Використовуємо соцмережі

2594
  • Коротко про можливості CashBox
  • У чому переваги сервісу завдань
  • Як розміщувати завдання в сервісі CashBox
  • Створення завдань для соціальних мереж
  • Завдання для мобільних додатків
  • Підіб’ємо підсумок
  • Здрастуйте, шановні читачі та гості блогу . Сьогодні я розгляну сервіс CashBox – місце, де зустрічаються виконавці (вебмастера, блогери, власники сторінок в соцмережах) та рекламодавці. Він славиться великим спектром послуг в соціальних мережах, додатках, на сайтах і в інших проектах.

    Підійде тим, хто займається розкруткою самостійно, без залучення SMM агентств, SEO-студій, маркетингових компаній і т. п.

    Використовуємо соцмережі

    Клієнт CashBox може створити будь-яке довільне завдання або вибрати зі списку готових задач і відправити їх в роботу. Виконавці – живі люди, ніяких автоматичних накруток.

    Коротко про можливості CashBox

  • Вконтакте: лайки, підписки і вступу до спільноти, «поділитися» постом або посиланням, сторінка з віджетом «мені подобається», додавання в друзі, супровід сторінки лайками/репостами.
  • Фейсбук: відвідування заходу, «подобається» сторінці, поділитися посиланням.
  • Twitter: поділитися посиланням зробити ретвіт, зафолловіть користувача, лайк на твіт, супровід ретвитами/відмітками «подобається».
  • Однокласники: «Клас» до топіку або статусу сторінки, відео або фотографії; вступ до групи.
  • Youtube: підписка на канал, перегляди відео, коментарі, «палець вгору».
  • Instagram: лайк, передплата, супровід лайками.
  • Google+: +1 до запису, поділитися посиланням на будь-яку сторінку або записом.
  • Webmoney Events: вступу в групу.
  • Довільні завдання: наприклад, можна попросити виконавців написати відгук на форумі, залишити коментар в блозі або соцмережі і т. п.
  • Супровід груп: один раз поповнюєте рахунок, ставите завдання на супровід репостами/лайками і отримуєте збільшення охоплення, зростання активності передплатників та інтересу користувачів до вашої сторінці в соцмережах.
  • У чому переваги сервісу завдань

  • CashBox схожий на букси, але на відміну від них тут немає звичного платного серфінгу, плюс, сервіс пропонує більш широкий вибір завдань для рекламодавців і виконавців.
  • Можна працювати з мінімальним бюджетом і при цьому забезпечити хороший охоплення аудиторії. Вартість завдань для рекламодавця починається від 13 копійок.
  • Можна одночасно виступати в ролі виконавця і рекламодавця в одному особистому кабінеті, а зароблене відразу вкладати в просування своїх проектів.
  • В кінці кожного сеансу рекламодавець отримує звіти про виконані завдання і групах завдань.
  • Моментальні автоматичні розрахунки через Вебмані (поповнення і висновок), а також Ківі, Ощадбанк, Яндекс.Гроші, рахунок сім-карти і т. п.
  • Акції для рекламодавців. Періодично сервіс робить знижки і дарує бонуси. Наприклад, зараз при поповненні 2017 рублів діє знижка 10%.
  • Як розміщувати завдання в сервісі CashBox

    Спочатку потрібно пройти гранично просту реєстрацію. Достатньо авторизуватися через соцмережі або платіжну систему Webmoney, щоб почати роботу. Далі потрапляємо в особистий кабінет. Вгорі можна переключитися з рекламодавця на виконавця і навпаки.

    рекламодатель и исполнительВикористовуємо соцмережі

    Поповнюємо кабінет на довільну суму. Для цього кликнемо «Поповнити рахунок» в меню кабінету зліва, виберемо потрібний спосіб оплати і зарахуємо потрібну суму. Нижньої планки немає: можна надіслати в кабінет хоч 1 рубль.

    пополнить счет в кабинетеВикористовуємо соцмережі

    Далі кликнемо «додати завдання» і створимо перше завдання.

    Створення завдань для соціальних мереж

    №1 — Вконтакте.

    Виберемо соціальну мережу і визначимо для неї завдання. Нехай це будуть лайки на відео для Вконтакте. Заповнимо всі поля, як на скріншоті: вкажемо довільну назву задачі, її тип і посилання на сторінку (пост, фото, відео), для якої потрібні позначки «подобається».

    новая задача вконтактеВикористовуємо соцмережі

    Кликнемо «далі» і встановимо параметри. Крім кількості лайків можна вказати системі, хто повинен їх проставляти і коли. Для цього кликнемо «вказати вимоги», і відкриється фільтр. Припустимо, потрібна аудиторія від 18 до 65 років чоловічої статі з Росії, що має 50 чоловік в друзях, а лайки слід проставляти в денний час. Вийде приблизно такий фільтр:

    фильтр вконтактеВикористовуємо соцмережі

    Встановимо кількість лайків і отримаємо їх вартість, кликнемо «Опублікувати». Тепер ми побачимо створене завдання в «моїх завдання» і зможемо дивитися динаміку його виконання. Його можна відредагувати, зняти з виконання, видалити, збільшити для нього бюджет. Вже через хвилину відео отримало 24 лайка з 40 замовлених. Непогана швидкість роботи!

    24 лайкаВикористовуємо соцмережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Аналогічно можна створити й інші завдання, наприклад, на репости або вступу в групи. Якщо ви розкручуєте сторінку свого сайту і на ній стоїть віджет Вконтакте «Мені подобається», можна вказати посилання на неї і отримувати коментарі від користувачів.

    №2 – Фейсбук.

    За допомогою функції «Подобається» можна зібрати передплатників сторінки на Фейсбук. Якщо вибрати «Поділитися» довільної посиланням, то виконавці будуть розміщувати її у себе на сторінці, і їх друзі побачать повідомлення про це. Відмінний спосіб недорого отримати переходи на сайт. Звичайно, багато сторінок виконавців вже заспамлены посиланнями рекламодавців, але завжди є шанс отримати кліки за рахунок масового охоплення (вказати вимогу за кількістю друзів, наприклад, від 200).

    количество друзейВикористовуємо соцмережі

    Щоб підстьобнути інтерес до заходу на Фейсбук, можна накрутити кількість учасників за допомогою CashBox, після чого приступати до його активній рекламі.

    №3 – Твіттер.

    Можна розкрутити твіттер-аккаунт для залучення користувачів на сайт і для потреб SEO. Наприклад, часто розміщують твіти з посиланнями на нові сторінки, щоб прискорити їх індексацію. У сервісі доступна також купівля фоловерів, ретвіти, лайки, супровід сторінки.

    №4 – Однокласники.

    Накручуйте класи і отримуйте вступу в групу від користувачів за критерієм статі, віку, географії.

    №5 – Youtube.

    Щоб піднятися в пошуку і збільшити ймовірність попадання відео в рекомендації, можна накрутити перегляди відео за 90 копійок. Такий же ефект дає кількість підписок на канал. Крім того, можна замовити лайки і коментарі, щоб зацікавити користувачів Ютуба і підняти ролик в пошуку.

    Доступний відбір користувачів за статтю, віком і гео.

    №6 – Instagram.

    У Инстаграме активність до постів потрібна не просто для пробудження інтересу до сторінки з боку цільової аудиторії. Щоб публікація з’явилася серед популярних в пошуку по хэштегам, її потрібно розкрутити з використанням лайків. Популярність збільшить кількість переглядів посту і переходів на цільову сторінку, а також кількість підписок зацікавлених користувачів. Крім того, для нового облікового запису передплатники необхідні для імітації популярності сторінки.

    З допомогою CashBox можна збільшити кількість лайків і фоловерів, замовити супровід. Виконавці фільтруються по гео, статево-віковим показникам, кількістю підписок і передплатників.

    №7 – Google+.

    Соціальні сигнали з Google+ добре позначаються на оптимізації сайту і його видимості в ПС, а також на швидкості потрапляння сторінок в індекс. Кешбокс можна використовувати для прискорення індексації нових сторінок і отримання трафіку з соцмережі за допомогою функції «Поділитися посиланням», «поділитися записом» або для просування записів та сторінок відмітками +1.

    №8 – Webmoney Events.

    Webmoney Events – це внутрішня соціальна мережа платіжної системи з групами за інтересами. Розкручуючи сторінки в соцмережі, ви отримуєте ділову платоспроможну аудиторію, оскільки її учасники – це активні користувачі системи Вебмані. Сервіс Кешбокс пропонує нарощувати кількість передплатників груп у соцмережі для підвищення довіри до них у користувачів платіжного сервісу.

    Завдання для мобільних додатків

    Можна замовити установки додатків з Google Play і App Store або з додаванням відгуків. Ціна за один інсталл — 5,20 рублів. У налаштуваннях можна вибрати стать, вік, географію виконавців і час виконання. Накрутка установок живими користувачами підніме рейтинг програми та підвищить його видимість в пошуку.

    новые приложения в Google PlayВикористовуємо соцмережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    пол возраст географияВикористовуємо соцмережі

    Створення довільної задачі

    Довільні завдання обмежуються лише деякими вимогами і фантазією рекламодавця. Наприклад, можна поставити на виконання написання тексту, розміщення позитивного відгуку, публікацію посилання на форумі, установку програми, реєстрацію і т. п.

    Забороняється створювати завдання, які зобов’язують виконавців вкладати власні гроші або заробляти на інших сайтах.

    Щоб створити завдання, необхідно вибрати його тип і заповнити поля форми, натиснути «Далі».

    тип описание задачиВикористовуємо соцмережі

    Далі потрібно встановити вартість виконання (мінімум 14 рублів). Чим більше ціна, тим швидше ви отримаєте результат. Можна вказати фільтр («Показати вимоги») за статтю, віком, місцем розташування виконавців і іншими показниками.

    стоимость выполненияВикористовуємо соцмережі

    Підіб’ємо підсумок

    CashBox – сервіс з простим і зручним інтерфейсом, за допомогою якого рекламодавці недорого делегують масу завдань і відстежують їх виконання в одному кабінеті. З плюсів варто виділити гнучкі налаштування по геотаргетингу демографії, широкий вибір соцмереж і завдань, приємні ціни та знижки. У Кешбокс не тільки просувають проекти, але і заробляють виконанням простих дій. Великих грошей тут, звичайно, не заробити, але завдань досить багато і на будь-який смак.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу