Використовуємо Вконтакте і Instagram

3559
  • Який принцип заробітку в соціальних мережах?
  • Що таке Vktarget?
  • Як пройти реєстрацію за два кроки?
  • Як почати заробляти на сайті vktarget.ru?
  • Як збільшити кількість завдань і доходи?
  • Як вивести гроші з Вктаргет?
  • Підсумок
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . SMM-маркетинг – це відносно нова, але вже зарекомендувала себе ніша. Заробіток в соціальних мережах зараз неймовірно величезний, заробити можна різними шляхами і різні суми.

    Але що робити новачкові, профану (хто це?), у якого є всього-то пара (або навіть одна) сторінок в соціальних мережах? Вихід в такій ситуації є, і ім’я йому – Vktarget. По суті, це додатковий заробіток, доступний навіть школяреві.

    Використовуємо Вконтакте і Instagram

    Почнемо по порядку. Для початку слід зрозуміти, скільки можна заробляти Вконтакте новачкові, і кому це вигідно?

    Який принцип заробітку в соціальних мережах?

    Ще тисячі років тому існували різні торговельні двори і майданчики, де продавалися різні речі: хутро, прикраси, золото, інструменти. Деколи у продавця траплялися проблеми, коли товар не продавався зовсім або продавався в малій кількості. Що має робити продавець? Він повинен рекламувати свій товар, а для цього він дає гроші звичайним людям, а ті радять друзям купити щось в його крамниці.

    Ваша сторінка в ВК – це ви самі, на цю сторінку ви ставите різні думки, цікаві статті, відео і т. д. Але ніхто ж вам не забороняє рекламувати щось, давати поради друзям.

    Заробіток Вконтакте, так і в інших соціальних мережах, полягає в тому, що ви просто щось радите друзям, роблячи репост з певної групи. Втім, полігон для підробітку тут досить великий, бо рекламодавці платять за:

  • Коментарі до фотографій і записів
  • Додавання в друзі
  • Репости записів
  • Набрання групи
  • Публікації своїх (рекламних) постів
  • Додавання відео (розділ: «Мої відеозаписи)
  • Розповіді про сайт та ін.
  • Заробити, звичайно, можна й іншими методами. Як варіант – це створення і просування власної групи або навіть інтернет-магазину, але тільки от бюджет не дозволить цього зробити новачкові. А ось заробити непогані гроші цілком можливо, але давайте розберемося, як саме.

    Що таке Vktarget?

    Vktarget.ru – це біржа просуванні в соціальних мережах, в якій зустрічаються два типи людей: рекламодавці і власники майданчиків (звичайні користувачі в соціальних мережах). Рекламодавець розміщує оголошення на біржі, а власник майданчика, тобто сторінки у Вконтакте, виконує цю роботу.

    Найчастіше самий популярний вид заробітку в ВкТаргет – це вступ в різні групи.

    Примітка: якщо ви не хочете жертвувати своєю сторінкою, можете створити фейковую і звідти вже починати працювати. Не отписывайтесь від груп після вступу та отримання оплати, оскільки вас можуть заблокувати за порушення правил.

    Вартість завдань і набір соціальних мереж, в яких ви будете їх виконувати, можна буде поставити на вкладці «Налаштування» з верхнього меню. Тут досить буде задати набір соцмереж (галочками) і движками відрегулювати діапазон цін, за якими ви готові приймати завдання:

    Цены за выполненную работу в ВктаргетВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Якщо клацнути по назві конкретного соцмережі, то можна буде вибрати, які саме завдання в ній ви готові будете виконувати (знову ж задається зняттям непотрібних галочок):

    За что платят в VktargetВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Спочатку може здатися, що оплата за завдання невисока, але подумайте: всього три кліка, і ви вже отримали гроші. До того ж вони виводяться і заробляються дуже швидко.

    Гроші можна буде вивести по досягненню 15 рублів на балансі перейшовши на цю сторінку. Отримати їх можна на мобільний, на гаманці типу Webmoney або Яндекс Гроші, а також на систему Qiwi.

    Вывод денег с ВКтаргетВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Як пройти реєстрацію на вктаргет за два кроки?

    Тепер перейдемо до головного: до реєстрації на біржі і до заробітку на ній. Клікнувши по посиланню Vktarget, ми потрапляємо на головну сторінку сайту. Перед нами замаячить кнопка з написом: «реєстрація» (поряд з кнопкою «Вхід»), натискаємо на неї і заповнюємо 3 простих поля:

  • 1.
    E-mail
  • 2.
    Пароль
  • 3.
    Підтвердження пароля
  • Вибираєте ким ви будете на біржі: виконавцем (заробляти гроші) або замовником (витрачати гроші на розкрутку своїх акаунтів в соцмережах) і приймаєте умови угоди.

    Регистрация в вктаргет.руВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Загалом, реєстрація закінчилася і можна буде в перший раз увійти на vktarget.ru і відразу перейти на вкладку «Налаштування» з верхнього меню (див. скріншот нижче).

    Само собою, що для повноцінної роботи необхідно додати свої акаунти в соцмережах.

    Добавление соцсетейВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Натискаємо: «Ок» і все – майданчик підключена і готова до роботи, залишилося тільки брати замовлення.

    Для отримання більшої кількості замовлень необхідно поліпшити свою сторінку додати до друзів, пости, відео і фотки) і підключити всі можливі соціальні мережі, в яких у вас є аккаунт.

    Як почати заробляти на сайті VKTarget?

    Всі. Всю цю просту технічну частину ми пропрацювали, тепер прочитаємо поживний і корисний гайд (що це?) про те, як правильно заробляти гроші на цій біржі.

    Отже, нам потрібно увійти на Vktarget.ru і перейти на вкладку «Доступні» з верхнього меню. Тепер ви в своєму акаунті і у вас є додані майданчики в різних соціальних мережах і на цій вкладці будуть акумулюватися завдання з них:

    Как начать зарабатыватьВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Після того як ви вступили в групу/поставили лайк/підписалися, натискайте на кнопку: «Перевірити» (кнопка стає зеленою) і все – кошти надійдуть на ваш рахунок. Ось, власне, і вся суть роботи.

    Як заробляти більше?

    Але не все так просто, нам потрібно заробити більше грошей, тому дивимося, як це зробити.

    1 – обов’язково включіть повідомлення (див. скрін). Справа в тому, що завдання часом надходять дуже рідко, бо не завжди знаходяться замовники. Щоб оптимізувати свою роботу, увімкніть повідомлення про надходження нових замовлень. Так, займаючись чимось в інтернеті, ви будете отримувати повідомлення про нові замовлення.

    Включение уведомленийВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    2 – створюйте кілька акаунтів. Так, створення мультиаккаунта взагалі-то заборонено, але все-таки цілком можливо (перевірено). Щоб збільшити заробіток у Вконтакте, зробіть кілька різних сторінок.

    На жіночу і чоловічу сторінку надходять різні тематичні замовлення, тому володіючи двома сторінками, ви можете збільшити свій прибуток.

    Також важливий на Vktarget і геотаргетинг, деколи замовлення надходять для Пітера, часом для Москви – створіть сторінку з різними містами, це підвищить прибуток.

    Примітка: щоб зробити фейковую сторінку необхідний електронний ящик (робиться безкоштовно за пару хвилин) і номер телефону. Якщо номери телефону немає, то скористайтеся чужим номером або використовуйте сайти типу sms-reg (від 15 рублів за ВК). Можна навіть купити готові акаунти, вони продаються на форумах або на біржах, вартість різна: від декількох до тисячі рублів і вище.

    3 – як вже було сказано, збільшуйте якість сторінки. Замовники дуже часто виставляють певні параметри: від 100 друзів, від 20 фотографій, від 100 постів і т. д. Якщо хочете отримати більше замовлень, покращуйте свою майданчик. До речі, це корисно для всіх способів заробітку на соціальних мережах.

    4 – користуйтеся партнерською програмою. Це вже з розряду пасивного доходу. На біржі Vktarget непогані умови для залучення рефералів (див. скрін).

    Партнерская программаВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Як ми бачимо, 15% за людину – пропонує нам ця система. Цілком непогано. Що потрібно від вас?

  • – переходимо в розділ: «Партнерська програма» (він розташований внизу сайту).
  • – вибираємо «Опис».
  • Получение реферальной ссылки в Вктаргет.руВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Можете копіювати посилання для розміщення де завгодно (причому окремо можна залучати виконавців і окремо рекламодавців). Набрати рефералів не так складно, пройдіться по вашим друзям в соціальних мережах і запропонуйте їм цю біржу, киньте реферальне посилання і все – можете отримати пасивний дохід.

    Примітка: ситуація така, що «Контакт» не приймає ці посилання, позначає їх спамом, а сторінку заморожує. Що робити в такій ситуації? 1 – використовувати транзитивність, тобто вказувати посилання на іншому ресурсі (прокладці), а в ВК давати посилання на цей ресурс, 2 – це використовувати «скорочувачі» посилань».

    Ось приклад заробітку рефералів (ці дані ви знайде в своєму профілі):

    Сколько заработано на партнеркеВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Як збільшити кількість завдань і свої доходи в ВкТаргет?

    Однією з найбільших проблем, що перешкоджають високого і постійного доходу зі своїх соцмереж в ВкТаргет, є мале число замовлень на лайки, підписки, репости та іншу соціальну активність. Адже можна було б виконувати набагато більше завдань, ніж надає система. Чому це відбувається і що робити?

    Ну, можна ще знайти схожі сервіси заробітку (типу Likesrock або V-Like) і додати туди свої акки в соцмережах теж. У підсумку ви отримаєте можливість заробляти більше грошей за рахунок більшого числа завдань. Але кількість завдань саме в Вк-Таргет від цього не збільшиться. Тому це рішення можна вважати робочим, але кілька половинчастим.

    Проблема та її вирішення криється у тому, що для рекламодавця (того, хто створює завдання) важливо, щоб у вас був прокаченный аккаунт (з великою кількістю друзів або передплатників). Справа в тому, що від такого акаунту можна буде очікувати набагато більшої віддачі в плані просування (як в соцмережах, так і в Яндекс з Гуглом).

    У вас акаунти прокачані? Хоча б у Вконтакте скільки друзів? Скільки передплатників у групі? Мало? Ну, тоді і завдань для вас буде мало. Таких акаунтів в ВкТаргет багато тисяч, а значить роботи саме для вас буде небагато (висока конкуренція серед нульових акков).

    Вихід, однак, є — прокачайте свої соц мережі і ви побачите приплив завдань не тільки з Vk-Target, але і з інших подібних сервісів, де ви зареєструвалися. Багато рекламодавці хочуть, щоб завдання виконували люди з акаунтами, що мають сотні друзів, бо це дозволить їм отримати максимум віддачі на вкладені гроші. Але таких акков мало і завдання почнуть приходити до вас набагато частіше.

    При цьому я не пропоную витрачати гроші на просування ваших акаунтів у Вконтакте, Инстаграме, Ютубі, Фейсбуку чи Твітері. Немає. Це можна зробити безкоштовно. Просто є сервіси для безкоштовної накрутки. Один з них називається BossLike. Вони чудово підійдуть для рішення нашої задачі (про Босслайк можна почитати за посиланням).

    В обох цих сервісах між учасниками процесу здійснюється обмін лайками і підписками на акаунти один одного. Коли ви виконуєте чуже завдання, то отримуєте за це бали, які потім можна буде тут же витратити на розкрутку своїх акков (замовити додавання в друзі, лайки тощо).

    Раскрутка своих аккаунтов в соц сетях через ВкМиксВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Так ви отримаєте можливість зробити ваші акаунти привабливими для рекламодавців з Vk-Targrt (де вже оплачують дії грошима) і отримувати замовлення суцільним потоком.

    Більш докладний опис цього методу можете подивитися в цьому відеоролику (там пояснення ведеться на прикладі БоссЛайка):

    Використовуємо Вконтакте і Instagram«alt=»»>

    Прокачайте свої акки і проблем із замовленнями у вас не буде не тільки в ВкТаргете, але і в інших подібних сервісах заробітку в соціальних мережах, про яких мова піде нижче.

    Як вивести гроші з Vktarget?

    За допомогою вищезазначених методів на Вктаргете можна дуже швидко заробити «мінімалку». Як тільки на балансі висвітиться: «15 рублів», то можна сміливо виводити гроші на гаманець.

    Вывод денег в vktarget.ruВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Далі користувачеві надається інформація про виведення. Заповнюємо номер гаманця, вказуємо суму і створюємо заявку:

    Заявка на вывод заработанных в бирже денегВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Результатом всіх наших «махінацій» буде повідомлення про успішно створеної заявці:

    Вывод в течении двух днейВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Зазвичай гроші надходять через кілька годин, але бувають і затримки, коли доводиться чекати по 2-і доби. Якщо виникли затримки з виплатою або з’явилися інші питання, то можете писати та їх техпідтримку, але спочатку вивчіть правила біржі, щоб не отримати блокування аккаунта замість виплати або відповіді на виниклу проблему.

    Підсумок

    Сайт Vktarget – це відмінна майданчик для заробітку в соц мережах, для новачка вона просто ідеальна: непогані ціни, прості завдання, зручна і прибуткова реферальная система. Звичайно, біржа не позбавлена недоліків: деколи трапляються перевантаження, не завжди є замовлення, але тим не менш заробити на ній можна.

    Пройдіть просту реєстрацію, увійдіть в свій особистий кабінет і ви зрозумієте, що можна заробляти гроші прямо тут і зараз (нехай спочатку і не дуже великі). До речі, подібні сервіси можна успішно поєднувати, підвищуючи таким чином дохід. Наприклад, як доповнення непогано підійде аналогічний проект під назвою V-Like. Удачі!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу