Як створити сайт

2194

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Наявність власного сайту, привабливого і функціонального, сьогодні стало обов’язковою умовою успішної роботи на ринку. Проте створення ефективного ресурсу своїми силами ще недавно вимагало глибоких професійних знань, а звернення до послуг web-студій вимагало значних витрат.

Сьогодні ж створити по-справжньому якісний сайт може навіть людина, що не має ніякого досвіду в web-дизайні та програмуванні. Можливо це стало завдяки появі конструкторів сайтів – систем, що автоматизують більшість процесів.

Як створити сайт

Користувач тут виступає в якості адміністратора, який додає до проекту необхідні елементи, а конструктор генерує необхідний код.

Особливо цікавий західний сервіс Ucraft, нещодавно анонсував русифіковану версію. У цього продукту є багато вагомих переваг перед іншими аналогічними комплексами, він дійсно простий і зрозумілий навіть новачкам.

Основні переваги використання Ucraft

Перш за все, потрібно відзначити те, що в цьому конструкторі сайтів поєднується значний функціонал, простота використання і приваблива вартість.

Тарифы в ЮкрафтЯк створити сайт

Так, сервіс не безкоштовний, однак плата за його гідну поваги потужність дивно мала – всього $77 в рік.

При цьому новим користувачам надається безкоштовний період в 2 тижні, протягом якого можна випробувати всі його можливості. Після цього вже можна визначитися, чи варто підключати платний доступ.

Для новачків, які раніше ніколи не працювали в онлайн-конструкторів і взагалі не мають уявлень про web-мастерингу, особливо важлива легкість і простота роботи

І тут Ucraft знову ж на коні – в робочій області мінімум елементів, відразу ж зрозуміло, куди натискати і що взагалі робити.

Великим плюсом конструктора Юкрафт є професійно виконані шаблони. Це не просто таблиці розмітки з простим дизайном, а дійсно високоякісні макети, які нічим не поступаються роботам спеціалізованих агентств:

Выбор шаблона в онлайн конструкторе сайтов ЮкрафтЯк створити сайт

Шаблонів в системі більш 70, вони розбиті за тематичними блоками. І щотижня дизайнери з команди Ucraft додають в каталог новий шаблон. Тому можливості вибору для свого сайту унікального дизайну практично не обмежені.

Великий потенціал персоналізації сайту – ще один безумовний плюс цього конструктора. В режимі візуального редактора можна змінити практично всі елементи, надати їм індивідуальний вигляд і дизайн.

Персонализация сайта в онлайн конструкторе UcraftЯк створити сайт

Тому навіть на основі одного і того ж шаблону можна створювати безліч різних варіантів оформлення.

Ще потрібно відзначити таку важливу особливість конструктора сайтів Ucraft, як ефективні інструменти для SEO-просування. Створюючи і налаштовуючи сторінки майбутнього ресурсу, можна прописати всі необхідні мета-теги для кожної сторінки.

SEO в конструкторе сайтов ЮкрафтЯк створити сайт

Варто зазначити, що переважна більшість інших конструкторів відводить SEO мінімальне значення, тому такі сайти, як правило, погано просуваються й тому малоефективні. У випадку ж з Юкрафт ситуація кардинально інша.

Чим Ucraft краще інших конструкторів?

Можливості використання цього сервісу досить широкі:

  • в ньому можна швидко і легко створювати повноцінні багатосторінкові проекти з великою кількістю різного контенту;
  • підходить він і для створення інтернет-магазинів з можливістю підключення до 70 різних способів оплати.
  • ЮкрафтЯк створити сайт

    І в залежності від того, який варіант обраний, система автоматично пропонує найкращий комплект інструментів і функцій. Крім того, створений сайт можна розмістити на безкоштовному хостингу, що надається адміністрацією сервісу.

    Ще раз нагадаю, що спробувати Юкрафт на зуб можна протягом двох тижнів безкоштовно на будь-якому тарифі. Думаю, цього часу цілком достатньо, щоб зробити для себе висновки. ІМХО.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу