Заробляємо в РМЯ і Адсенс

2304
  • Реєстрація та створення гаманця в системі Yandex Гроші
  • Налаштування вашого гаманця в Яндексі
  • Установка мобільного додатка
  • Як користуватися гаманцем?
  • Банківські картки Yandex Money, прив’язка і поповнення
  • Як покласти гроші (поповнити рахунок)
  • Як зняти (готівку, вивести) кошти з рахунку
  • Як у мене вкрали гроші з Гаманця Яндекс
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сьогодні хочу докладно поговорити про одну з найбільш популярних платіжних систем в російськомовній частині інтернету — Яндекс Гроші.

    З цієї статті ви дізнаєтеся, як проходить реєстрація та створення гаманця Yandex.ru як покласти або зняти гроші, як поповнити, перевести в готівку і перевести кошти в гаманець ОТРУТА.

    Yandex Money є в рунеті основним конкурентом WebMoney (читайте про Keeper Classic і Вебмані Міні), а також Ківі, і користуються досить великою популярністю у користувачів інтернету.

    Заробляємо в РМЯ і Адсенс

    Зломи гаманців Яндекс грошей відбуваються не так часто (проте, у мене на днях таки вкрали гроші, але про це трохи нижче), як злом Вебмані, що може зробити ОТРУТА більш привабливим варіантом взаєморозрахунків для багатьох вебмайстрів з рунету.

    Для того, щоб почати користуватися Yandex Money, важливо буде пройти реєстрацію і створити гаманець, користуватися яким можна буде через веб інтерфейс. Раніше існувала програма, яка встановлювалася на вашому комп’ютері (це вважалося більш безпечним способом, але починаючи з 2011 року він вже не підтримується і всім рекомендують перейти на перший варіант використання).

    Реєстрація та створення гаманця в системі Yandex Гроші

    Для того, щоб почати користуватися веб-інтерфейс сервісу Яндекс Гроші, вам потрібно пройти реєстрацію (завести собі поштову скриньку, отримані вами логін і пароль будуть служити даними для реєстрації на всіх інших сервісах дзеркала рунета):

    Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Зверніть увагу, що на цьому кроці вказувати номер свого мобільного телефону не обов’язково (можна натиснути на кнопку «У мене немає телефону» і в якості заходів захисту вибрати контрольний питання і ввести відповідь на нього). Однак, якщо гаманець ви заводите для подальшої роботи з грошима Яндекса, то краще буде все ж вказати номер мобільного, бо це підвищить безпеку роботи з аккаунтом.

    Якщо обліковий запис на цьому мега-порталі у вас вже є, то просто увійдіть у нього. Є ще й альтернативний варіант — вхід допомогою своїх акаунтів в соціальних мережах (Facebook, ВКонтакте, Twitter, Google+, Mail.ru і Одноклассники), кнопки яких ви побачите внизу форми авторизації:

    Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Після реєстрації ви потрапите на сторінку «паспорта», де можна буде з верхнього меню вибрати пункт «Ще» — «Гроші».

    Заробляємо в РМЯ і Адсенс

    Якщо акаунт у вас вже був, то досить зайти на сервіс Яндекс Гроші під своїм логіном (або за допомогою соцмереж) і натиснути на велику кнопку «Відкрити гаманець»:

    Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    За замовчуванням, на першому кроці реєстрації вам пропонують вказати номер свого мобільного телефону:

    Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Настійно раджу скористатися цією можливістю, якщо тільки немає вагомих причин цього не робити. Справа в тому, що прив’язаний номер мобільника допоможе в два рахунок відновити доступ до гаманця при втраті пароля або ж злому аккаунта, дозволить підключити SMS-інформування про операції з рахунком, а також дозволить використовувати не постійний, а одноразовий платіжний пароль, який кожен раз буде приходити на ваш телефон у вигляді SMS-повідомлення, що на порядок підвищить безпеку роботи.

    Раніше Yandex Many ще дозволяли обійтися без зазначення номера свого мобільного, але зараз вже вони від цього відмовилися. Мабуть, сильно знижується рівень безпеки роботи з гаманцями.

    На другому кроці реєстрації в Яндекс Гроші вам потрібно буде ввести код, який прийшов у SMS-повідомленні на вказаний вами номер мобільника, вказати контактний e-mail, погодитися з умовами і натиснути на кнопку «Відкрити гаманець»:

    Открытие кошелька в Яндекс ДеньгахЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Раніше використовувався ще й постійний платіжний пароль , який передавався по шифрованих каналах, коли ви здійснювали якісь дії в своєму Yandex Гаманці (поповнювали, знімали, переводили в готівку тощо), але зараз від нього відмовилися на користь використання одноразового платіжного пароля, який буде автоматично відправляються SMS на номер вашого мобільного телефону.

    Надалі ви зможете замінити його на пароль, який буде генеруватися встановленим у вашому стільниковому телефоні спеціальному додатку від Яндекса, якщо це здасться вам більш зручним варіантом.

    До речі, авторизація в Яндекс Гроші припиниться через 15 хвилин після того, як ви перестанете користуватися сервісом. Тому, навіть якщо ви забудете закрити сторінку сервісу Yandex з активним гаманцем, то через 15 хвилин загубиться доступ до вашої інформації, і ніхто не зможе скористатися вашою забудькуватістю і зняти (готівку) або перевести кошти.

    Як користуватися Яндекс Мані, налаштування і можливості

    Після заповнення всіх наявних полів на сторінці реєстрації тисніть на кнопку «Відкрити гаманець». В результаті, ви перейдете на сторінку сервісу, де вгорі праворуч побачите цифру нуль (це баланс вашого поточного рахунку), клікнувши по якій ви дізнаєтеся номер свого мані-гаманця. Раніше він, до речі, відображався в лівій колонці і його не потрібно було судорожно відшукувати по різним меню.

    У центрі ж головної сторінки вам опишуть інші можливості роботи з цим видом грошових коштів (як поповнити, перевести, звільнити, перевести в готівку, витратити, прив’язати банківську картку і т. д.):

    Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Давайте спочатку пробіжимося по налаштувань нашого Яндекс гаманця.

    Налаштування вашого гаманця в Яндексі

    Для цього потрібно буде знову ж клікнути по сумі вашого поточного балансу і перейти по пункту менюУправління гаманцем», який показаний на попередньому скріншоті (якщо не знати, то шукати його можна буде досить довго, що не є добре в плані юзабіліті):

    Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Давайте почнемо по порядку. За замовчуванням, систему Yandex Мані можна розглядати як анонімну, бо ви можете вказати будь-які свої дані, але тепер, правда, не можете відмовитися від засвічування номери мобільного телефону.

    Проте, такий спосіб роботи накладає деякі обмеження на можливості вашого гаманця. Є альтернативний варіант роботи, коли ви, перейшовши за посиланням «Змінити статус», ознайомитеся з новими можливостями і способами їх підключення. За замовчуванням статус у вас буде анонімний, але, наприклад, для переведення його в іменний навіть не потрібно кудись їхати:

    Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Потрібно буде лише у спеціальну форму ввести свої справжні ПІБ і паспортні дані. А от вже для отримання статусу «Ідентифікований» користувач Яндекс грошей, вам доведеться надати в тому чи іншому вигляді адміністрації системи свої паспортні дані, і тоді перед вами відкриються нові можливості, описані у верхній частині скріншота (розширені ліміти на платежі, перекази і виведення коштів).

    Розширені можливості знадобляться далеко не всім користувачам системи, але вони можуть знадобитися комусь, хто використовує гроші Яндекса для потреб свого бізнесу. Наприклад, нещодавно я забажав виводити гроші з біржі Міралінкс на ОТРУТУ, але отримав від системи відсіч, бо в мене іменний аккаунт, а потрібно для цього дійства саме ідентифікований. Ось тепер думаю — чи то морочитися зі зміною статусу, то виводити як перш партнерські винагороди на WebMoney.

    Давайте ще повернемося до налаштувань Яндекс-гаманця, які були наведені на другому скріншоті цієї глави (пункт «Управління гаманцем» в меню балансу вашого рахунку). В області «Інформування» ви можете активувати отримання SMS-інформування про операції з рахунком (видаткові операції і поповнення), натиснувши на посилання «передплатити». Коштує ця послуга 20 рублів в місяць. Повідомлення по e-mail, природно, безкоштовні.

    Раніше в Yandex Many використовувався одноразовий платіжний пароль, який був апріорі більш вразливими, ніж одноразові паролі приходять вам в SMS повідомлення (безкоштовних, само собою). Тепер же всі платіжні одноразові паролі, але ви все одно можете підстрахуватися, наприклад, на випадок втрати мобільного телефону зберегти або роздрукувати аварійні коди, які дозволять вам без SMS підтвердити будь-який платіж або послугу.

    Аварийные коды Яндекс ДенегЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Згадувати про аварійні кодах мені зараз трохи неприємно, бо сьогодні у мене з гаманця Яндекса повели 9 тисяч рублів з допомогою фішингу (я сам віддав зловмисникам один з цих аварійних кодів). Але по мірі написання цієї статті я сподіваюся зібратися з силами і таки описати мою ганебну безпечність.

    Установка мобільного додатку «Яндекс.Гроші: платежі онлайн»

    Якщо платежі, перекази і виведення грошей із Yandex Money ви виконуєте на потоці, то кращим варіантом може бути установка мобільного додатку, який буде генерувати одноразові платіжні паролі. СМС-ки не завжди і не скрізь стабільно доходять, а програма завжди буде під рукою.

    Для цього тисніть на кнопку зі стрілочкою (такий собі спойлер) у правому верхньому куті області «Паролі» (юзабилиста нового інтерфейсу money.yandex.ru я б перевірив ще раз на профпридатність) , а у вікні, клікаєте по посиланню «Змінити спосіб захисту».

    Заробляємо в РМЯ і Адсенс

    На сторінці, що відкрилася, вам потрібно буде перейти на вкладку «Додаток», де будуть дані посилання на його установку в Андроїд, АйОС або ВиндовсФон.

    Приложение Яндекс ДеньгиЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    У разі Андроїда в Гугл Плее воно називається «Яндекс.Гроші: платежі онлайн» і ставиться звичайним чином.

    Яндекс.Деньги: платежи онлайнЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Після введення логіна і пароля від вашого аккаунта на Яндексі, вас попросять придумати пароль для входу в це додаток, щоб захистити вас від несанкціонованого доступу до гаманця під час перебування телефону в чужих руках. Сам додаток виглядає дуже навіть симпатично і просто у використанні:

    Платежи онлайнЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Як користуватися гаманцем?

    Все, тепер ви можете повноцінно користуватися платіжною системою — покласти кошти (поповнити рахунок), перевести потрібну суму на інший гаманець, зняти (готівку або просто вивести) гроші з системи. Для цього скористайтеся відповідними кнопками меню, розташованого ліворуч.

    Наприклад для того, щоб перевести гроші на інший Яндекс гаманець, потрібно буде натиснути на кнопку «Перевести» і просто перейти на сторінку розташовану «тут». У вікні ви можете вказати або номер гаманця одержувача, або його e-mail адресу, або номер телефону (дані на льоту перевіряються по базі і вам буде видано повідомлення, якщо такого користувача в системі знайдено не буде):

    Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Хоча ви можете переказати кошти, вказавши у полі «Кому» номер мобільного телефону користувача, у якого гаманця на Yandex немає зовсім. Він повинен буде пройти описану вище процедуру реєстрації в системі і вказати номер свого стільникового. По закінченні реєстрації йому потрібно буде перейти в історію з лівого меню (розділ «Поповнення») і натиснути кнопку «Отримати».

    В полі «До оплати» можете ввести суму, яку потрібно буде зняти з вашого Яндекс-гаманця, або в полі «Скільки» введіть суму, яку потрібно покласти на рахунок одержувача (зняти, покласти або перевести гроші просто так не можна, а тільки заплативши за це комісію системі в розмірі 0.5 відсотка від суми, тому і мають місце бути два поля для вводу суми переказу).

    Переклад в Yandex Money можна і навіть потрібно захищати протекцією — цифровим кодом, без введення якого адресат цього перекладу не отримає. Також слід задати термін життя коду протекції. Цей час дається одержувачу на те, та се. Якщо за зазначений строк він не введе правильний код протекції, то грошики благополучно повернуться на ваш гаманець. У будь-якому випадку, протекція дозволить вам застрахуватися у разі неправильного введення даних одержувача.

    Потім натисніть кнопку «Перевести» і на сторінці, що відкрилася, переконавшись у правильності суми, яку потрібно перевести, введіть свій одноразовий платіжний пароль Yandex грошей, який прийшов у вигляді СМСки на ваш мобільник (або згенерувало встановлене вами мобільний додаток — читайте про це вище).

    Всі товари та послуги, за які ви можете розплатитися Яндекс манями, ви знайдете на цій сторінці — https://money.yandex.ru/shops.xml (на неї ж ви потрапите з лівого меню, натиснувши за однойменним пункту). Асортимент послуг і товарів, які ви можете сплатити досить-таки широкий.

    Оплата товаров и услуг с помощью Яндекс ДенегЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    При оплаті, наприклад, мобільного зв’язку можна буде налаштувати автоплатеж. Тоді рахунок на вашому мобільному буде автоматично поповнюватися з Яндекс-гаманця, як тільки сума вашого балансу стане нижче заданого порогу. Для забудькуватих, як мені здається, саме те.

    Положить деньги на телефонЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Для підтвердження оплати кожен раз вам доведеться вводити одноразовий платіжний пароль, отриманий SMS або взятий з вашого мобільного додатка (якщо телефон в даний момент недоступний, то можна буде використовувати один з аварійних кодів, які ви, сподіваюся, вже роздрукували і зберегли).

    Оплата со счета Яндекс кошелькаЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Таким же чином можна оплачувати і виставлені різними сервісами рахунку. Наприклад, при оплаті або продовження хостингу ви вибираєте варіанти Яндекс.Гроші (якщо такий передбачений) і вас перекидає в ваш гаманець для підтвердження цього платежу.

    Банківські картки Yandex Money, прив’язка та поповнення рахунку

    В налаштуваннях свого рахунку (пункт «Управління гаманцем» в випадаючому меню вашого поточного балансу) ви зможете знайти область «Банківські картки», де після натискання на спойлер (стрілочка в правому верхньому кутку цієї області) вам буде запропоновано три варіанти роботи з ними:

    Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Давайте розглянемо їх послідовно:

  • Карта для платежів — в цьому випадку ви прив’язуєте наявну у вас банківську карту (Visa або MasterCard) до свого рахунку в Yandex гроші, щоб здійснювати з неї платежі в інтернет-магазинах або інших сайтах, де товари і послуги можна було б оплатити цим видом електронних валют. При цьому кошти будуть списуватися з платіжної картки безпосередньо, не потрапляючи на ваш рахунок. Навіщо це потрібно?

    Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Ну, за тим же, навіщо ми прив’язували картку до рахунку в Paypal — безпека платежів. Вам не потрібно буде кожного разу повідомляти реквізити своєї картки при покупці, достатньо буде один раз повідомити їх Яндексу, якому ми, апріорі, довіряємо. Правда, процедуру верифікації банківської картки ніхто не відміняв — на ній заблокують невелику суму, яку потім потрібно буде вказати при прив’язці до рахунку. Ніякої комісії при цьому не передбачено.

  • Карта Yandex Money — дуже зручна штука, яка з’явилася нещодавно у ряду популярних платіжних системи (наприклад, у Майл.ру грошах і Ківі з її QIWI Visa Plastic). Це повноцінна банківська пластикова картка, рахунок якої дорівнює вмісту вашого гаманця.

    Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Виходить відмінний спосіб виведення коштів — пішли в сусідній супермаркет і накупили на Яндекс Мані купу потрібних продуктів або речей. Можна і в інтернеті їй розплачуватися, адже, по суті, це повноцінна Gold MasterCard, так і перевести в готівку з банкомату можна буде за три відсотки. Можна вважати, що вона з кэшбэком (три відсотка при оплаті чого завгодно). Дана карта випускається безкоштовно на три роки і пересилається поштою за суму в районі однієї-двох сотень рублів. Краса, залишається лише перейти до майстру випуску цієї чудесної карти.

  • Віртуальна мапа — в деяких інтернет-магазинах не приймають безпосередньо Яндекс Гроші, але ви можете скористатися цією віртуальною картою (для оплати достатньо знати тільки її реквізити). Номер цієї картки зберігається на сервері, а CVC код та термін дії повідомляється вам за допомогою СМС-повідомлення. Якщо на вашому гаманці є достатня для оплати покупки сума, то з допомогою реквізитів цієї віртуальної картки ви її зможете здійснити в будь-якому інтернет-магазині. При цьому відсотки за це ніяких не стягується.
  • В розділі налаштувань «Інформер «Мій баланс»« можна буде у два кліка налаштувати і отримати код інформера з кнопкою для внесення пожертвувань. Дуже зручно, на мій погляд, бо видно скільки коштів вже зібрано і, головне, просто реалізовано:

    Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Ставите галочку для додавання кнопки «Підтримати проект» і вказуєте суму внеску, пропоновану за умовчанням.

    Як покласти гроші в гаманець Яндекса (поповнити рахунок)

    В принципі, способів повнити рахунок Yandex грошей досить багато, але давайте я їх перерахую:

    Как пополнить счетЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

  • Поповнити через карти передоплати — вони продаються в багатьох місцях. Є картки з бонусами.
  • Покласти гроші на рахунок вашого гаманця в Яндексі можна практично з будь-якого терміналу самообслуговування, а також ще цілим рядом способів використовують готівкові кошти.
  • Поповнити можна буде також з будь прив’язаною до нього банківської картки, або прямо з банкомату. Ще пожити мані на гаманець можна, скориставшись сервісом інтернет-банкінгу, який надає ваш банк (це зручно ще й тим, що вам не потрібно буде виходити з дому для поповнення).
  • Ну і, нарешті, ви можете покласти гроші шляхом обміну інших електронних валют (наприклад, через Єдиний гаманець, РБК Мані, Ликпей та інші).

    Найчастіше виробляють обмін WebMoney на Яндекс Гроші, але при цьому з вас буде утримана комісія в розмірі 4.5 відсотків від обмінюваної суми. Для обміну можна скористатися іншими обмінними пунктами, а ще краще пошукати кращий курс в сервісі моніторингу BestChange.

    Взагалі, на мій погляд, є досить-таки хороший спосіб показати відгуки користувачів про те чи іншому обмінному пункті, правда цей сервіс належить WebMoney і називається Advisor. Там користувачі системи електронних платежів Вебмані можуть залишити відгуки про тих сайтах, з яким вони мали справу.

    Наприклад для того, щоб почитати відгуки, припустимо, про вже згаданий трохи вище обміннику (де можна буде здійснити чейндж Yandex Money за досить-таки вигідним курсом), потрібно буде вставити в адресний рядок браузера наступний URL:

    http://advisor.wmtransfer.com/FeedBackList.aspx?url=menyala.com

    Замінивши в кінці посилання доменне ім’я обмінника на доменне ім’я іншого, ви зможете почитати відгуки користувачів про нього. Дуже зручний спосіб, на мій погляд, для попередньої перевірки перед обміном Яндекс Грошей на будь-яку іншу електронну валюту.

  • Як зняти (готівку, вивести) Яндекс Гроші

    Yandex мані можна зняти і готівку за кількома способами, які я спробую перерахувати. Причому, у будь-якому випадку, зняття і зняття обійдеться в 3 відсотки комісії:

    Как снять деньги в ЯндексеЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

  • Багатоходовий спосіб вивести Яндекс Гроші полягає в переведенні їх на прикріплену до вашого гаманця картку банків Альфа-Банку, «ВІДКРИТТЯ». Потім вам потрібно буде перевести в готівку кошти в банкоматі даної установи.
  • Більш простий, на мій погляд, спосіб готівку — зняти їх готівкою в CONTACT або РНКО «РІБ».
  • Зняти Yandex Money можна буде також переказом на рахунок фізичної особи в банку.
  • З недавніх пір у Індивідуальних підприємців (ІП) та інших юридичних осіб з’явилася можливість перевести кошти на рахунок, відкритий на юридичну особу. Яндекс Гроші тепер дозволяють перевести свій аккаунт в професійний рахунок для підприємців. Правда, зворотного шляху у вас вже не буде і ви втратите частини способів, що дозволяють покласти гроші на свій гаманець, але якщо ви приймаєте платежі в Яндекс манях, то для уникнення проблем краще перевести свій рахунок в професійний.
  • Ну, а взагалі, багато для переведення в готівку використовують оплату різних товарів і послуг зі свого гаманця (оплата телефону, інтернету, хостингу, комуналки тощо).
  • Випустити свою карту Yandex грошей і оплачувати за допомогою неї товари в найближчому супермаркеті, на заправці або будь-якому іншому фізичному або інтернет-магазині. Особисто я для себе вибрав саме цей спосіб зняття грошей з рахунку.
  • Як у мене вкрали гроші з Гаманця Яндекс

    Ну, і на закуску сумна історія про безтурботне людині, який вдруге наступає на одні і ті ж граблі. Кілька років тому у мене зламали гаманець на Вебмані і відвели близько двадцяти тисяч рублів. Після цього я став з належною відповідальністю ставитися до безпеки, і доступи до всіх коштах зробив можливим тільки через підтвердження по мобільному телефону.

    Так, дійсно, банальний злом в цьому випадку стає справою не рентабельним, але ось соціальний інжиніринг раніше з успіхом працює. Адже я знав про подібні історії, але все одно повівся як хлопчик і повідомив злодюгам все, що їм було потрібно. Спіймали мене на фішинг (фейковий сайт), який повністю імітував інтерфейс Яндекс Грошей. А заманили на нього листом з попередженням про можливе блокування мого гаманця.

    ФишингЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Довіра викликало те, що в листі була вказана правильна сума поточного балансу. По всій видимості, спочатку все-таки зламали поштову скриньку, на одному акаунті з яким жив гаманець. Як раз перед приходом цього фейкового листа я отримав повідомлення про поповнення балансу Яндекс гаманця із зазначенням його точного значення.

    На жаль, лист я читав в Емайл-клієнті і очевидну невідповідність адреси відправника, зазначена на скріншоті не помітив. У підсумку, ворог отримав від мене «на чесному оці» один з моїх аварійних кодів, після того, як я перейшов по посиланню з листа і сам його ввів в пропоновану форму на фейковом сайті, повністю копирующем https://money.yandex.ru/ (в адресний рядок я, природно, і заглядати не став — а даремно).

    Раніше я отримав в Яндексі пластикову карту і гроші витрачаю саме з неї в магазинах. Але сьогодні я якраз писав цю статтю і зайшовши на сайт https://money.yandex.ru/ трохи очманів від відображуваного балансу: 33 рубля замість 9000. Заходжу в «Історію платежів» і бачу два переведення на Ківі:

    История платежей в ЯДЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

    Трохи стресануло, і я, очікуючи дозвону в техпідтримку, встиг списатися з ними через тиккет, а також зайшов у ці платежі (на Ківі) простим кліком по них і написав «скаргу» (там була така кнопочка). Що примітно, з техпідтримки мені відписалися, що гроші вже вивели і вони зробити нічого не можуть, а от увечері, продовжуючи роботу над цією статтею, я помітив, що один з платежів мені повернули назад і заявка з моєї претензією до платежу відобразилася, як задоволена.

    Заробляємо в РМЯ і Адсенс

    А ось другий платіж ще не прийшов. Та й з колишніми грошима схоже не все в порядку, бо поповнити баланс на стільниковому я з них не зміг. Можливо, що тимчасове блокування накладена, а можливо, що платіж повернули помилково. Вчіться на моїх помилках і не переходьте на сайти з листів, а тільки закладок браузера або через пошук. Це загрожує втратою грошей і купи нервових клітин.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу