Освоюємося з інтернет-грошима

3992
  • Реєстрація гаманця на офіційному сайті AdvCash
  • Вхід в особистий кабінет
  • Анонімність або верифікація — що краще?
  • Варто використовувати гаманці в АдваКеш?
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сьогодні я хочу поговорити про молоду, але вже досить успішну платіжну систему. Називається вона офіційно Advanced Cash, але частіше використовують скорочену запис — AdvCash, або ж у російській розкладці — АдваКеш (можна зустріти варіант і АдвКэш, але не суть важливо).

    За кілька років існування АдваКеш стала надзвичайно популярною серед тих, хто тим чи іншим чином заробляє в інтернеті, і перетягла на себе пристойний шматок клієнтів у таких платіжних систем як ePayments, Payoneer, Perfect Money, Payeer, OkPay, Skrill і Payza.

    Освоюємося з інтернет-грошима

    Природно, але на те були причини. Користувачі, які заробляють в мережі, вміють рахувати і розуміють, що їм вигідніше. Дана платіжна система запропонувала дуже гарні умови, і вони до неї потягнулися. Головною фішкою Адвансед Кеш стали повністю безкоштовні перекази усередині системи. Були ще відмінні платіжні картки, але починаючи з цієї осені для мешканців рунета це діло прикрили (тільки для жителів ЄС залишили). Але навіть після цього прикрого непорозуміння система продовжує залишатися дуже популярною.

    Нульові платежі за внутрішні перекази позволюят досить вигідно вводити і виводити гроші з AdvCash через сторонні обмінники, бо переклад з вашого гаманця на гаманець обмінника комісією не оподатковується. Вам стає вже все одно, які там тарифи на введення і виведення в самій системі, бо головним стає завдання знайти обмінник з кращим курсом по потрібному вам напрямку обміну (наприклад, за допомогою сервісів моніторингу курсу обмінів).

    Реєстрація гаманця на офіційному сайті AdvCash

    Офіційний сайт Адвансед Кеш розміщується в доменній зоні «com» та має російськомовний інтерфейс, що для багатьох дуже важливо. Крім того, за номером 8-800-707-29-12 вам нададуть кваліфіковану допомогу і підтримку знову ж російською, що не може не радувати, бо форс-мажор має властивість іноді виникати звідки не чекали.

    Сама компанія платіжної системи зареєстрована в офшорі (що це?) держави Беліз (хто б сумнівався). Робиться це, природно, під уникнення тиску з боку будь-яких держав на предмет закриття системи або будь-якого іншого впливу на її роботу. Сама по собі Advanced Cash позиціонує себе як досить лояльна до користувачам система (можлива анонімність, але з пов’язаними з цим обмеженнями і лімітами введення/виводу).

    Однак, наприклад, при введення\виведення з рахунку в банку вас можуть попросити пройти верифікацію (засвідчити особу). Робиться це для того, щоб звести до мінімуму операції по відмиванню грошей різними шахраями. Так само верифікація істотно збільшить доступні вам щоденні та щомісячні ліміти на введення і виведення грошових коштів. Тому, якщо анонімність не є життєвою необхідної, раджу верифікувати свого гаманця у цій платіжній системі.

    Забігаючи трохи вперед скажу, що в AdvCash ви зможете створити під одним аккаунтом відразу п’ять гаманців під різні валюти (рублі, гривні, тенге бел.рублі, долари, євро і фунти). Між ними можна проводити конвертацію усередині системи, але не сказати, щоб це було дуже вигідно.

    До недавнього часу можна було прив’язати до свого гаманця картку MasterCard і розплачуватися нею в будь-яких зручних для вас місцях (магазинах, заправках), а також знімати готівку. Випуск і абонентська плата не сказати щоб коштували дорого. Але зараз це вже немає сенсу говорити, бо вони доступні тільки для резидентів ЄС. Для жителів рунета (з Росії, України, Казахстану та ін.) халява закінчилася 9 жовтня цього року. Тим, у кого ці карти вже були, термін їх служби продовжений до кінця цього року.

    Отже, реєстрація. На офіційному сайті АдваКеш прокручуєте головну сторінку вниз до появи кнопки «Створити акаунт безкоштовно» і тиснете на неї. З’явиться форма для заповнення, де потрібно буде вписати ваше ім’я та прізвище (зверніть увагу, що на латиниці), а так само вказати e-mail і придумати пароль для входу в систему:

    Регистрация на официальном сайте Адвансед КэшОсвоюємося з інтернет-грошима

    Зверніть увагу, що ліворуч можна обрати тип рахунку «Бізнес», якщо ви хочете використовувати цю систему для прийому платежів на своєму сайті або хочете з допомогою AdvCash здійснювати автоматичні виплати з належить вам, онлайн-сервісу (наприклад, з хайп-проекту, обмінника або ще звідки-то). Якщо нічого цього вам не треба, то залишайте варіант за замовчуванням — «Персональний».

    Як я вже говорив, якщо анонімність для вас не життєво необхідна умова використання цієї платіжної системи, то краще вказувати при реєстрації свої реальні дані (ПІБ), щоб потім нестиковок при можливій верифікації аккаунта не виникло. ІМХО.

    Вход в личный кабинет платежной системы advance cashОсвоюємося з інтернет-грошима

    На наступному кроці можна буде, правда, підвищити безпеку роботи з аккаунтом (включити доступ по IP, SMS підтвердження чи щось інше зі стандартного арсеналу захисту) та навіть одразу пройти верифікацію (що не складно, але далеко не завжди необхідно), але можна і просто вибрати третій варіант «Перейти до роботи».

    Вхід в особистий кабінет АдваКеш

    Ви потрапите на сторінку вашого аккаунта «Поповнення рахунку», де зможете прикинути, яким чином вам зручніше буде при необхідності поповнити свій гаманець в АдваКеш. Комісії дуже відрізняються (від нуля і до 12% у разі поповнення балансу вашого стільникового телефону). Але не забувайте, що при відсутності комісії за внутрішні перекази актуальним стає поповнення через сторонні обмінники, де варіантом більше, а підсумкова комісія може вийти нижче, ніж у самій системі.

    На вкладці з верхнього меню «Переказ коштів» можна побіжно ознайомитися до можливими варіантами виведення грошових коштів з AdvCash-гаманця із зазначенням стягуваної комісії. Знову ж повторюся, що найчастіше зовнішні обмінники можуть виявитися кращим. Можна пробити курс по потрібному напрямку в подібних сервісах Бестчейнджу або КурсЕксперту, щоб оперувати вже більш точною інформацією.

    Вход и возможности личного кабинета адвакешаОсвоюємося з інтернет-грошима

    Є цікавий варіант виводу (переведення) — на Емайл людині, у якого поки немає аккаунта в АдвКэше. Опонент отримає на вказану електронну пошту посилання типу https://wallet.advcash.com/pages/transfer/его-email. Перейшовши по ній він зможе зареєструватися в системі, після чого увійшовши в свій особистий кабінет побачить там надіслану вами суму. Чимось схоже на Пайпал, але трошки по іншому реалізовано.

    Однак, продовжимо. В лівій колонці ви зможете побачити вже три відкритих для вас за замовчуванням гаманця в рублях, доларах і в евриках. Як вже згадував вище, при бажанні можна натиснути на кнопку «Додати гаманець», якщо ще потрібно вести операції в гривнях, тенге білоруських рублях або англійських фунтах.

    Повна анонімність або верифікація в Адвансед Кеш — що краще?

    Як бачите, всі операції з гаманцями у вашому особистому кабінеті доступні і без верифікації, а з урахуванням того, що ви при реєстрації можете використовувати свої реальні ПІБ, то Адвансед Кеш цілком можна назвати анонімної системою. Ну, не буде у вас можливості працювати з банківськими рахунками і картками Visa/MC (а який анонимщик буде з них вводити або виводити гроші) і ліміти будуть злегка урізані.

    Тим більше, що ліміти для анонімних користувачів системи (неверифицированых) цілком собі робочі:

  • Ліміти Adv Cash на поповнення — до 1000 доларів в день або до 2500 доларів за місяць
  • Ліміти на висновок до 500 бакинських в день і до 2500 $ за місяць
  • Ліміти на внутрішні перекази іншим користувачам платіжної системи — не більше 3000 баксів в місяць без обмежень по добі (це як раз ті ліміти, що важливі при введення\виведення через сторонні обмінники)
  • Відповідно, якщо потрібні як повітря банківські перекази і перекази на картки Visa/MC, ліміти для вас малі, то вперед на верифікацію і вони стануть практично безмежні (у всякому разі, на внутрішні платежі). Благо нічого складного тут немає.

    Потрібна скан паспорта або водійського посвідчення, а так само скан квитанції про оплату ЖКГ (або чогось ще, де вказано вашу адресу). Зазвичай на підтвердження всього відправленого йде близько доби. Ну, і в кінці підтвердіть номер свого мобільника простим введенням коду прийшов в СМС-повідомленні. Просто і швидко, але вже не анонімно.

    Варто використовувати гаманці в Advance Cash чи ні?

    Якість платіжної системи визначається її популярністю у користувачів. Advance Cash у цьому плані цілком відповідає сучасним вимогам і бажанням інтернет-заробчан. Але давайте все ж сформулюємо основні переваги та недоліки сервісу, щоб розкласти все по поличках.

    Плюси платіжної системи:

  • Можливість повноцінної анонімної роботи з гаманцями
  • Російськомовний інтерфейс і російськомовна техпідтримка
  • Нульові комісії за внутрішні перекази і виникає в зв’язку з цим можливість пошуку більш вигідних варіантів введення\виведення коштів через сторонні обмінники
  • Можна оперувати з зручними вам валютами, включаючи рублі, гривні та тенге.
  • Можна відправляти гроші незареєстрованим AdvCash користувачам (варіант виведення «на e-mail»).
  • Безліч варіантів підвищення безпеки роботи з гаманцями, хоча від соціального інжинірингу вас, звичайно ж, ніхто крім вас самих не врятує (читайте про те, як у мене вкрали гроші з Яндекс-Гаманця).
  • Без комісії можна поповнювати рахунок входять платежами по SWIFT/WIRE (в баксах) і SEPA (в євро) від партнерок або інших роботодавців (фізосіб) з будь-якої країни світу.
  • Є можливість введення\виведення коштів через криптовалютные біржі WEX, Exmo і Ecoin з непоганим курсом, а так само можливий введення\виведення на биткоин і эфириум гаманці без комісії. Хоча і тут сторонні обмінники можуть виявитися вигідніше (треба дивитися поточну ситуацію).
  • Мінуси Адвансед Кеш:

  • Недавнє блокування можливості випустити (придбати за невелику плату) карту MasterCard прив’язану до вашого гаманця у цій платіжній системі. Дана можливість залишилася тільки для резидентів євросоюзу, та і то з урізаними лімітами за операціями. Адже багатьом це було дуже на руку. Але, що поробиш…
  • Високі комісії на деякі напрямки введення\виводу, які, правда, можуть легко компенсуватися використанням сторонніх обмінних пунктів. ІМХО.
  • Власне, все. Користуватися чи ні даній платіжкою — вирішувати вам. За сим дозвольте відкланятися і відіслати вас в розділ FAQ, де досить коротко, але ємко і зрозуміло пояснюються деякі моменти роботи з AdvCash.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу