Способи заробітку в мережі

2944

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Один заочно знайомий вебаместер поділився історією (кейсом, як зараз прийнято говорити) про те, як йому вдається заробляти.

Способи заробітку в мережі

Далі зі слів автора. Ну, а я зі свого боку, рекомендую цей пост до прочитання. Думаю, що буде корисно…

Тизернет + Binpartner

Привіт друзі! Зараз я поділюся з вами своєю історією про заробіток, яка і зараз продовжує триває. Менеджери партнерської програми Binpartner запропонували мені попрацювати з Тизернетом в зв’язці з прокладками і Биномо (брокерська компанія, яка створила Binpartner). Загалом, після обговорень та розрахунків перейшли до справи.

З Тизернетом доводилося працювати і раніше, але в даному плані використовував тільки мобільні інсталли, так як на них можна було багато заробляти завдяки передбачуваності. Таким чином, приступив до розгорненого аналізу Биномо, щоб побачити потенціал охоплення аудиторії.

Мені доводилося працювати з різними мануалами Тизернета – кращий знайшов ось тут.

За перші дні витратився більше ніж планував – зайшов на 50 копійок. Кілька годин довелося помучитися в очікуванні, поки не почали з’являтися гроші на балансі мого рахунку в партнерській програмі. Побачивши, що все нормально – продовжив.

Тепер перейду до найважливішого – до налаштувань:

Тривалість кампанії – 15 днів, але денюжка і зараз капає, адже трейдери продовжують торгувати і поповнювати депозити.
ГЕО – брав все СНД та РФ. СНД недороге, тому взяв всі країни повністю, так і ботоводы часто особливо не заморочуються. А ось Росія, хоч і дорожче по переходах, але теж взяв все, інакше б не набрав потрібний обсяг трафіку:

редактирование кампанииСпособи заробітку в мережі

Задіяні формати — банери 300×250, кликандер, WAP і стандарт. Тут спочатку беремо все і з часом відсіваємо непотрібне.

задействованные форматыСпособи заробітку в мережі

Щоденний бюджет становив 25к, потім опустив поступово до 15к, так як потім все одно менше переходів по кліках.

Тематику раджу брати будь-яку, крім адалта – там багато нюансів так і будуть даремно витрачені гроші. Таке раджу тільки дуже досвідченим. Особисто я зупинився на фільмах і розвагах. Ну і без неперевіреного нового трафіку – шукайте відповідну галочку.

редактирование кампанииСпособи заробітку в мережі

Прокладки – все шукав в інтернеті, знайшов одну і на свій хостинг перелив, де поміняв посилання. Так створив цілих три прокладки та ротацію потім зробив. Потім у свого оффера в статистиці вибрав найкращу, а інші викинув. Подивитися на неї можна тут. В ній відеоролик є, але інтернет сьогодні нормально тягне по всьому СНД, так і для трейдингу швидкість нормальна потрібна.

Вид моєї проклы ось такий:

вид проклыСпособи заробітку в мережі

Насправді там внизу ще є інфа, плюс відео з задоволеними трейдерами, просто не помістилося все в скріншот. Але ви побачите, коли перейдете по посиланню.

Щодо тізерів – деякими забезпечував оффер, а деякі брав у Тизернета. Перші картинки були такі:

тизерыСпособи заробітку в мережі

Загалом, як і раніше говорив, за перші години було страшнувато – гроші з рахунку списувалися, а регов не було. Також через підтримку Тизернета замовив нові картинки, які, вважаю, і вплинули на подальший успішний результат. На моєму скріні не видно, але картинки гарно рухаються, що дуже притягує погляд аудиторії.

тизернетСпособи заробітку в мережі

Банери і мобайл робив таким же чином, з кликанедером теж все без проблем. А за конверсію статичних тізерів говорити не буду – просто мало їх тест.

В результаті отримав майже 600 000 руб. чистого навару!

А рекламні витрати ось скільки потягнули:

рекламные расходыСпособи заробітку в мережі

Мій оффер за аналогічні дні показує такі статистичні дані:

данные офферСпособи заробітку в мережі

Таким чином, витратив 360к, а заробив 900 до, тобто, отримав ROI 300%!!! Не скажу, що з фінансової тематикою легко працювати, але сподобалося, що Бинпартнер добре мені платить, а нові депозити надходять і далі.

На цьому все! Сподіваюся, що дав вам корисні рекомендації!

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу