Тестуємо онлайн-сервіси

4486

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Багатогранно, дуже багатогранно! «Переливається» кожен раз новим кольором, як алмаз, на гранях якого грає відтінками світло…

Тестуємо онлайн-сервіси

А чим ви там милуєтесь? Освітньою платформою на базі блокчейна. Easybizzi називається…

У чому сіль знань?

Засновник проекту Анатолій Ілле позиціонує своє дітище як освітній проект. Але easybizzi далеко вийшов за рамки тривіальних збірників онлайн-курсів.

Ні, на перший погляд – це звичайний навчальний проект зі своїм асортименту курсів. За певну суму можна отримати доступ до будь-якого з них… Але тут, заплативши один раз, користувач може пройти відразу кілька навчальних програм. А в майбутньому перелік цієї навчальної бібліотеки буде поповнюватися ще не раз. І її матеріалами ви зможете користуватися на основі постійно без нових доплат.

Не будемо купувати кота в мішку, і розглянемо «меню» курсів, доступних на платформі. Їх основні тематики:

  • Криптоэкономика.
  • Техніки освоєння іноземних мов.
  • Фінансова грамотність.
  • Онлайн-маркетинг.
  • Здоровий спосіб життя.
  • Особиста продуктивність.
  • курсы easybizziТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Тобто, все, що потрібно для професійного та особистого розвитку.

    Представлені на платформі курси знаходяться в тренді сьогоднішнього дня.

    Але це тільки шапка айсберга. Істинний сенс easybizzi набагато глибше…

    Розкриваємо основні межі проекту

    Easybizzi – це соціум.

    Представлений перелік курсів не є статичним. Користувачі платформи можуть змінювати його вміст шляхом «природного» відбору.

    На суд аудиторії надається той чи інший спікер (автор курсу). Якщо користувачі зацікавлені у поданій ним тематики, то за результатами голосування спікер отримує можливість розмістити свій курс.

    Але викладач повинен бути напоготові і тримати свій рівень на висоті. Слухачі курсу шляхом голосування в рейтингу можуть впливати на долю авторів. Це змушує спікерів постійно працювати над якістю викладання і викладеного матеріалу.

    список уроков easybizziТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Напевно, за такі «муки» спікери отримують хороші бариші… Відразу змінюємо напрямок думки.

    У easybizzi автори курсів одержують, насамперед, можливість розширення аудиторії і зростання свого авторитету як професіонала. А профіт спікерів формується за рахунок участі в офлайнових семінарах, які для них організовує освітня платформа, а так само за рахунок участі в тій же програмі, що і всі інші учасники цього освітнього співтовариства.

    У переліку спікерів присутня навіть сам засновник easybizzi.

    спикерыТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    В профілі кожного автора відображаються посилання на його акаунти в соцмережах. Що розширює охоплення аудиторії.

    А ось і блокчейн згодився!

    Скільки це коштує і куди йдуть кошти.

    Розрахунки в easybizzi відбуваються в биткоинах. Щоб отримати базовий рівень доступу, потрібно поповнити свій гаманець на 0,0021 BTC. Це близько 20 доларів.

    Усього доступно чотири плану. В рамках кожного користувача «відкривається» визначений перелік онлайн-курсів.

    базовый уровеньТестуємо онлайн-сервіси

    А ось і блокчейн! Кошти від придбання рівнів доступу рівномірно розподіляються серед учасників платформи в залежності від внесеного внеску в її розвиток.

    Спікери отримують дохід від участі в семінарах, програмісти easybizzi – за розвиток платформи, саппорт – за вирішення проблем користувачів.

    Для чесного поділу спільного «апельсина» на платформі використовуються смарт-контракти. Якщо хто не знає, то це програмний код, який відповідає за виконання умов, прописаних в контракті, через блокчейн.

    Виходить, що easybizzi – це децентралізована мережа, частини даних якої не зберігаються на одному або декількох серверах, а на ПК всіх учасників платформи. За рахунок чого таку систему зламати неможливо.

    А ось і інновації у популяризації спільноти!

    Н-да! Напевно, в піар такого монстра ввалюються засоби хороші! Та ні, просуванням Easybizzi займаються її користувачі.

    Для їх мотивації розроблена унікальна партнерська програма. І знаєте, вона дійсно унікальна – і це не порожні слова. Тут справа навіть не в унікальності, а саме в тому, що вперше зробили партнерську програму саме для всіх людей, а не для себе. Весь маркетинг побудований за системою 100% в мережу. І тому про цей момент більш докладно.

    Все дуже просто. Ви будете приємно здивовані того достатку напрямків і можливостей, що є в цій партнерській програмі.

    При популяризації будь-яких окремо взятих проектів, як правило, використовуються якісь окремі програми лояльності. Хтось використовує лінійний маркетинг (Uni Level) – дуже багатьом він подобається, бо порекомендував і відразу отримав свій відсоток, заробив, тобто це прямі продажі.

    Комусь подобається працювати з такою моделлю розвитку, як матриці… Це зручно, коли ти здатний працювати з командами і за цілком короткий час – за 3-5 місяців заповнюючи ці матриці, люди виходять на цілком значні суми. Мінус в тому, що коли ці матриці заповняться, заробіток зупиняється, тому що «ре-інвесту» доводиться чекати дуже довго, поки кожен учасник Вашої матриці не заповнить свою, що б Ви змогли повторно почати отримувати прибуток… І тому, як правило, люди йдуть з таких проектів, бо приплив прибутку зупиняється, а їсти хочеться, в силу чого люди йдуть шукати інші проекти та можливості.

    Хтось закоханий у бінар. Бінар це така система, завдяки якій людина отримує якийсь відсоток з обсягу продажів з меншою ноги… Як правило 4-7%. І знаєте, це дуже класно, тому обсяг продажів, навіть у Вашій меншою нозі, може бути і 1000000$, а навіть 5% — це 50000$. Класний дохід. АЛЕ! Мінус в тому, що для того, що б бінар «розігнати», як правило потрібно кілька місяців – це приблизно 6-12 місяців. Тоді з нього починає йти хороша прибуток.

    Увага – спокій, тримаємося як можна міцніше.

    Продовжимо відшліфовування наступній грані цього «алмазу» Easybizzi.

    Спільнота придумало з’єднати всі ці види маркетингов. Іншими словами, створено єдиний організм, який включив в себе всі види найпопулярніших маркетингов і які працюють один з одним ОДНОЧАСНО.

    маркетингТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Уявіть, що Ви вступили в співтовариство і приступили, наприклад до вивчення англійської мови. Здорово.
    Через якийсь час Ви опинилися в ситуації, де отримані знання потрібно було застосувати і Ви здивували своїх друзів.

    Без сумнівів, Ваші друзі як мінімум похвалять Вас. Але часто виникає питання — звідки такі пізнання?

    А також людям властиво питати – а де, а як, а коли.

    Вам нічого не залишиться, як розповісти про те місце, де Ви набралися навичок. І тут починається найцікавіше… Ваші друзі вступають в освітнє співтовариство по Вашій рекомендації, хочете Ви цього чи ні, а Ви в свою чергу отримуєте за це винагороду за наступною системою:

    Першим, природно, включається Лінійний маркетинг – з нього Ви відразу ж отримуєте прибуток – тому що це прямий продаж. Паралельно включається такий механізм, як наповнення матриці, яка в свою чергу, як ми говорили вище дає хороші плоди за перші 3-5 місяців в залежності від інтенсивності рекомендацій.

    Виходить, що на протязі періоду, поки Ви отримуєте прибуток з «Лінійки» і «матриць», розганяється Бінарний маркетинг. У EasyBizzi бінар прорахований від математичного лаві навіть якщо в ньому буде кілька мільярдів чоловік. Так ось – далі Ваш прибуток буде йти з бинара на постійній основі, тому як Ваші структури підуть в нескінченність вниз по тому ж самому рекомендательному розвитку.

    Ну і це ще не все – так само EasyBizzi підключили сюди Дельта-Маркетинг. Цей маркетинг не самий популярний, тому що йому важко розвивати компанії саме як окремого маркетингу… АЛЕ! У сукупності маркетингов як в EasyBizzi він показує себе з найкращої сторони, тому як тут Дельта-маркетинг дозволяє отримувати прибуток на ряду з іншими трьома, одночасно роблячи додаткові чеки разом з бинаром.

    І як вже було сказано – все це при системі – 100% в мережу. Тобто всі кошти, що надходять, розподіляються виключно між учасниками. Жодна копійчина не йде кудись наверх, або ще кудись, куди не годиться. Все у відповідності з маркетингом.

    Партнерська програма EasyBizzi підтримує кілька моделей маркетингу: лінійний, матричний, бінарний і дельта. Щоб почати розгалуження власної сітки, потрібно придбати один з пакетів.

    тарифы участияТестуємо онлайн-сервіси

    Цікаво, що єдиним інструментом просування є класична реферальне посилання.

    реф ссылкаТестуємо онлайн-сервіси

    Виходить, що учасники ПП залучають нових користувачів, які набувають потрібний рівень доступу. Ці кошти йдуть на нарахування профіту партнерам, зарплати саппорта, програмістів, спікерів… тобто, на розвиток платформи. А користувачі («студенти») отримують доступ до оновлених списком курсів на постійній основі, на ряду з чим і самі отримують прибуток за тією ж системою, що і спікери, тех. підтримка, програмісти на рівних умовах . Ось так діє екосистема easybizzi!

    Алмаз зростає…

    Але алмаз easybizzi зростає. На ньому з’являються все нові грані.

    Можливості масштабування easybizzi безмежні, і засновники проекту докладають величезні зусилля для розвитку проекту. Функціонал освітньої платформи постійно вдосконалюється, з’являються нові можливості для навчання і заробітку. Планується open source вихідного програмного коду easybizzi, щоб сторонні розробники могли писати власні додатки для інтеграції з платформою…

    Не впевнений, що зміг оцінити, донести всю міць і масштабність ідеї easybizzi. Аж надто багатогранний алмаз. Сподіваюся, у вас вийде розглянути інші сторони цього буйно зростаючого кристала!

    У Вас є можливість дізнатися всі подробиці звернувшись до Адміністраторів групи easybizzi Вконтакте – сміливо задавайте їм питання в лічку – вони завжди будуть раді ввести Вас в курс справи при Вашому бажанні розвиватися.

    У Вас також є можливість зареєструватись в співтоваристві на пряму – і з Вами зв’яжеться один з учасників цієї спільноти і відповість на Ваші запитання.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу