Заробляємо в РМЯ і Адсенс

3554

Здрастуйте, шановні читачі . Сьогодні буде зовсім не типова для цього блогу стаття. Хоча, навіть не стаття, а невеликий пост на тему: «Щастить же деяким!». Дійсно пощастило, в той час як до цього, в общем-то, везіння як такого і не було.

Та й не вірилося, якщо чесно, що виграш, про який я вже писав в кінці цієї статті, матеріалізується у вигляді кур’єра служби EMS з ноутбуком Apple MacBook Pro ціною понад 60 000 рублів, якщо вірити даним Прайс.ру.

Заробляємо в РМЯ і Адсенс

Максимальний мій виграш за все життя був рубль в лотерею Спринт (якщо ще хтось пам’ятає таку — вона була досить популярна в союзі). Ну, а тут взагалі щось з області фантастики і доброго чарівника, завдяки якому здійснилося небувале, став Профіт Партнер — центр обслуговування партнерів системи контекстної реклами Яндекса.

Як отримати Apple MacBook Pro безкоштовно

Для тих, хто не знає що таке Цоп (центр обслуговування партнерів) Яндекса, поясню, що це посередник між самим Яндексом і вами, шановні читачі, в тому випадку, коли ви захочете заробляти на своєму сайті шляхом показу контекстної реклами. Навіщо потрібен посередник, коли можна працювати безпосередньо? — запитаєте ви. Частково на це питання знайдете відповідь в інтерв’ю з керівником Профіт Партнера, яке вона люб’язно погодилася мені дати.

Питання, до речі, справедливий, і я їм теж озадачивался приблизно рік тому, коли відвідуваність блогу перевалила за 300 відвідувачів на добу (в рекламну мережу Яндекса, про яку я писав тут, на жаль, приймають тільки сайти з відвідуваністю вище 300 унікальних відвідувачів в день, але, щоправда, можуть бути і винятки). Так от, центри обслуговування партнерів, всупереч розхожій думці, не відбирають частину зароблених вами грошей на контексті.

Прибутком з ними ділиться сам Яндекс, а ось для нас, власників рекламних майданчиків, які взяли в РМЯ, Цопи створюють різні зручності в роботі і виведення зароблених грошей, а так само надають різні бонуси. В Профіті на кожен зароблений вами рубль дається по бонусу. Заробили 10 000 рублів за місяць — прошу отримати 10 000 бонусів. Витратити їх можна буде тут:

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Чудово, чи не правда? Ну, і акції, що привертають користувачів працювати з контекстом Яндекса в них відбуваються по кілька разів на рік. Детальніше читайте в моїй статті про роботу в Профіт Партнері — тут.

Працюючи з контекстною рекламою безпосередньо через Яндекс ви втрачаєте практично всіх цих вигод, бо не буде можливості виведення коштів безліччю зручних способів, не буде бонусів і акцій, де можна на халявку виграти MacBook Pro, ну або що-небудь інше.

Будь Цоп кровно зацікавлений у збільшенні ваших доходів і тому охоче надасть вам безкоштовні консультації з розміщення рекламних оголошень на вашому сайті для збільшення рівня конверсії показів контексту і кліків по ньому відвідувачами. Але, щоправда, за всі цопи я сказати не можу, бо маю досвід роботи з Профітом.

Цоп я вибирав досить довго, вивчаючи всю доступну інформацію з цієї тематики. Було багато негативу про роботу деяких з них, але ось про Profit-partner мені чомусь траплялись лише позитивні відгуки. Навіть можна було подумати, що вони самі себе здорово піарять, але після року роботи можу сказати, що ніякого негативу дійсно не спостерігається. Все дуже зручно, підтримка оперативна, бонуси і призи за акціями просто приголомшливі.

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Я виграв свій приз (MacBook Pro) у цій акції. Загалом-то, це навіть була не акція, а швидше лотерея. Справа в тому, що в Профіті, як я вже згадував, за кожен зароблений вами на показі контекстній рекламі Яндекса рубль, нараховується один бонус.

Накопичену суму бонусів ви потім можете витратити на різні цілі, аж до реєстрація в Яндекс Каталозі (дивіться самі на що витратити бонуси).

Лотерея почалася 1 жовтня і полягала в тому, що можна було зробити ставку в бонусах на потрібний вам приз (флешки, iPod, iPad 2 і т. п.). Я зробив ставку на 16 гБ флешку (річ в господарстві безумовно потрібна).

Розіграш призів відбувся 15 жовтня, але в той час у мене якраз почався вимушений тритижневий відрив від інтернету. Загалом, коли я повернувся з тьмутаракані, призи були вже давно розіграні, а повідомлення про поштовий переказ я не отримав, значить і призу не виграв.

Це, до речі, абсолютно нормально, бо не щастить мені в угадайки і лотереї. Але ось пару тижнів тому мені прийшов лист від представника цієї компанії про те, що я вже давним давно виграв приз за Джекпоту (MacBook Pro) і попросили повідомити контактний телефон. Спочатку не повірив і пішов шукати інформацію на їх форумі і що дивно — знайшов:

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Так, якщо ви зареєстровані Profit-partner або плануєте це зробити, то обов’язково заповніть в своєму профілі поштову адресу, бо подарунки розігрують часто, а відсутність адреси і ваше мовчання протягом місяця може позбавити вас призу. Добре, що у мене полі адреси було заповнено, тому що в противному разі через місяць я б залишився ні з чим.

Не вірилося до останнього, що отримаю MacBook — отримав

Ну, а сьогодні, повертаючись з роботи, побачив поруч з під’їздом машину служби доставки EMS (у статті про інтернет-аукціон Ebay я писав, що далеко не всі популярні гаджети від Apple доходять до адресата в цій системі доставки) і в ліфт разом зі мною увійшов кур’єр з пакетом, підозріло схожим за формою і розміром на коробку з ноутбуком.

Загалом, коли ми вийшли на одному поверсі і пішли до одну і ту ж двері, все стало ясно. Яхууу… (ну, в сенсі не пошуковик, а Урааааа). Залишилося тільки розписатися за отримання ноутбука з 13-дюймовим екраном і такими характеристиками — MacBook Pro MC375RS/A 13.3″(1280×800) LED/ 2.66 Ghz/ 4Gb/ 320Gb/ GF 320M 256Mb/ Snow Leopard Операційна система : Mac OS X 10.6 Snow Leopard.

За доставку, що дивно, платити не довелося, бо всі витрати взяв на себе Профіт. Особисто я був впевнений, що платити доведеться мені, т. к. дуже вже це жирно отримує ноутбук на халяву, так ще й оплатили доставку. Загалом, респект і ще одна додаткова уважуха керівництву і співробітникам.

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Взагалі, з Маками я ще ніколи не мав справи, бо дуже вже це дороге задоволення, та й вивчена вздовж і докір Вінда здається набагато ближче і рідніше, ніж ні разу не випробувана Мак вісь. Ну, що ж, можливо, в ряді шанувальників Маків незабаром буде поповнення в особі не дуже молодого, але допитливого провідного блогу .

Якщо ви ще не пробували заробляти на рекламі РМЯ, але хочете почати, то раджу робити це саме через Профіт — не пошкодуєте (можете кинути в мене каменем, якщо це буде не так). Я вже докладно писав, як почати працювати і заробляти в мережі інтернет без вкладень в цій статті.

Але як виявилося, Apple MacBook Pro став не єдиним гаджетом, який мені вдалося безкоштовно отримати в подарунок. Нещодавно в колекцію додався і Apple Ipad 2 Wi-Fi 3G, який привів в невимовне захоплення мого сина. Настільки сильний захват, що він навіть записав невеликий відео огляд:

Заробляємо в РМЯ і Адсенс«alt=»»>

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу