Знайти гроші в мережі

2135
  • Звідки до нас прийшли Mobidea?
  • Інструменти
  • Звідки брати трафік
  • Висновки
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Будь вебмастер розуміє перевагу заробітку грошей на західних партнерках. Тому що знає, що за бугром виплати у валюті і величезний ринок. Можна далі сидіти в своїй зоні комфорту» не бажаючи вивчати щось нове, а можна дивитися трохи далі і бути серед тих, хто радіє падіння рубля…

    Знайти гроші в мережі

    На Заході є просто величезний вибір різних партнерських програм з охопленням всіх сегментів ринку. Сьогодні найбільш актуальна мобільна тематика – трафік на все, що пов’язане з іграми і додатками просто грандіозний. Важливо вміти правильно і грамотно його монетизувати, спробувавши, наприклад, Mobidea.com – міжнародну мобільний партнерську мережу для вебмайстрів та арбітражніков.

    Звідки до нас прийшли Mobidea?

    Mobidea.com – це проект по-справжньому інтернаціональним, який працює з клієнтами з 6 країн Європи (за найскромнішими підрахунками тут зареєстровано вже більше 20 000 осіб).

    Досить пристойний у партнерки і бекграунд – 10 років роботи на інтернет-ринку, присутність більш, ніж на 200 великих майданчиках, 2000 відмінних рекламних кампаній і повна зосередженість на мобільному контенті, генеруючому понад 600 мільйонів щомісячних переходів по всьому світу. І поява її на російському ринку дає шанс приєднатися до того, що успішно приносить гроші вже тисячам людей за кордоном.

    Что такое MobideaЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Дуже важливо відразу зазначити, що Mobidea.com працює одночасно у форматі та CPI, і CPA обліку дій залучених користувачів. Коротко нагадуємо, що під CPA мається на увазі оплата за підписку на певні сервіси. Формат ж CPI означає оплату за установку мобільних додатків по вашому посиланню.

    Цікаво, що кожен учасник партнерки отримує за дії і скачування з офферам до 80 % залучається прибутку – такої пропозиції в російському сегменті цього ринку, мабуть, сьогодні не знайти.

    Фішка роботи Mobidea.com в тому, що при відвідуванні сайту з мобільного пристрою система автоматично обробляє дані відвідувача, визначаючи його місцезнаходження і браузер, час доби, провайдера і деякі інші корисні для аналізу дані. На основі цих відомостей в лічені секунди генерується посилання на додаток, яке буде швидше за все цікава користувачеві, і вона тут же транслюється в обраній веб-майстром формі.

    Інструменти

    Функціонал заробітку з допомогою Mobidea.com у веб-майстрів досить великий. Це:

  • Стандартні пропозиції Popunder, Overlay і банери.
  • Заздалегідь підготовлений код перенаправлення для файлу з розширенням «.htaccess».
  • Залучення уваги через власні ідентифікатори (субаккаунты).
  • Система Smartlink, що працює в автоматичному форматі підбору кращих офферов, налаштованих самим веб-майстром під трафік його сайту.
  • Функція Back Offer з показом нової пропозиції від рекламодавця при спробі повернення користувача на попередню сторінку браузера.
  • Формат APK Offers з можливістю додавання до показів CPA рекламних офферов популярних мобільних додатків.
  • Інструмент Postback URL – функціонал наочного аналітичного трекінгу, що дозволяє оцінити дані 5 користувальницьких ідентифікаторів з параметром «Money» (виводить дані по проведеним транзакціям і виручці).
  • Инструменты mobideaЗнайти гроші в мережі

    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    У партнера є можливість визначити вартість 1000 показів. При цьому, якщо виручка від рекламодавців, які підбираються системою Mobidea.com, нижче встановленої суми, то спеціальний інструмент Performance Fallback автоматично перенаправляє користувача на оффер, заданий у налаштуваннях.

    Зрозуміло, ведеться в партнерці і докладна онлайн-статистика трафіку: інформація про рекламодавців і переглядах, реєстраціях, доході, а також деталізовані дані про всіх мобільних клієнтів.

    Статистика в админке мобидеиЗнайти гроші в мережі

    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Почати роботу в Mobidea.com досить легко: можна або зареєструватися з нуля, або увійти в особистий аккаунт через Facebook або Google+. Вибравши меню «Smart Tools» (інструменти), потрібно визначити одну з трьох підходящих для сайту категорій контенту (MainStream, AdultVideo або AdultDatting), тут же є і меню для розміщення власної реферального посилання на партнерку.

    Після активації додаткових опцій (розписаних вище), треба вказати суму за 1000 показів, визначивши відразу ж країни і операторів. Тут же прописуються і посилання для переходу до того чи іншого офферу (їх можна вибрати у відповідному розділі меню «Offers»). Отриманий в результаті всіх цих нехитрих маніпуляцій код можна сміливо ставити на свій сайт.

    Как начать работу с мобидеейЗнайти гроші в мережі

    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Виводити кошти в Mobidea.com можна за індивідуальним запитом в системах PayPal і Payza, Payoneer і Paxum (слід врахувати, що найперший висновок заробленого від 100 євро здійснюється тільки за наявності завантажених у систему сканів документів – паспорта або посвідчення водія). Це вимоги Еропейского законодавства, але не варто побоюватися надмірної бюррократии, виплати відбуваються швидко.

    Звідки брати трафік

    Цей нетривіальний питання кожен вирішує для себе самостійно, ми лише коротенько нагадаємо, що на сьогодні серед основних засобів виділяються наступні:

  • Мобільний веб-реклама – повноцінний веб-трафік, що генерується в браузерах всякого роду гаджети. Це основа основ, на яку припадає більша частина відсотка залучених користувачів.

    Где брать трафикЗнайти гроші в мережі

    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

  • Мобільна пошукова реклама – варіант залучення уваги користувачів через рекламні віконця виключно через сторінки результатів пошуку.
  • Оголошення в мобільних додатках – банери, вискакують, як правило, у безкоштовних версіях тих чи інших ігор і додатків AppStore та Google Play. Цей варіант залучення трафіку поганий тим, що люди часто ігнорують його, будучи зануреними в процес гри.
  • Мобільні push-повідомлення – тип рекламних оголошень у вигляді невеликих плашок з повідомленнями у верхній частині екрана. Цей варіант залучення можна поставити на друге місце після мобільної реклами за ступенем генерації трафіку.
  • Вмотивовані дії – особливий спосіб залучення користувачів на сайт, передбачає виплату умовної винагороди за перехід на сайт. Цей варіант не дуже ефективний пропорції вкладених в нього витрат (у тому числі і фінансових) з потенційною можливістю віддачі, одержуваної через партнерку.
  • Мабуть, найефективнішим способом залучення трафіку досі пропонують можливості медійної реклами Google Adwords. Маючи безлічі інструментів для налаштування якісної генерації користувачів, Google Adwords дуже стежить за дотриманням встановлених системою правил проведення рекламної кампанії, і не всім веб-майстрам вдається відповідати цим правилам.

    Досить непогані і перспективні можливості таргетованої реклами через соціальні мережі (Facebook, ВКонтакте, Mail), однак, для успішної роботи з ними доводиться дуже ретельно і копітко працювати з налаштуваннями розміщення своїх оголошень, з урахуванням можливої витрати бюджету вхолосту.

    Висновки

    Підсумовуючи аналіз партнерської програми Mobidea.com можна сказати, що цей проект серед інших схожих цікавий багатством пропонованого інструментарію, що дозволяє налаштувати залучається трафік строго індивідуальним чином під інтереси самої різної аудиторії.

    Вигідна пропозиція по отриманню 80 % прибутку, одержуваної до того ж у доларах або євро, допомагає в самі короткі строки окупити всі вкладені кошти щодо залучення трафіку.

    Нітрохи не заважає в роботі і англомовний інтерфейс: розібратися у всіх функціях Mobidea зможе навіть людина, практично не володіє іноземною мовою, оскільки все меню інтуїтивно зрозумілі (а зі складними технічними моментами практично миттєво допомагає розібратися служба підтримки).

    Офферы в Mobidea.comЗнайти гроші в мережі

    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Словом, якщо і працювати з буржуйскими сервісами по приваблюваному мобільному трафіку, так вже краще працювати з тими, хто на цьому ділі собаку з’їв. А партнерська мережа Mobidea.com відноситься якраз до таких, – так що сміливо реєструйтеся, пробуйте і заробляйте.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу