Знайти гроші в мережі

2116

Здрастуйте, шановні читачі блогу . EarningCash — сервіс, де можна заробити за допомогою смартфона/планшета на Android або iOS. Все здається дуже простим: встановлюєш програми, грати в ігри, виконуєш легкі завдання і отримуєш такі ж легкі гроші.

Знайти гроші в мережі

Кажуть, самі активні юзери заробляють тут 350$ в місяць. Де ж підступ? Давайте розбиратися.

Про сервіс EarningCash

Даний сервіс — не єдиний у своєму роді. Однак виділяють його серед конкурентів більш високі ставки за дії в додатках і іграх. Заробляти, граючи — мрія багатьох школярів, однак і будь-який дорослий може тут підзаробити, використовуючи пристрій собі на благо.

Дії, які можна виконувати:

  • перегляд відеороликів (для цього потрібно завантажити додаток Easy Money);
  • установка ігор, додатків;
  • досягнення рівня в грі;
  • проходження опитувань;
  • інші дії в іграх/додатках.
  • З EarningCash ви будете отримувати монети, які можна обмінювати на реальні гроші і виводити способами, популярними в СНД — на рахунок мобільного, на Вебмані, Яндекс.Гроші, Ківі, Steam, Payeer, PayPal, Payoneer.

    Получайте деньгиЗнайти гроші в мережі

    Як заробити?

    Зайдіть на https://earningcash.org/ (бажано з мобільного, але можна і з ПК) і знайдіть кнопку реєстрації. З’явиться форма для входу. Натисніть «Реєстрація» і заповніть 4 запропонованих поля.

    РегистрацияЗнайти гроші в мережі

    Знову натисніть «Реєстрація» — і ви опинитеся в особистому кабінеті. Виконувати завдання можна лише з мобільного. Крім веб-версії, є ще й додаток від EarningCash, яке можна завантажити на головній.

    Скачивание приложенияЗнайти гроші в мережі

    Є різні категорії завдань. Наприклад, «Рекомендуємо до виконання», «Оффервол», «Завдання» опитування » та ін.

    Категории задачЗнайти гроші в мережі

    Навпроти кожного завдання ви побачите винагороду. Воно обчислюється в монетах. 100 монет — це 15 центів або трохи більше 10 російських рублів. Щоб виконати завдання, потрібно натиснути на неї — і вас перекине на сторінку установки програми/ігри. Потрібно зайти і виконати необхідні дії.

    ВознаграждениеЗнайти гроші в мережі

    Є завдання на проходження ігор за 100, 750 і навіть 1125 монет. Час виконання іноді доходить до 360 хвилин. Однак є завдання, де ви тільки витратите час на установку і 10-15 секунд на перебування в додатку.

    Получение бонусовЗнайти гроші в мережі

    Кожен день можна отримувати по 5 бонусних монет. Для цього достатньо натиснути в меню «Отримати бонус» — і гроші капнуть на рахунок. У підсумку за місяць можна назбирати 150 монет, просто заходячи в свій аккаунт і натискаючи на кнопку.

    Бонус на балансЗнайти гроші в мережі

    Швидкість надходження грошей після виконання завдання — від 1 хвилини. Буває, що потрібно 30 хвилин або більше. Якщо гроші не нарахували на баланс, завжди можна звернутися в техпідтримку EarningCash.

    Чому сервіс платить за такі прості дії?

    Багато користувачів портативних пристроїв встановлюють, користуються програмами та іграми безкоштовно, тому що їм це цікаво. Вони навіть вносять власні гроші (наприклад, щоб купити pro-версію з розширеними функціями, «прокачати свого персонажа).

    Так от, рекламодавці розраховують на те, що частина користувачів EarningCash втягнеться в гру чи буде далі використовувати додаток, і, можливо, вкладе туди свої гроші. Такий же принцип закладений в перегляд рекламних роликів.

    Друга причина — це вивчення попиту на товари і послуги, а також поведінки користувача в іграх/додатках для подальшого їх поліпшення. Таку ж мету переслідують рекламодавці, які оплачують вам участь в опитуваннях.

    У результаті відразу 3 сторони отримують вигоду: виконавець, рекламодавець і, власне, самі творці програми для швидкого заробітку грошей.

    Переваги EarningCash для виконавців

  • Можливість заробляти в перервах між роботою або навчанням, у громадському транспорті та в будь-якому іншому місці у вільний час, при цьому отримуючи задоволення від гри;
  • більш високі виплати в додатках і іграх, ніж у конкурентів;
  • ціна за завдання може досягати 300 рублів;
  • постійне додавання нових завдань, робота є завжди;
  • щоденний бонус за відвідування запису;
  • зручні варіанти виплат;
  • нарахування грошей на рахунок протягом 2 годин після замовлення виплати;
  • мінімалка для виводу — всього 10 рублів і 15 центів;
  • бонуси за запрошення друзів — 20% від їх доходів.
  • Відгуки про EarningCash

    Про сервіс поки пишуть мало відгуків. Користувачі нахвалюють відмінну швидкість виплат і можливість заробляти, отримуючи задоволення від захоплюючого проведення часу.

    Знайти гроші в мережіЗнайти гроші в мережі

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу