Вибираємо хостинг і домен

2510

* на правах реклами

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сьогодні буде не звичайний, а гостьовий пост про складність вибору відповідного за всіма параметрами хостингу, де автор коротко розповість про цю проблему і того хостинг-провайдера, на якому він таки зупинив свій вибір. Далі зі слів автора поста…

Вибираємо хостинг і домен

У цій невеликій замітці хочу поміркувати про хостинг і проблеми, з якими можна зіткнутися, якщо вибрати «неправильного» провайдера. У кожного з нас є свої проекти, які розміщені на будь-якому хостингу. І у зв’язку з різноманіттям компаній на ринку, їх цін, якості надаваних послуг і відношення до своїм клієнтам часто виникають наступні проблеми:

  • ваш сайт періодично не працює, або працює повільно
  • підтримка довго відповідає і не хоче вирішувати виниклі труднощі
  • відчуття що ціни завищені
  • Коротше кажучи, трата нервів, часу, втрата клієнтів, нескінченна листування зі службою підтримки, негатив — ось ті самі наслідки вибору неякісного хостера. А воно вам треба?

    Так чому ж саме Handyhost?

    Описані вище неприємні і часто зовсім несподівані «сюрпризи» викликають непереборне бажання піти на інший хостинг, але зміна провайдера це завжди ризик т. к. сайт може взагалі перестати працювати після перенесення, або працювати некоректно. Багато хостинг-компанії не роблять повернення коштів і вам доведеться втратити гроші, або чекати до кінця оплаченого періоду…

    Знайоме? Як же вибрати хостинг і не прогадати? Пропоную звернути увагу на відмінної провайдера — HandyHost.ru і скористатися його акцією:

    при переході від іншого хостера, компанія безкоштовно перенесе ваш сайт і термін дії послуги від попереднього провайдера і подарує додатково 1 місяць хостингу! (промокод в кінці статті).

    Ви можете переїхати прямо зараз, позбавитися від проблем з сайтом і нічого при цьому не втратити! На мій погляд дуже вигідна пропозиція!

    Я власноруч протестував послуги компанії, і повинен сказати, що отримав позитивні враження від якості послуг, але про все по порядку.

    Трохи про компанію

    Handyhost працює з 2009 року, це офіційно зареєстрована компанія (ІПН: 5243035580), що особливо важливо юр. особам для оплати за безготівковим розрахунком та отримання звітних документів.
    На сайті компанії вказано адресу офісу та телефон 8-800, послугами Handyhost користується понад 15000 осіб.

    Всі ці моменти хоча б побічно говорять про надійність провайдера і серйозного підходу до справи.
    Замовлення тесту робиться досить просто: йдемо на сторінку хостингу і знаходимо ось таку форму:

    бесплатный тестовый период в HandyhostВибираємо хостинг і домен

    При замовленні можна вибрати локацію, бажаний тариф і отримати тестовий домен. Після заповнення форми ви отримаєте повноцінний акаунт хостингу на 30 днів (по суті- безкоштовний тестовий період, цілком достатній для прийняття рішення), без обмежень, і як я зрозумів, його надалі можна буде продовжити.

    характеристики хостинга HandyhostВибираємо хостинг і домен

    На звичайному віртуальному хостингу (найбільш затребуваному сегменті не вимагає від власників сайтів навичок адміністрування серверів) тарифи відрізняються тільки розміром дискового простору і максимальним числом розміщуваних на них сайтів. Все інше однаково і описано на наведеному вище скріншоті (захист від Ддос, як і в CloudFlare, до речі, приємно радує).

    Продуктивність і швидкість роботи

    Пробував заливати WordPress на хостинг і провів тести швидкості навантаження на рекомендованому тариф VHOST-5, ось результати:

    производительность сайта на HandyhostВибираємо хостинг і домен

    Всім відомий Ping-admin показав відмінний результат! Сервіс міряє, наскільки швидко відкривається досліджуваний сайт у користувачів з Росії. Результат всього 34 сотих секунди.

    Навантажувальне тестування проводив за допомогою програми від www.loadtesting.ru.

    Нагрузочное тестирование сайта на HandyhostВибираємо хостинг і домен

    Софт створює трафік у вигляді 20 користувачів, які одночасно знаходяться на сайті і протягом години переглядають 6 сторінок в секунду. Як бачимо помилок немає, це означає, що сервер обробив усі запити користувачів, і швидкість завантаження при цьому не змінилася, так само приблизно дорівнює 0.3 сек.

    Результати дуже гідні, впевнений, що і ваш сайт буде працювати як годинник.

    Технічна підтримка

    Тепер про роботу служби підтримки. Написав запит — відповіли досить швидко і зрозуміло, і судячи по відгукам (наприклад, тут: http://hosting101.ru/handyhost.ru) всі дуже хвалять саппорт цього провайдера, у підтримці сидять компетентні хлопці і іноді навіть допомагають вирішити питання з налаштуванням сайту, хоча робити цього не повинні. Вважаю, що новачкам це буде особливо корисно.

    Тарифи і ціни

    На мій погляд тарифи хостингу відрізняються більш демократичними цінами порівняно з розпіареними брендами-мамонтами, при тих самих ресурсах.

    приятные тарифы в хендихостВибираємо хостинг і домен

    низкие цены на домены в HandyhostВибираємо хостинг і домен

    Ціни на домени теж виглядають дуже привабливо, вартість реєстрації = вартість продовження, все по-чесному, на відміну від деяких інших компаній, де реєстрація дешева, а продовження коштує в 5 разів дорожче.

    Введіть ім’я домену:
    Перевірити
    Приклади: google, google.com

    Як перенести свій сайт на ХендиХост

    Якщо ви незадоволені своїм хостинг-провайдером — подивіться в сторону Handyhost.

    Спеціально для читачів блогу діє пропозиція від компанії: при переході від іншого хостера, Handyhost безкоштовно переносить ваш сайт і термін дії послуги від попереднього провайдера і дарує додатково 1 місяць хостингу!

    Щоб скористатися пропозицією:

  • Замовте хостинг тут
  • Заповніть форму на перенесення сайту
  • Оплатіть хостинг на місяць
  • Створіть запит на підтримку з темою «перенесення терміну дії» і вкажіть кодове слово в тексті запиту: «ktonanovenkogo»
  • Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу