якій повинно фігурувати ім’я власника торгового рахунку (необхідно для підтвердження фактичного місця проживання);
  • фото сторінки паспорта з пропискою;
  • водійські права (при наявності).
  • Уповноважений співробітник компанії має право запросити інші документи в якості альтернативи згаданим:

  • виписка з банківського рахунку;
  • військовий квиток.
  • Якщо сума поповнення рахунку більше 10 000 рублів, то користувачеві, можливо, буде потрібно підтвердити законне походження цих коштів. В деяких випадках, можливо, потрібно буде надати фото трудової книжки або довідку з місця роботи.

    У відповідності з внутрішнім регламентом компанії торгівля на платформі «Олімп-Трейд» недоступна для штатних співробітників муніципальних структур і бюджетних установ. Це зазначено в угоді.

    Якщо торгівля ведеться незначними коштами, а щомісячний дохід клієнта не перевищує 10 000 — 15 000 рублів, то необхідності в підтвердженні особистості не виникне.

    Поповнення торгівельного рахунку здійснюється автоматично протягом декількох хвилин після здійснення транзакції.

    Заявка на виведення прибутку обробляється в ручному режимі співробітниками компанії в порядку черги, на що може знадобитися до 3 робочих днів.

    При поповненні рахунку на суму від 100 000 рублів клієнт отримує статус VIP. У цьому випадку максимальний термін обробки заявки на виплату складе 12 годин (крім вихідних).

    Торгова платформа в Олімп Трейд — її плюси і мінуси

    Торгівля бінарними опціонами в «Олімп-трейд» здійснюється за допомогою унікальної торгової платформи. Відмінною особливістю веб-терміналу є можливість відкрити операцію в будь-який момент. Наприклад, на платформі «Биномо» для покупки опціону важливо дочекатися закінчення експірації. Варто звернути увагу на бездоганне виконання торговельних наказів.

    Розробники торгової платформи «Олімп-Трейд» можуть пишатися вкрай рідкісними технічними збоями. Якщо в результаті такого явища клієнт компанії поніс збитки, то слід звернутися в службу підтримки та пояснити ситуацію. При наявності об’єктивних даних результат такої угоди буде анульовано і кошти будуть компенсовані трейдеру.

    Анализ ценового трафикаСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    В торговий термінал інтегровані інструменти технічного аналізу цінового графіка, а також трендові індикатори і осцилятори. Правильне застосування подібних аналітичних засобів дозволить розробити ефективну торговельну стратегію і перетворити торгівлю бінарними опціонами в джерело стабільного заробітку.

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Інтерфейс терміналу буде зрозумілий навіть починаючому трейдеру. У верхній частині екрану представлено меню вибору фінансового активу для торгівлі. Зліва розташована шкала, яка в процентному співвідношенні відображає поточні настрої трейдерів щодо торгівлі.

    Справа знаходиться торгова панель, за допомогою якої відкриваються операції за заданими параметрами:

  • Термін експірації опціону;
  • Сума інвестиції;
  • Напрямок ордера (зелена верх, а червона вниз).
  • Під вікном цінового графіка трейдер зможе ознайомитися з історією торговельних операцій для визначення статистики.

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Меню «Індикатори» містить сучасні інструменти комп’ютерного аналізу, в числі яких навіть власні осцилятори. У «Технічний аналіз» входять такі аналітичні інструменти, як:

  • Трендові лінії;
  • Рівні і тимчасові зони Фібоначчі;
  • Хвилі Еліота та інше.
  • Торгова платформа «Олімп-Трейд» готова запропонувати клієнтам унікальну систему бонусних накопичень. При скоєнні певного торгового обсягу користувачу буде надана можливість вчинення правочину без ризику, тобто якщо прогноз трейдера стосовно вартості активу не виправдається, то сума інвестиції надійде на бонусний рахунок.

    Стратегії заробітку з брокером «Олім Трейд»

    Для торгівлі бінарними опціонами в компанії «Олімп-Трейд» існує безліч ефективних торговельних стратегій. Серед користувачів особливою популярністю користується метод Мартінгейла, який бере початок у гральній індустрії. Варто зауважити, що практичне застосування подібної тактики досить ризиковано.

    Метод Мартінгейла передбачає подвоєння суми інвестиції при закритті угоди зі збитками. На youtube можна зустріти відео-огляди і рекомендації торгівлі даної системи, проте на практиці використання принципу подвоєння гарантовано закінчиться втратою вкладених коштів.

    Метод Мартінгейла доцільно застосовувати тільки в комплексі з перевіреною торговою стратегією. Однією з таких можна назвати простий метод торгівлі бінарними опціонами за осцилятора «Стохастик«.

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Цей індикатор відображає зони перекупленності (рівень 80) і перепроданості (рівень 20). Якщо ковзні в додатковому вікні осцилятора починають будуватися в області цих рівнів і при цьому перетинаються, то слід розглядати покупку опціону у відповідному напрямку.

    Для відкриття операції на підвищення важливо дочекатися наступних підтверджень:

  • Лінії осцилятора перетинаються вище рівня 80.
  • Сигнальна свічка закрилася в напрямку прогнозу.
  • Для відкриття угод на зниження правила аналогічні. Термін виконання контракту повинен бути дорівнює періоду формування 3-5 свічок. Щоб зрозуміти принцип торгівлі слід розглянути приклади успішних угод:

    Успешная сделкаСпособи заробітку в мережі

    Червоними колами на зображенні відзначений момент перетину ліній осцилятора в області зони перепроданості, що є сигналом для покупки опціону Call. Синім колом відзначена область перетину, ковзних середніх у зоні перекупленності, що говорить про швидке розвороті локального тренду.

    Вибір часового періоду цінового графіка залежить від торговельних цілей трейдера. На таймфреймах від Н1 і більше сигнали індикатора більш точні, оскільки практично відсутній ринковий шум.

    При роботі з більш низькими періодами кількість угод може скласти до 15 в день, проте 35% з них гарантовано будуть збитковими. У цьому випадку буде доцільно застосування тактики Мартінгейла.

    Попередньо важливо проаналізувати історичні дані цінового графіка і визначити максимальну кількість збиткових угод підряд. Це необхідно, щоб точно розрахувати суму першого інвестиції.

    Резюме

    Торгівля бінарними опціонами в «Олімп-Трейд» відрізняється високою якістю виконання торговельних наказів, індивідуальним ставленням до кожного клієнта, а також привабливими торгівельними умовами і конкурентними бонусними програмами.

    Реєстрація торгового рахунку та його поповнення не займуть більше 5 хвилин. Початківцям рекомендується 1-2 тижні напрацювати базові торгові навички за допомогою демонстраційного рахунку.

    Правильне використання аналітичних інструментів і серйозне ставлення до торгівлі дозволить перетворити цю діяльність джерело пасивного або навіть основного заробітку.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу