Використовуємо соцмережі

2928

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Як ви, можливо, пам’ятаєте, не так давно я писав про сервіс для ведення груп у соціальних мережах. Коротко, він дозволяє підключити вашу групу або акаунт у Вконтакті, Однокласників, Facebook або Twitter, і автоматично наповнювати її цікавими постами, строго заданих тематик. Ним користуються вже більше 1500 груп і число доступних тематик скоро досягне двох сотень.

З моменту того поста, Postio — так називається цей помічник — пройшов довгий шлях розвитку і тепер може запропонувати талановитим людям не тільки можливість звільнити час, взявши на себе обов’язок ведення груп, але й прямий спосіб заробітку.

Використовуємо соцмережі

Цим способом є партнерська програма, тобто вам буде виплачуватися певний відсоток від витрат кожного приведеного вами користувача протягом необмежено тривалого часу.

Так, партнерська програма була у сервісу і раніше, але тепер з’явилася можливість отримати в ній розширені можливості. Умова для цього одне і воно дуже просте: ви повинні вміти залучати користувачів Postio у великих кількостях. Якщо ви вмієте це робити — просто напишіть лист в техпідтримку сервісу, або керівнику проекту безпосередньо.

Що ж це за можливості? Вони також прості і привабливі, як і умови для їх одержання:

  • Сильно збільшений відсоток відрахувань реферальних
  • — Виведення коштів на гаманець Webmoney протягом 24 годин з моменту подачі заявки
  • — Пріоритетна техпідтримка
  • — Можливість розширеної інтеграції Postio з вашим інструментом просування (наприклад, по API)
  • Важливе зауваження: розширені можливості будуть видані тільки 10 самим цілеспрямованим партнерам, тому має сенс відправити заявку якомога швидше і описати причини, з яких особливий статус та VIP умови повинні бути надані вам.

    Повторюся, відправити заявку можна через техпідтримку Postio, або керівнику проекту безпосередньо. Сервіс дійсно корисний і бажають їм скористатися серед адміністраторів груп в соціальних мережах реально багато — вам залишається лише спрямувати їх у потрібне русло за допомогою свого реферального посилання.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу