Просуваємо свій сайт

2394

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Не так давно я опублікував статтю, в якій провів своєрідне порівняння сервісів щодо поліпшення поведінкових факторів. На той момент мені були відомі тільки три згаданих там конкурента, але виявляється, що має місце бути і четвертий гравець, про існування якого я на той момент не знав.

Просуваємо свій сайт

Точніше, про агрегатор під назвою WebEffector я знав і навіть був підписаний на його розсилку, але ось новина про те, що у них з’явилося «нове зброю» (сервіс щодо поліпшення поведінкових факторів) якось упустив. Нещодавно мені прийшла їх розсилка з згадкою результатів просування при використанні даної технології.

Результати у них вийшли вражаючі, тому я вирішив трохи поправитися, описавши коротко їх сервіс і вказавши ті параметри, за якими проводив порівняння у минулій статті з поведінкових факторів.

Модуль поліпшення поведінкових факторів у ВебЭффекторе

Відразу обмовлюся, що вони не робили окремого сервісу по оптимізації поведінкових характеристик, як це зробив Мегаиндекс, запустивши свій СерпКлик. У ВебЭффекторе цей функціонал доданий в основний інструментарій по просуванню в якості відповідної вкладки.

Просуваємо свій сайтПросуваємо свій сайт

На поліпшення поведінкових передбачається свій бюджет, оптимальне значення якого показано у відповідній колонці для кожного з пропонованих вами запитів окремо.

Як ви, напевно, уявляєте собі, поведінкові характеристики сайту складаються з клікабельності вашого фрагменту в органічній видачі Яндекса (ну, і Google теж), а також з глибини перегляду, часу проведеного відвідувачем на сайті і показник відмов.

Все це, звичайно ж, перебільшено, але в загальних рисах, швидше за все, саме це і є ключовими моментами. Завдання WebEffector зводиться до того, щоб зробити всі ці показники для вашого сайту як мінімум не гірше, ніж у конкурентів. Для вирішення цього завдання і було організовано відповідний підрозділ.

Роботу виконують живі люди (користувачі інтернету). Як я говорив у згаданій на початку порівняльної статті, є два способи поліпшення поведінкових — програмний та шляхом виконання нескладних завдань звичайними користувачами, які за свою працю отримують оплату.

У ВебЭффекторе, наскільки я зрозумів, найнижча ставка за виконання одного завдання (перехід з видачі на ваш сайт на потрібному запитом вчинення на ньому певних дій, що імітують поведінку зацікавленого користувача) — 2.7 рублів.

Робота виконавців позиціонується системою так, що при реєстрації такий користувач повинен буде вказати свій регіон, де він проживає, і йому потім будуть приходити заявки точно такий же регіональної прив’язки, ну або ті, що регіональної приналежності не мають. Інакше було б дивно, що користувач з Пітера гуляє по сайтах, які продають товари у певних регіонах, але відмінних від того, де він сам проживає.

Наскільки це відповідає заявленим критеріям мені судити важко, але ось звіт про просування сайтів з поліпшенням поведінкових характеристик, який я отримав у одній з останніх розсилок, у них вийшов досить оптимістичний:

Просуваємо свій сайтПросуваємо свій сайт

Загалом у СерпКлика, Мовебо і Юзератора з’явився ще один серйозний конкурент, який до того ж має мало не в два рази більш вигідні розцінки. У нашого героя вартість чинності становить менше трьох рублів і роботу виконують живі люди зі своєї (не фейкової) історією ходіння по інтернету.

З приводу того завдання, що ставиться виконавцю WebEffector, мені сказати щось певне важко. Загалом, всі, хто не пробував ПФ — можна спробувати. Судячи з усього, це буде трендом в 2014 році.

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу