Освоюємося з інтернет-грошима

3287
  • Моніторинг і вибір обмінника з кращим курсом в БестЧендж
  • Як і скільки можна заробляти в партнерці?
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Останнім часом я досить багато пишу про різні способи заробітку (є навіть стаття, де я спробував зібрати всі варіанти основного і додаткового заробітку в інеті в одному місці — наскільки це вийшло судити вам). Однак, я мабуть забуваю, що у всіх свої шляхи переміщення «видобутого непосильною працею» у власну кишеню.

    Особисто я в основному використовую висновок через вебмані на рахунок ІП, але бувають і інші варіанти для більш екзотичних варіантів грошових потоків. В таких ланцюгах виводу дуже важливу роль відіграють обмінники електронних валют. Однак, проблема в тому, що їх дуже багато (сотні, якщо не тисячі) і складно буває знайти одночасно вигідний варіант обміну і щоб обмінник був надійним (з хорошими відгуками).

    Освоюємося з інтернет-грошима

    Свого часу я зробив для себе маленьке відкриття в особі онлайн-сервісів моніторингу обмінників і зокрема в особі BestChange. Штука чудова в плані пошуку найбільш вигідного курсу (або навіть шляху) обміну потрібних вам електронних валют. Все безкоштовно (навіть трохи прикормлюють) і обмінники у них в обоймі перевірені, що істотно знижує ризик бути «кинутим». Однак, я їм просто користувався, але чомусь так і не зібрався описати роботу з ним.

    Ну, а зовсім недавно (напевно трохи більше тижня) я виявив, що в БестЧендже є ще і партнерка для заробітку на залученні клієнтів і інших партнерів (трирівневий). Пізно виявлена все ж краще ніж ніколи, але таки трохи прикро, бо партнерська програма на мій погляд «дуже навіть нічого» і це ще м’яко сказано (багато їх перепробував і є підстави так говорити). Але про все по порядку.

    Моніторинг і вибір обмінника з кращим курсом в БестЧендж

    Давайте, щоб не порушувати логіку я спочатку окреслю принцип і можливості сервісу моніторингу обмінників, ну а потім вже за партнерку поговоримо.

    Отже, як я вже говорив, послуги надаються на сайті BestChange безкоштовні. На даний момент онлайн-сервіс моніторить близько двох сотень обмінників, які вважає гідними і надійними (у своїх оцінках вони покладаються не лише на власну думку, але й на відгуки людей, які цими обмінниками вже встигли скористатися).

    Потрібен він для банальної мети — допомогти вам заощадити на обмін (вважай, що заробити), вибравши найкращий курс перерахунку електронних грошей, а також не потрапити «на кидок» недобросовісних обмінників, моніторячи тільки тих, хто має пристойну репутацію.

    Відразу обмовлюся, що деякі обмінники пропонують накопичувальну знижку і з часом вам в них обмінювати валюти буде вигідніше, ніж навіть у конкурентів, яких знайде цей сервіс. Кращими на сьогоднішній день обмінниками такого класу є:

  • 24PayBank
  • Ramon Cash
  • 60сек
  • Ychanger
  • Platov
  • BaksMan
  • ProstoCash
  • Якщо ви плануєте не одноразові обмін, а регулярні, то краще вибрати щось із наведеного списку, зареєструватися там і накопичувати знижку за майбутні обмінні операції. ІМХО.

    Користувачеві сервісу достатньо буде просто вибрати з лівої колонки дві електронних валюти (якщо потрібну валюту не знайдете, то розкрийте список повністю, клікнувши по стрілочці спрямованої вниз у самому низу правої колонки — там будуть ще і банки, і системи грошових перкладів, що може виявитися дуже до речі), між якими він хоче зробити обмін (або виведення коштів):

    Выбор направления обмена в БестчейнджОсвоюємося з інтернет-грошима

    В результаті буде надана зведена таблиця, де обмінники будуть відсортовані за принципом: найбільш вигідний курс вгорі. Правда, я привів на скріншоті, звичайно ж, просто «ідеальний приклад», де з варіантів обмінників по даному напрямку видається тільки один результат.

    Але не судіть строго. Просто раптом згадав, що у мене на Скрилле (колишньому Манибукерсе) майже сотня баксів завалялася, яку на рахунок в банку вивести не виходило, бо для цього потрібно було відкривати валютний, а возитися було лінь. А тут я про цю справу несподівано згадав і вирішив махнути Skrill на WMR через БестЧендж (раз вже пішла така п’янка).

    Трохи детальніше поглянемо на таблицю, розташовану в правій області:

    Ищем надежный обменник валют с пмоощью BestChange.ruОсвоюємося з інтернет-грошима

    Тут можна побачити курс, а підвівши курсор миші до піктограммке зі значком відсотків ще і дізнатися, що за будь-яку операцію чейнджа цей обмінник візьме п’ять баксів. Але, по-перше, він єдиний (з надійних), а по-друге, тут видно, що у нього немає негативних відгуків (почитати їх можна, клікнувши по цифрам в останній колонці).

    Вибравши з меню над таблицею моніторингу обмінників BestChange пункт «Калькулятор» мені стало ясно, скільки за свої «буржуйські» бакси я отримаю баксів «нашинских» (вебманевских):

    Калькулятор обмена в BestChange.ruОсвоюємося з інтернет-грошима

    В принципі, мене все влаштовує, але якщо б я був дуже жадібний, а обмін валют мені проводити потрібно було б не терміново, то я б вибрав пункт верхнього меню «Оповіщення» і попросив би у БестЧенджа надіслати мені повідомлення, коли з’явиться можливість провести обмін за курсом мене устраивающему. Але я не дуже жадібний, тому обміняю все прямо тут (у зазначеному обміннику) і зараз.

    Якщо помітили, то вгорі є ще й пункт «Подвійний обмін». Потрібен він, швидше за все, для тих випадків, коли немає варіантів прямого чейнджа. При цьому BestChange може розрахувати вартість такої комбінації, але слід враховувати, що буде взята комісія у двох (а не як зазвичай — в одному) обміннику. Загалом нагоді може, але в більшості випадків краще змінюватися електронними валютами безпосередньо, тобто на одному сервісі.

    Власне, після вибору оптимального за співвідношенням економія/репутація обмінника, клікаєте по рядку з ним і займаєтеся вже безпосередньо в ньому обміном. Цифирьки нараховані в калькуляторі БестЧенджа співпали з тим, що мені скалькулировал вже безпосередньо обмінний пункт:

    Непосредственно обмен в пункте рекомендованном BestChange.ruОсвоюємося з інтернет-грошима

    Мені також довелося для проведення чейнджа Скриллов в Вебмані на сторінці свого WebMoney паспорта здійснити прив’язку Wmid до гаманця в Манибукерсе. Операцію обміну вебмані з гаманця WMZ на WMR я проводив вже в Exchanger, але не суть важливо.

    По закінченні операції має сенс знову повернутися на БестЧендж і залишити свій відгук про використовуваному обміннику, щоб ще більше актуалізувати про нього інформацію (на загальну користь).

    Якщо чогось недозрозуміли, то подивіться відеоролик з «тараторящим дядьком» — після цього вже темних місць не залишиться:

    Освоюємося з інтернет-грошима«alt=»»>

    Обмінні пункти, які агрегує в собі BestChange в принципі, всі заслуговують довіри, але все ж варто звертати увагу на термін їх роботи на ринку, бізнес-рівень за версією Вебмані (bl) і інші характеристики, які надає цей безкоштовний сервіс моніторингу. Повний список ви знайдете на вкладці «Обмінники«.

    Обережності багато не буває. Ну, і при подвійному обміні краще буде ручками все перерахувати з урахуванням комісій двох обмінників.

    Як і скільки можна заробляти в партнерці BestChange?

    Якщо окрім можливості заощадити на обміні вас цікавить і питання заробітку на цьому сервісі, то це цілком здійсненне. Отже, заходьте на сторінку партнерської програми в БестЧендже. Там ви знайдете можливість в демо-режимі ознайомитися з пристроєм партнерського кабінету, але я все ж раджу вам відразу зареєструватися, щоб вже не тільки вивчати, але і застосовувати на практиці отримані в цьому кабінеті інструменти для заробітку.

    Партнерский аккаунт в BestChange.ruОсвоюємося з інтернет-грошима

    Виявляється, що я вже майже два тижні як у партнерці зареєструвався, але все одно результат заробітку мене радує. За що тут платять можна детально подивитися на вкладці «умови партнерської програми з лівої колонки.

    Виходить, що партнерка трирівнева і ви отримуєте гешефт не тільки з заходів користувачів на даний моніторинг обмінників по вашій рефссылке (підшукують варіанти обміну) і повторні їх заходи, але й з тих, хто тут буде заробляти на партнерці, і навіть з тих, кого вони залучать для заробітку.

    За что платят на BestChange.ruОсвоюємося з інтернет-грошима

    У мене, правда, поки всі доходи йдуть саме з першого рівня, але з часом, сподіваюся, що і партнери підтягнуться.

    Висновок зароблених в BestChange коштів можливий за запитом (на головній сторінці партнерського аккаунта є кнопка «замовити» або на вкладці «виплати» з лівого меню).

    Выплаты по партнерской программеОсвоюємося з інтернет-грошима

    Самі гаманці для виводу (це або WMR, або WMZ) задаються на вкладці «Профіль» знову ж таки з лівого меню. Виплати проходять досить швидко (поки тільки один раз виводив), мінімалка — один долар.

    На вкладці «Код партнерської посилання» можна буде отримати реферальне посилання (з унікальним хвостиком). Вести вона може (за вашим вибором) як на головну сторінку BestChange, так і на інші сторінки, включаючи сторінки з моніторингом обмінників за певним напрямом. Трохи нижче ви можете задати вид одержуваного коду: чи буде це просто посилання, посилання з текстом або BB код, наприклад, для вставки в свій підпис на форумі. Загалом, все для людей.

    Власне, все. Хапаєте партнерську посилання і… Ну… У… Ну, не знаю…

    Де брати рефералів?

  • Якщо є свій сайт відповідної тематики, то пишіть статті по тематиці і вставляєте в неї посилання за змістом. Статтю читають, за посиланням переходять, потім і з пошуку трафік підтягнеться… І настає блаженство від того самого жаданого абсолютно і цілком пасивного доходу!
  • Можна і в якомусь блоці наскрізному вставити на сайті (якщо лінь з контентом морочитися), або банер використовувати (їх, до речі, можна на однойменній вкладці сервісу мати), але особисто я в них не дуже вірю — найкраще в контексті статті використовувати.
  • Є ще і маса тематичних форумів або груп у соцмережах, де піднімаються питання вигідного обміну електронних валют, або питання заробітку. Вас там теж чекають з вашої ссилочку… Ні, правда. Сервіс безкоштовний, заліковий і гідний того, щоб його порекомендувати, нехай і не зовсім безоплатно.
  • Не знаю, як щодо арбітражу… Зазвичай це досить дорого, тому малоймовірно, що буде рентабельно. Можу і помилятися.
  • Загалом, я свою справу зробив — показав «що є що», а вже як з цим робити далі, напевно, вже ваша турбота. Є ще парочка таких сервісів, які було б доречно використовувати в доповнення до Бестчейнджу:

  • КурсЕксперт
  • OkChanger
  • Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу