Добуваємо посилання на сайт

3634

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сьогодні хочу продовжити тему отримання зворотних посилань на свій сайт або, іншими словами, тему зовнішньої оптимізації. Незважаючи на те, що вона вже не має того божевільного впливу на успішність розкрутки, як було до недавнього часу, все одно важливість цього аспекту важко переоцінити.

Добуваємо посилання на сайт

Просування — це другий крок на шляху до успіху після створення сайту. Складність для проектів, які просуваються за некомерційним запитам, полягає в тому, що пошукові системи перестали враховувати в цьому випадку покупні беклінків.

Де отримати беклінків для некомерційних запитів

Вони аналізують анкор (тексти) зовнішніх посилань і виділяють ті, які складаються з ключових запитів, а потім аналізують сайт донора (з якого проставлено дана гіперпосилання) на предмет торгівлі (якщо з донора будуть проставлені ще й інші лінки, але вже іншої тематики, то цей ресурс буде зарахований до продажними).

Ну, і виходить, що покупка беклінків для просування по некомерційним запитами стає справою не рентабельним. Щоправда, можна спробувати закуповуватися безанкорными посиланнями (в якості тексту може використовуватися URL, або слова «тут», «тут» і т. п.). Відразу обмовлюся, що якщо вам будуть не зовсім зрозумілі вживаються далі SEO терміни, то попередньо ознайомтеся з цією публікацією — Як просувати сайт починаючому вебмастеру.

Безанкорниє беклинки не будуть впливати на ранжирування сторінки в пошуковій видачі, але зате дозволять отримати якийсь траст за версією XTools . Хоча, це теж вилами по воді писано, бо на біржах посилань типу Сапі дуже мало трастових ресурсів і навіть більше того — деякі беки, куплені там, можуть тягнути ваш проект вниз за рахунок переданого негативного трасту.

Краще всього для закупівлі підходять біржі вічних посилань і статей, подібні цим:

  • Міралінкс описаний тут
  • ГоГетЛинкстут читайте про нюанси роботи з ним
  • ГетГудЛинкстут опис можливості щодо купівлі посилань зі сторінок мають PR (великий статична вага)
  • РотаПосттут повний огляд можливостей біржі
  • При купівлі безанкорных гіперпосилань можна буде ще скористатися такою особливість пошуковиків, як використання околоссылочного тексту як анкора. Краще використовувати його і праворуч і ліворуч від лінка, бо Яндекс і Гугл можуть в різний час використовувати різні алгоритми його обліку.

    Теж саме можна сказати і про наш спосіб отримання зворотних зовнішніх посилань з профілів. Якщо у вас буде можливість використати ключові слова у полях свого облікового запису до і після що проставляється бека, то не застосуйте цим скористатися. Таким чином лінки з профілів будуть сприяти не тільки нарощуванню трасту і статичної ваги, але і можуть виявитися корисними в ранжируванні.

    Але з посиланнями з профілів може виникнути така проблема, що у вас не буде можливості проставити Урл більшої довжини, ніж передбачено. Тому не завжди у вас вийде проставити її на потрібну сторінку (URL може виявитися занадто велика), а тільки або на головну, або на сторінки рубрик, URL яких зазвичай коротше, ніж адреси сторінок зі статтями (які ви і просуваєте в основному по низькочастотним пошуковим запитам). У всякому разі, у мене виникає саме така ситуація.

    У плані передачі трасту і статичної ваги вашого ресурсу тут нічого кримінального немає, адже розгалужена система внутрішньої перелінковки легко дозволить статвесу рівномірно розподілитися по просувних вами документів.

    Ось така теорія щодо особливостей отримання беків, в тому числі і з профілів жирних ресурсів. Наскільки вони ефективні і який реальний статичний вага здатні передати на ваш ресурс, мені важко сказати. У будь-якому випадку, це не панацея від усіх негараздів і вам як основний упор потрібно робити на внутрішню і поведінкову оптимізації, бо саме при русі в цьому напрямку ви отримаєте найбільшу вигоду в розкрутці та збільшення відвідуваності.

    Так, ще хочу сказати, що мені страшенно набридло докладно описувати отримання тієї чи іншої зовнішньої посилання, тому сьогодні не буду цього робити — тільки голі факти. Тим більше, що практично у всіх коментарях мені нарікають на водність і зайвий обсяг текстів. Ось і прийшла, мабуть, пора прислухатися до цих зауважень.

    Зовнішні зворотні посилання з профілів

  • Pokep.de — безанкорная зовнішня посилання зі можливість використання околоанкорного тексту (_http://www.pokep.de).

    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

    Нагадаю вам, що URL-адресу сторінки з вашим новим бэклинком буде доцільно, мабуть, прогнати по соцзакладкам з допомогою bposter.

  • Revisor — з можливістю додавання околоанкорного тексту, який при вдалому збігу обставин може бути врахований пошуковими системами як анкора (_http://revisor.od.ua/).
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Turizm — Тиц=200. Знову безанкорная зовнішнє посилання з околоанкорным текстом (_http://www.turizm.ru).
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Gps-club — при належному заповнення профілю цілком можливим буде прикрутити до неї околоанкорный текст (_http://www.gps-club.ru).
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Quote.rbc — в області «інтереси» або схожі графи профілю можна додати околоанкорный текст (_http://quote.rbc.ru/forum/).
  • R01 — зовнішнє посилання і околоанкорый текст (_http://r01.ru/forum.php).
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Sasisa — Тиц=220. У цій зовнішньої посилання можна використовувати анкор з потрібними вам ключовими словами (_http://sasisa.ru/).Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу