Як розкрутити сайт самому

1669
  • Що це?
  • Новий інструмент просування
  • Приклад реалізації
  • В дії
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Вітаю вас, дорогі читачі блогу ? Ви коли-небудь тримали в руках биткоины? Ні!

    Як розкрутити сайт самому

    А вони існують, як і метод просування без посилань. Думаєте, це з області літаючих тарілок? Та ні – це зі сфери вітальної реклами!

    Просування без посилань — то це?

    Прошу вибачення за «неграмотність», але навіть я не зовсім розумію значення слова «вітальна». Тому всім натовпом заглядаємо в словник.

    значение словаЯк розкрутити сайт самому

    Включаємо логіку! На скріні видно, що це прикметник означає щось, пов’язане з життям. Тобто, природне! Про природні посиланнях вже чули. Але мова йде про новий формат реклами, безссылочном. І це більше схоже на фантастику!

    Здається, дійти своїм розумом не вийде. Хоч вмикай логіку, хоч вимикай її. Навіть інтуїція (та ще муза) теж мовчить! Загалом, пора до експертів.

    Новий інструмент просування

    За поясненнями звернемося до Wizard.Sape. Тим більше, що нещодавно фахівці платформи запустили свій вітальний інструмент.

    витальная рекламаЯк розкрутити сайт самому

    Ось що вдалося з’ясувати. Головна особливість і перевага вітального просування – це відсутність посилань. Завдяки чому не потрібно ламати голову над реакцією пошукових систем на ту чи іншу гіперпосилання. Не боятися, що майданчик-донор потрапить під санкції.

    Вітальність реалізується через природні відгуки, які виконавці залишають на майданчиках «скупчення» ЦА: тематичних форумах, соціальної мережі. Але відгук про продукт або ресурсі не простий, а з «секретом» 🙂 .

    У своєму повідомленні виконавець використовує ключові запити, по яких просувається сайт ранжирується в перших позиціях видачі. Ключевиками можуть виступати»:

  • Назва бренду.
  • Фізичний адресу компанії.
  • Номер телефону.
  • Назва продукту.
  • Тематичні листування на форумах та соціальних мережах теж ранжуються (деякі про це не знають). При цьому гілки обговорень на них сприймаються пошуковими системами як природні.

    Приклад реалізації бессылочного просування

    Ось «стыренный» приклад вітального просування в дії. Виконавець розповідає на форумі, де вона купує корм для свого домашнього «мурзика» 🙂 . У повідомленні Наталя в якості ключа застосувала назву магазину.

    продвижение в действииЯк розкрутити сайт самому

    Зрозуміло, що за своєю назвою зоомагазин і його сайт виводяться в ТОП пошукової видачі.

    топ поисковой выдачиЯк розкрутити сайт самому

    Вітальність (природність) такого просування полягає в тому, що цільова аудиторія дізнається про продукт з відкликання. А посилання ваші ліди отримують з пошукової видачі.

    Позитивні сторони «природної» реклами:

  • Підвищення впізнаваності бренду.
  • Збільшення обсягів пошукового трафіку.
  • Підвищення продажів.
  • Збільшення конверсії.
  • Продукт просувається на майданчиках, де зосереджена цільова аудиторія. При цьому зацікавлені користувачі отримують поради від такого ж юзера. Тому вітальна реклама забезпечує високі показники конверсії.

    Розкрутка сайту без посилань дії

    Самостійно реалізувати «життєве» просування проблематично. Зрозуміло, що вам вдасться шляхом довгого аналізу знайти пару-трійку майданчиків, де «кучкується» ЦА, і опублікувати кілька вдалих відгуків про себе коханого». Але це займає час, причому чимала. А воно, як завжди, в дефіциті!

    Раз вже почали з Wizard.Sape, то на його прикладі розглянемо, як відбувається замовлення вітальних кампаній на спеціалізованих сервісах просування. Хоча серед них, що займаються безссылочной розкруткою, набереться «як кіт наплакав»☺. Так що сміливо можна стверджувати, що нам пощастило з експертом!

    Пройдемо процедуру підключення вітального просування від початку і до кінця:

  • Реєструємося в Wizard.Sape.
    регистрация в wizard sapeЯк розкрутити сайт самому
  • Вибираємо ручний спосіб створення проекту.
    выбор способа создания проектаЯк розкрутити сайт самому
  • Вказуємо назву проекту, регіон просування та адресу розкручуваного ресурсу.
    создание проекта в 4 шагаЯк розкрутити сайт самому
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Вводимо ключові слова, за якими буде просуватися проект – їх можна вибрати зі свого сайту, конкурентної майданчики, завантажити список або вказати вручну. Скористаємося останнім варіантом.
    поисковые запросыЯк розкрутити сайт самому
  • Вибираємо інструменти для просування зліва перейдіть через пункт «Вибір». Потім вимкніть всі інструменти, крім останнього («Крауд-посилання»), і введіть бюджет рекламної кампанії.

    инструменты продвиженияЯк розкрутити сайт самому

    Wizard.Sape пропонує одні з найбільш «демократичних» цін на крауд-посилання. При цьому низька вартість просування не відбивається на якості. Що теж важливо!

    Внизу натисніть посилання «Крок 4».

    анализ сайтаЯк розкрутити сайт самому

  • Поповнення балансу – натисніть на відповідне посилання у правому кутку зверху і переведіть на рахунок потрібну для просування суму.
    пополнение балансаЯк розкрутити сайт самому
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Додаємо вітальні запити – перейдіть через «Крауд-посилання».

    крауд ссылкимЯк розкрутити сайт самому
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    У наступному вікні зайдіть у розділ «Загальна панель / Редагування активності» і натисніть на посилання «Налаштування активності».

    настройки-активностиЯк розкрутити сайт самому
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

  • Виберіть вкладку «Крауд-посилання». Після цього — «Додати вітальний запит» і введіть ключевік, за яким буде відбуватися вітальне просування сайту.

    проектЯк розкрутити сайт самому
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Якщо залишити активним параметр «Купувати посилання на сторінки сайту, то для просування будуть використовуватися і крауд-посилання, і вітальна реклама. Фахівці Wizard.Sape радять застосовувати ці способи розкрутки одночасно.

  • Для початку «безссылочного» просування по заданому запиту натисніть «Зберегти налаштування».

    Не знаю як НЛО, але просування без посилань не тільки існує, але і ефективно працює. Порівняно із звичайними методами розкрутки вітальна реклама більш «безпечна» і результативна. Тут, головне, не «гнатися» за літаючим тарілками в небі, а вибрати вже перевірений сервіс. Тоді і без «інопланетної» допомоги можна обійтися!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу