Тестуємо онлайн-сервіси

4112

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Turbologo — це онлайн-конструктор логотипів, який дозволяє в короткі терміни зробити професійний, добре опрацьований лого без звернення до дизайнера.

Деякі люди знають про те, що для створення впізнаваного логотипу необов’язково шукати стороннього фахівця, можна скористатися генератором Turbologo. Але наскільки цей сервіс зручний у використанні і справді з його допомогою можна самому зробити якісне лого? Давайте розглянемо і проаналізуємо всю переваги і недоліки Турболого.

Тестуємо онлайн-сервіси

Переваги онлайн-конструктора

1. Величезна база іконок і шрифтових стилів

Turbologo постійно працює над розширенням колекції зображень, яка на момент написання огляду налічує більше 1-го мільйона іконок.
Шрифтовий база містить не тільки латинські, але і кириличні символи. Широка лінійка параметрів дозволяє створювати несхожі на популярні зразки шрифтів під будь-який логотип.

2. Універсальність сервісу

Функціонал Турболого підходить і для опрацювання фірмового стилю компанії в цілому. Кілька простих кроків у конструкторі дозволяють побачити повноцінну айдентику в рамках назви, колірної схеми і стілеобразующей графіки. Підготовче превью показує, як разом з логотипом будуть виглядати вивіска, документи, ручки, бокси та інші важливі для елементи корпоративної культури.

Інструменти сервісу також допомагають підготувати унікальний favicon і водяні знаки для фото/відео.

УниверсальностьТестуємо онлайн-сервіси
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

3. Підготовка до друку логотипу

Turbologo дозволяє створювати фірмову емблему у векторному форматі (файл svg) для відправки в друк на папір, вивіску, одяг і т. д.

4. Зручний і простий інтерфейс

Розібратися в тонкощах роботи онлайн-конструктора праці не становить, а весь процес створення логотипу розбитий на чотири послідовних етапи.

Реєстрація та короткий огляд Turbologo

Зареєструватися на сайті проблем не складе — можна створити обліковий запис через електронну пошту, або ж авторизуватись через Facebook або Google+.

РегистрацияТестуємо онлайн-сервіси
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Після авторизації в особистому кабінеті можна відразу приступати до створення логотипу. На першому кроці доведеться заповнити онлайн-форму з назвою компанії і визначенням для неї сфери діяльності.

На другому кроці підбирається колірна схема. Варіантів можливих відтінків — 81, і цього цілком достатньо для вибору підходящого кольору до оригінальної емблемі з урахуванням гібридного змішування пропонованих відтінків.

На наступному кроці на вибір пропонується чимала кількість іконок. В меню пошуку можна додати додаткові теги визначаються за замовчуванням в тій чи іншій сфері. Також можна шукати теги англійською мовою, що збільшить пошукову зону на базі Turbologo.

Цветовая схемаТестуємо онлайн-сервіси
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

При натисканні на кнопку «Створити логотип» на екран виводяться всі можливі варіанти, які так чи інакше обіграють вибрані варіанти кольору і іконок.

На цьому, завершальному етапі відкривається інструменти для редагування шрифтів (назви та слогану), основного кольору, іконки і шаблону. Звідси ж можна відправити превью в одну із соцмереж — VK, Twitter або Facebook, а також продублювати лого для подальших коригувань. Після налаштування всіх важливих для візуала елементів залишається тільки вибрати вподобану картинку і клацнути по кнопці «Завантажити».

Варто відзначити, що крім формування логотипу і фірмового стилю Turbologo з деяких пір дає можливість створення сайту разом з фірмовим партнером Wix.com.

ЛоготипТестуємо онлайн-сервіси
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Онлайн-конструктор Турболого, звичайно ж, не безкоштовний. Розробники пропонують три тарифних плани — «Лайт», «Стандарт» і «Бізнес». Всі три не так вже дороги. Однак, базовий варіант підходить винятково під запити веба, без масштабування для друку у гарному якості. Стандартний тариф надає 7 варіантів, а в рамках бізнесу є можливість деталізованої опрацювання та підготовки до друку 61-го файла (в тому числі вектора, шпалер, водяних знаків, лого для візитки тощо). В якості додаткового бонусу тариф «Бізнес» пропонує фінальний годину роботи професійного дизайнера над цим логотипом.

ТарифыТестуємо онлайн-сервіси
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Серед додаткових можливостей онлайн-конструктора варто відзначити партнерську програму Turbologo, яка дозволяє отримувати 30% від кожної покупки залучених користувачів. Зафіксоване куки партнера дійсно протягом місяця. Вивести зароблені гроші на рахунки Ощадбанку, Tinkoff, PayPal або банківським переказом.

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу