Освоюємося з інтернет-грошима

3741

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Заснований у 2010 році United BTC Bank надає весь необхідний для фізичних і юридичних осіб спектр послуг, працює з російськими і іноземними клієнтами, обслуговуючи щоденно безліч представників малого, середнього і великого бізнесу.

Крім основної банківської діяльності, United BTC Bank займається інвестуванням, пропонуючи приватним і корпоративним клієнтам ряд цікавих, фінансово вигідних пропозицій.

Освоюємося з інтернет-грошима

United BTC Bank є дочірньою компанією Future World Finance Bank of Australia — одного з найбільших банків Австралії, працює з компаніями технологічного сектора економіки Австралії.

Банк United BTC Bank — історія і сучасність

Історія розвитку Future World Finance Bank of Australia сягає корінням у другу половину минулого століття. Future World Finance Bank of Australia тривалий час був складовою частиною фінансової корпорації Alimshi Finance Group, що зробила істотний внесок у розвиток австралійської економіки.

У середині 90-х років Alimshi Finance Group поступово виходить на ринки Японії, США, Нової Зеландії, Китаю, Франції, Британії, Росії, Білорусі, Польщі та країн Прибалтики. Трохи пізніше, на початку нашого століття, після довгих переговорів з представниками фінансових інституцій Російської Федерації відкривається перший підрозділ під назвою Future World Finance Bank of Australia.

У 2010 році відділ банку, спеціально створений для роботи і регулювання криптовалютных активів переформатується в окрему комерційну структуру під назвою United BTC Bank.

З 2015 року UBB ставати повністю самостійним банком, — всі рішення з боку FWFBA носять виключно дорадчий характер.

На сьогоднішній день United BTC Bank працює з більш ніж 1000 компаній, обслуговуючи понад 34 000 фізичних осіб. За 2018 рік банк вже інвестував більше 17-ти мільйонів доларів в розвиток сучасних фінансових технологій.

Загальна сума вкладів клієнтів банку перевищила 50 мільйонів доларів, у той час як на накопичувальних рахунках сума коштів клієнтів перевищує 750 мільйонів доларів.

Послуги, що надаються United Bank BTC

United BTC Bank надає клієнтам низку спеціалізованих банківських послуг.

Клієнти завжди можуть відкрити:

Банківський рахунок
Фахівці United BTC Bank надають банківські послуги зі зберігання засобів приватних, корпоративних клієнтів і нерезидентів РФ.

Також наші клієнти можуть отримати кредитну карту кількох типів:

Для резидентів РФ United BTC Bank надає карти World Elite, які відкривають для людей розширені фінансові можливості закордоном.

Кожна карта серії World Elite передбачає отримання бонусів при оплаті послуг в готелях, ресторанах та інших партнерських закладах банку*.

Карта World Elite ідеально підходить для бізнес-відряджень і висококласного відпочинку закордоном.

— Для громадян нерезидентів РФ, що тимчасово проживають в Росії, United BTC Bank надає мапу Premier Card. Нею можна скористатися для комфортного проведення будь-яких фінансових трансакцій всередині країни.

Корпоративні клієнти можуть оформити картки бізнес-серії наступних типів:

— Карти серії Business, призначені спеціально для представників середнього та великого бізнесу.

За допомогою карти можна проводити різні операції, пов’язані з діяльністю компанії, оплачувати корпоративні рахунки, виплачувати зарплату, відпускні, відрядні, премії і т. д.

Карти серії Business для співробітників дозволяють встановлювати ліміт витрат, переглядати детальний звіт про витрати з карти в інтернет-банкінгу.

Всі кредитні карти United BTC Bank мають мінімально можливі комісії при знятті готівки, нульові комісії при купівлі товарів і послуг, а також підключені до бонусної програмами у великих мережах ресторанів, готелів і сервісів по оренді автомобілів*.

Всі карти United BTC Bank перебувають під технічним контролем професійної служби підтримки з боку представників банку. Служба безпеки оперативно блокує підозрілі операції до моменту підтвердження (або не підтвердження) їх з боку клієнта.

United BTC Bank робить ставку на сучасні технології захисту, обробки транзакцій, дотримується світові сервісні стандарти банківської справи. Саме тому питання першокласного обслуговування клієнтів, захисту його інтересів завжди на першому місці у менеджменту банку.

*Детальну інформацію про клієнтів-резидентів, актуальних вкладах, способи зберігання грошей і можливих типах інвестування в діяльність United BTC Bank можна дізнатися при зверненні в службу технічної підтримки банку.

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу