Способи заробітку в мережі

2891
  • Реєстрація і вхід в Ексмо.мі
  • Відгуки про біржі криптовалют Exmo
  • Гаманці, комісії, введення і виведення грошей
  • Використання Exmo для обміну биткоинов на рублі
  • Як торгувати на біржі
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сьогодні хотів поговорити про популярну на пострадянському просторі біржу криптовалют Exmo.

    Її сильною стороною є повна підтримка російської мови та російськомовних користувачів. Правда, в силу поточного ажіотажу криптовалюте, саппорт у них завантажений понад міру. Але хай краще так, ніж взагалі припинення реєстрацій, що відбувається на інших популярних біржах.

    Крім цього Ексмо, на відміну від багатьох популярних у світі бірж, дозволяє оперувати не тільки з криптовалютой, але ще і з фиатными грошима (рублями, доларами, євро, гривнями), а так само вводити і виводити кошти на електронні гаманці (Ківі, Пейер, АдвКеш), карти і банківські рахунки.

    Способи заробітку в мережі

    До речі, багато використовують Exmo саме як вигідний і надійний обмінник биткоинов і альткоинов на «живі» гроші з-за того, що комісія на введення биткоинов тут нульова, а комісії для виводу в різні електронні гаманці досить низька. Виводять через неї і зароблене на інших биткоин-біржах (наприклад, в Бинанс), і отримані доходи з биткоин-кранів, і все інше.

    Але в той же час і для торгів цей сервіс досить пристосований: відносно не висока комісія, велика кількість валютних пар, швидка робота, зручний і зрозумілий інтерфейс. Знову ж таки раджу робити деяку знижку на поточну перевантаженість техпідтримки, бо відповідають вони дуже довго (але відповідають і російською).

    Реєстрація на офіційному сайті і вхід в Ексмо.мі

    Офіційний сайт біржі знаходиться за адресою Ексмо.мо (раніше ж був офіційним сайтом exmo.com). Якихось особливих проблем з реєстрацією немає — придумуєте логін і пароль, вказуєте контактний e-mail і погоджуєтеся з умовами використання сервісу. Все просто. Однак, настійно раджу вам звернути увагу на те, що для активації облікового запису вам потрібно буде перейти по посиланню з надісланого вам відразу після реєстрації листа.

    Регистрация в бирже криптовалют ЭксмоСпособи заробітку в мережі

    Я це не зробив (лист впало в Спам) і чудово працював з біржею, здійснював на неї вхід, проводив операції обміну, торгував і вводив биткоины. Однак, коли я захотів таки вивести зароблені кошти, то мені стала постійно видаватися повідомлення: «Помилка 10325: Необхідно підтвердити пошту».

    Лист активації я не знайшов, бо очищаю періодично папку Спам, а як-то ініціювати його повторну відправку з особистого кабінету Exmo не було можливості. Ні відновлення пароля, ні додавання і підтвердження номера телефону проблему з помилкою 10325 не вирішило. Допомогло тільки звернення в саппорт, але відповіді довелося чекати досить довго, хоча потім акаунт миттєво активували. Тому відразу озаботьтесь цим питанням не наступаючи на мої граблі.

    Так само відразу після реєстрації і першого входу на біржу Ексмо було б корисно вибрати один з варіантів двофакторної аутентифікації (2FA). Все, що пов’язано з грошима, не терпить зневажливого ставлення. Вкрасти пароль — раз плюнути. А ось отримати доступ до вашого мобільнику набагато складніше. Причому захист краще включити ще до того моменту, поки ви ввели гроші на біржу, щоб потім можливі проблеми зі входом при використанні Google Authenticator не призвели до фінансових втрат.

    Варіантів 2FA, як правило, два: отримання одноразових кодів підтвердження через СМС-повідомлення або через додаток Google Authenticator. У будь-якому випадку, для початку клікаєте по своїм логіном в правому верхньому кутку будь-якого вікна, обираєте пункт «Налаштування» і на сторінці з лівого меню перейдіть на вкладку «Захист»:

    Защищаем вход в ExmoСпособи заробітку в мережі

    Що саме вибирати, вирішуйте самі. Я після прочитання відгуків про Google Authenticator на Епл Сторі на встановлення цього додатка так і не зважився, вважаючи за краще використовувати одноразові паролі приходять в СМС-повідомленнях. Налаштування в обох випадках дуже проста і зводиться до отримання на телефоні і введення на сайті Ексмо кодів підтвердження.

    >Все, а далі всі ваші входи на біржу Exmo будуть супроводжуватися введенням додаткового коду (з СМС-повідомлення, або з програми Google Authenticator). Так, це трохи ускладнює процес входу, але зате серйозно підвищує безпеку. Що називається — подалі покладеш, ближче візьмеш!

    Відгуки про біржі криптовалют Exmo

    Сама по собі біржа Ексмо існує на ринку вже досить давно і відгуків про неї накопичилося чимало на численних ресурсах, включаючи і горезвісний Бестчейндж. До пори, До часу відгуки були непогані і вселяли (в купе з віком біржі) впевненість у її майбутніх користувачів.

    А ось зараз я не скажу, щоб все було також нудотно і шоколадно, як трохи раніше. З’явилося багато негативу і роздратованих коментарів. Але в більшості своїй скарги є тільки на робочі моменти, які цілком можна розв’язати на рівні техпідтримки.

    Але проблема в тому, що техпідтримка зараз завантажена по саме «не можу» і не справляється з потоком. Ажіотаж навколо криптовалют за останні місяць-два досяг критичного рівня. Всі вже в курсі, що биткоин і алькоины зросли за рік у десятки разів в ціні і багато хто на цьому заробили шалені гроші. Про це пишуть усі ЗМІ, говорять по телевізору і на кухні за кухлем пива.

    Звичайні люди (як ми з вами), боячись втратити свою вигоду, почали активно входити грошима в криптовалюту і реєструватися на біржах, щоб встигнути сісти в поїзд. Якщо ви думаєте, що проблеми тільки у Ексмо.мі, то глибоко помиляєтеся. Кілька найбільших бірж у світі взагалі припинило реєстрацію нових користувачів, не кажучи вже про оперативної підтримки клієнтів.

    Люди ж у більшості своїй нетерплячі і хочуть, щоб саме їх проблему вирішили в першу чергу. Вони відчувають себе в своєму власному праві і пишуть негативні відгуки скрізь, де можна. Їм важко зрозуміти, що лавиноподібне зростання нових клієнтів (недосвідчених, неуважних, небажаючих розбиратися в нюансах, але пристрасно охочих заробити) для біржі створює дуже складну ситуацію. Збільшити штат грамотної техпідтримки в короткі терміни дуже складно.

    Тому моя порада — трохи зменшити оберти і увійти в становище. З-за простоти і СНД-спрямованості у біржі досить багато «моторошно просунутих» користувачів, у яких часто щось йде не так. Читаючи їх негативні (люті) відгуки іноді хочеться схопитися за голову (як робив ведмідь у мультику про Машу). Це вже щось з області хейтерства 🙂

    По мені, так добре вже те, що Exmo продовжує досить спритно працювати і розвиватися. Ну, а трабли з оперативним вирішенням проблем, що виникають через якийсь час вже не будуть так докучати нам, як зараз. Терпіння, тільки терпіння…

    Гаманці, комісії, введення і виведення грошей з Ексмо

    Вигідність і зручність роботи з біржею визначається цілим поруч факторів. Що можна сказати про Ексмо? Ну, тут все дуже средненько, але на рівні. Є біржі більш вигідні, але менш зручні, а є й перевершують нашого героя у всьому, але складні для роботи на ній новачків.

    Комісія за операцію тут середня по ринку — 0.2%. Число криптовалютных пар і гаманців досить велика і що приємно, серед них є і рубль і гривня і долар. Тобто це не чисто криптовалютная біржа.

    Кошельки в ExmoСпособи заробітку в мережі

    Непотрібні гаманці можна закрити, натиснувши на кнопку «Налаштування». Введення і виведення коштів на них проводиться з допомогою показаних на скріншоті кнопок «Поповнити» і «Вивести». Для кожного гаманця буде свій набір способів виведення та поповнення, причому з часом вони можуть з’являтися, то зникати.

    Вывод денег с биржи Эксмо.миСпособи заробітку в мережі

    Обсяги торгів у Ексмо цілком собі пристойні, що дозволяє розвернутися і професіоналам. До речі, для останніх є Кешбэк (повернення частини сплаченої комісії) при великих обсягах торгів (починаючи від 10 BTC в місяць).

    >Комісії за введення тут досить високі для електронних і фіатних грошей, хоча за введення биткоинов і багатьох альткоинов комісія взагалі не утримується. У той же час виводити гроші з багатьох гаманців у Exmo можна з досить низькою комісією, що прям таки провокує використовувати цю біржу як високонадійний обмінник.

    Використання Exmo для обміну вашої кріптовалюти на рублі і долари

    Поясню свою думку. Є сервіси звані криптовалютными обмінними пунктами або просто обмінниками. Їх суть в тому, що там можна поміняти один на одного цілий ряд електронних грошей (Ківі, ОТРУТА, Пейеры), найбільш популярних криптовалют і звичайних фіатних грошей, наприклад, рублів на вашій карті Ощадбанку.

    І якщо ви заробили десь биткоины або альтконы, то в рублі їх найзручніше перетворити через подібний обмінник. Але біля обмінників є один недолік — низький рівень довіри до них і складність перевірки репутації. Є, звичайно ж, подібні сервіси Бестчейнджу і КурсЕксперту, покликані в цьому допомогти, але нарватися на шахраїв шанс все одно великий. Особливо, якщо хочете провести обмін за максимально вигідним курсом.

    Особисто я користуюся одним і тим же набором обмінників:

  • 24PayBank
  • Ramon Cash
  • 60сек
  • Ychanger
  • Platov
  • BaksMan
  • ProstoCash
  • І Бестчейндж використовую тільки для швидкого визначення курсу саме між ними. Але знову ж таки це не завжди може бути так само вигідно, як при використанні криптовалютной біржі, бо на біржі йдуть живі торги, а не ставиться курс «від стелі».

    Як все це відбувається? Заходьте на Ексмо в свої гаманці, вибираєте криптовалюту, яку потрібно перевести в готівку (обрублевить) і тисніть напроти неї кнопку «Поповнити».

    Пополнить криптовалютный кошелек в ExmoСпособи заробітку в мережі

    На сторінці, що відкрилася, вам залишиться тільки переконатися, що комісії за це з вас не втримають і що у вас є необхідна мінімальна сума. Після цього тиснете на кнопку «Створити адресу».

    Получение биткоин-адреса для пополнения кошелькаСпособи заробітку в мережі

    Потім йдете туди, де у вас лежать биткоины або альткоины (так називають всі інші кріптовалюти), і використовуєте там отриманий на Ексмо крипто-адресу для переведення на нього потрібної кількості монет. Через деякий час вони капають на біржу і ви можете приступати до їх обміну та подальшого висновку.

    Як їх обміняти? Є кілька способів. Найпростіший — це скористатися пунктом з верхнього меню «Обмін». Це дуже зручно тим, хто взагалі не уявляє собі роботу на біржі (навіть найпростішої) або не хоче з цим заморочуватися.

    Обмен в ExmoСпособи заробітку в мережі

    Обмін в цьому випадку проходить миттєво — гроші просто переходять з одного вашого гаманця на інший в цій біржі. Причому використовується курс обміну є найкращим для даного напрямку на поточний момент (по суті, це той же курс, по якому ви виставляєте ордер «По ринку» на торгах, але про це трохи нижче).

    Привабливість цього методу саме в простоті, і власники біржі дуже правильно зробили, що це виділили в окремий сервіс. Хоча, ви можете зайти на вкладку «Торги» з верхнього меню і виконати все те ж саме, або навіть спробувати трохи заробити на обміні, якщо побачите, що курс має тенденцію до руху в потрібну вам сторону. Але про це дивіться трохи нижче.

    Отже, залишиться тільки вивести рублі або долари або гривні) на ту платіжну систему, яка вам зручна. Чому я кажу тільки про платіжні системи? Ну, тому що для виводу на картку або банківський рахунок вам доведеться пройти верифікацію (підтвердження особи), що готові зробити не всі (лінь, не хочуть палитися, сумлеваются).

    >Особисто мені імпонує така схема — ввожу биткоины (або альтконы) у Exmo, міняю їх на долари і виводжу на Payeer. Ну, а звідти вже перекладаю в рублях на карту ощадбанку. Загальна комісія в такому випадку виходить трохи вище, ніж якщо б я виводив долари з Ексмо у MoneyPolo, але в МаниПоло обов’язкова перевірка, яку мені проходити «в лом», а ось у Пейере цього не потрібно.

    P. S. Ще відмінний варіант-перевести все в рублі і вивести на АдваКеш (комісія нульова при цьому), а вже з цієї платіжної системи можна вивести гроші, наприклад, на банківську карту з досить таки прийнятною комісією:

    Вывод рублей с Эксмо в АдваКеш без комиссииСпособи заробітку в мережі

    Платежі з Ексмо на АдваКеш і з АдвКЭша на карту приходять миттєво, що приємно.

    Як торгувати на біржі Exmo

    Як я вже згадував вище, біржу Exmo багато використовують не тільки для торгів, але і для виведення кріптовалюти заробленої в інших місцях (її переведення на манер обмінників). Благо, що в гаманці криптовалютах тут можна поповнювати безкоштовно, а комісії виводу платіжні системи або банківські рахунки\карти досить низька.

    АЛЕ все ж біржа передусім передбачає торги і заробіток на різниці курсів. Суть цього заробітку проста до неподобства — купити дешевше, а продати дорожче. І при такій простоті усе було б добре, якщо б всі інші учасники не хотіли б такого ж. А тому тут завжди будуть переможці і переможені.

    Перші відрізняються від останніх використанням більш вдалої стратегії (або успіху). Інша справа, що при поточному тренді практично постійного зростання курсу биткоинов і особливо альткоинов, багато хто взагалі про стратегіях навіть не замислюються. Сьогодні купив, а через тиждень або навіть день) продав з істотною прибутком.

    Сам процес торгівлі на біржі Ексмо теж досить простий. Є два типи ордерів (лімітний і «по ринку»), а так само цілий набір валютних пар, за якими можна вести торги (купувати або продавати, наприклад, долари за биткоины і биткоины за долари). Всі необхідні дані (графіки, поточні обсяги торгів, розкид цін тощо) мають місце бути. Напевно, для професіоналів цього буде замало, але для нас з вами в самий раз.

    Как торговать на Эксмо.миСпособи заробітку в мережі

    Як саме торгувати, яку стратегію використовувати і як зробити так, щоб тільки заробляти нічого при цьому не програючи я вам не скажу. По-перше, це тема для десятка статей, по-друге, робочими стратегіями не люблять ділитися, ну, а по-третє, краще один раз побачити, ніж сто разів почути.

    Тому пропоную вашій увазі відмінний ролик для початківців по торгівлі на Ексмо. Ролик хороший тим, що підійде новачкам, ким ми з вами і є.

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу