Знайти гроші в мережі

3323

Здрастуйте, шановні читачі блогу . R-Money — освітня партнерка для монетизації російськомовного студентського трафіку. На відміну від більшості інших партнерських програм в ніші, тут можна заробляти не тільки на замовлення академічних робіт.

Наприклад, вебмастер може залучати авторів, які хочуть виконувати замовлення для студентів, або на учнів, які бажають купити готову роботу за невеликою ціною. А ще команда R-money дарує вебмайстрам бонус 5000 рублів за реєстрацію. Непоганий стимул для старту, чи не так?

Знайти гроші в мережі

Передноворічна сесія і весняний період — найгарячіший час, коли студенти поспішають здавати курсові, дипломні та інші роботи своїм викладачам. Зараз як раз можна заробити на ажіотажі. Головне — вибрати відповідну партнерку. Про те, чи варто працювати з R-Money, ми поговоримо далі.

У чому переваги партнерської програми

Запустили White Label. З недавніх пір з R-Money можна працювати за схемою WL. Ви можете продавати послуги, направляючи клієнтів на власні сайти під своїм брендом, а партнерка візьме на себе зобов’язання по обробці заявок. Завдяки цьому можна на порядок підняти конверсії трафіку.

WL видається після індивідуального розгляду майданчики вебмастера.

Потім на неї поміщається скрипт особистого кабінету для оформлення замовлення, і студентам надається можливість скачати готову роботу в цьому кабінеті. Всі налаштування беруть на себе технічні фахівці R-money.

Умова для підключення WL — не менше 150 заявок на місяць.

Дарують бонус 5000 рублів. Умова отримання — зареєструватися і налити заявок на суму 15000 р, після чого можна буде зняти бонусні гроші.

регистрационный бонусЗнайти гроші в мережі

Різноманітність промо. Радує вибір безкоштовних матеріалів для залучення трафіку.

  • Банери. Є статика і анімовані банери. Для кожного лендинга передбачені свої матеріали. Так виглядає, наприклад, великий банер для tutoronline.ru.
    онлайн репетиторЗнайти гроші в мережі
  • Велика база кейвордів. Загальна кількість запитів на місяць за ним — 700000. Є тематичні ВЧ і НЧ фрази з хорошою конверсією.
  • Безкоштовний номер телефону. Ви можете встановити на сайт партнерський код і вказати номер телефону кол-центру. В такому випадку, якщо студент оформить заявку по телефону через вашу майданчик, його Cookies будуть збережені, він в обов’язковому порядку реєструється в сервісі, і замовлення вам зарахують.
  • Посилання. Можна зливати трафік на лендінгем зі своєї партнерської посиланням або припаркувати домен. Для сайту Zaochnik.com є посилання з предметів, завдяки чому можна направляти на нього вузькотематичний трафік. Також можна згенерувати URL для лендингов за типами робіт.
    робот ссылкиЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Розтяжки. Встановлюються на сайт за допомогою коду. Вони розташовуються внизу сайту, не перешкоджаючи його перегляду (розтяжку можна прибрати, натиснувши на «хрестик»).
    растяжки на сайтЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Форми замовлення, калькулятори. R-money пропонує можливість обходу Adblock для калькуляторів і форм замовлення. Правда, для цього потрібні технічні знання.
    заказЗнайти гроші в мережі
  • Листівки і купони для просування в офлайні. Можна скачати купони і листівки з 1 — 15% знижками для роздруківки і просування в місцях великого скупчення студентів. Ось приклад листівки з QR-кодом:
    листовки и купоныЗнайти гроші в мережі
  • Промо-код на знижку. Чим більше знижка, тим менше ваш заробіток.
    промо-код на скидкуЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Докладна і зручна статистика. Дані представлені в наочній формі. Є статистика за заявками, джерелами, видами робіт, предметів, містах, кліками/показів.

    статистика по предметамЗнайти гроші в мережі

    Скільки ви будете заробляти з R-money

    По кожному з 3 сервісів встановлені власні відрахування. Оплата йде за схемою Revenue Share: сплачують ставку за 1-й замовлення і за наступні від кожного клієнта протягом 1 року.

    Якщо вірити сайту R-money.ru, то середній чек становить 4000 рублів, а 40% клієнтів роблять один або кілька повторних замовлень за рік.

    Відрахування на сайтах:

  • Zaochnik — 20-35% в залежності від вартості замовленої роботи за перший ордер і 15% за ребиллы. Окремим офером йде Zaochnik для авторів, за заробіток яких ви будете отримувати 10%;
  • Readywork — 15-35% — перший замовлення і 15% — ребиллы;
  • Tutoronline — 15% за всі замовлення.
  • Виплати роблять на ePayService, ePayments і на рахунку ІП без комісії, а також на Webmoney і Яндекс.Гроші з комісією 2%. Гроші переводять двічі в місяць.

    Короткий огляд проектів, на які потрібно лити трафік

  • Zaochnik.com. Це сайт з виконання академічних робіт, який існує ще з 2000 року. Вважається лідером у ніші по СНД (як це розшифровується), тут працюють 2200 авторів. Клієнтам пропонують бонус: шпаргалки для екзамену при замовленні роботи. З них стягується передоплата 25%, полягає офіційний договір і відправляється касовий чек. Все легально.
  • Readywork.ru. Це магазин готових робіт, які перевіряються на плагіат. Клієнтам пропонуються безкоштовні правки та супровід до моменту захисту, здачі роботи вчитель або науковому керівнику. Проект підійде тим студентам, які не готові платити багато за індивідуальну роботу. Курсова тут коштує всього 1640 рублів, дипломна — від 7800. Якщо ви звикли заробляти на кількості заявок, а не на якості, тоді Readywork вам підходить. Клієнту надають договір і чек.
  • Tutoronline.ru. Тут можна замовити навчання один-на-сам з репетитором у спеціально розробленої для цих цілей класній кімнаті, де можна спілкуватися в чаті, здійснювати відеодзвінки, передавати файли. Сервіс можна рекламувати не тільки студентам, але і школярам та їх батькам, а також усім, хто бажає отримати знання в цікавій сфері.
  • Підіб’ємо підсумок

    R-money — партнерка, цікава тим, що дозволяє монетизувати освітній трафік різних типів. Тут велика кількість промо-матеріалів і можливостей для забезпечення високого конверта, включаючи White Label. Також R-money заохочує вебмайстрів бонусами за продуктивність як при заробіток перших 15000 рублів, так і при подальшому співробітництві.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу