Використовуємо контекст

3422

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Безкоштовне електронне видання описує всі тонкощі роботи з AdWords: з чого почати, які типи кампаній краще використовувати, як ефективно витрачати маркетинговий бюджет.

Використовуємо контекст

AdWords інструмент онлайн-реклами від Google. Він здатний збільшувати продажі, залучати клієнтів на сайт, в офіс чи магазин, підвищувати впізнаваність бренду в мережі, повертати клієнтів з допомогою ремаркетингу. Якщо ви ще не використовуєте цей сервіс, саме час до нього звернутися.

Електронна книга «Google AdWords: контекстна реклама для вашого сайту» – просте і зрозуміле практичне керівництво, найбільш актуальне на даний момент. Видання познайомить вас з сервісом і навчить з вигодою для себе використовувати всі його можливості і переваги.

З книги ви дізнаєтеся, як:


  • почати роботу у системі Google AdWords;

  • запустити рекламу на пошуку і медійній мережі;

  • освоїти динамічний ремаркетинг і рекламу в Google Покупках;

  • підвищити ефективність контекстної реклами.
  • Бесплатная книгаВикористовуємо контекстGoogle AnalyticsВикористовуємо контекст

    На сторінках безкоштовної електронної книги розглянуті необхідні інструменти для планування, наведені інструкції по запуску реклами в пошуковій системі, медійній мережі Google Покупках, запропоновані готові рішення для досягнення різних цілей. Просто і покроково.

    Видання буде корисним інтернет-маркетологам, фахівцям з реклами, власникам сайтів і всім представникам бізнесу, які хочуть отримувати максимальну віддачу від інтернет-проекту.

    Книга «Google AdWords: контекстна реклама для вашого сайту» абсолютно безкоштовна. Завантаження не вимагає реєстрації або введення особистих даних. Ви можете отримати її на сайті видавця за посиланням: http://bit.ly/1sh8TIh

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу