Знайти гроші в мережі

2591

Здрастуйте, шановні читачі блогу .

Поєднуючи непоєднуване, розумники отримують колосальні прибутки… Але не кожен народжується вундеркіндом… Як той чоловік, який, генеруючи і повертаючи трафік, заробляє від 5 тис. в день. МІТ, одним словом!

Знайти гроші в мережі

Це не жарт

По венах сучасного інтернету тече трафік. І чим більше його генеруєш, тим більше поживних речовин отримує твій самий ненажерливий «орган»… Гаманець! Але щоб прогодувати цього ненаситного (вічно голодного) звіра, треба мати сім п’ядей у лобі!

Іншим (не геніям) залишається навчитися правильно генерувати трафік у того, хто добре вміє. Так ми і зробимо!

Що пропонується (суть методики):

  • Для отримання трафіку (передплатників і клієнтів) використовується понад 30 нетрадиційних джерел.

    МІТ – це множинні джерела трафіку. З ходу на розум навіть досвідченому вебмайстру і арбитражнику прийде тільки 5-10 каналів отримання трафіку. А тут у кілька разів більше!

  • Справжнє занурення – професійний курс добувача лідов довжиною в один рік.
  • Отримання доходу вже у перший тиждень після початку навчання.

    Багато «студенти» гуру трафиководства та інтернет-продажів починають заробляти в перші дні навчального процесу. Причому кількість таких щасливчиків вже перевалило за кілька тисяч!

  • Навчальні матеріали в зручному форматі – спочатку Булат Максеев пропонує переглянути ознайомлювальний ролик.

    Сам курс (первісна його частину) складається з 25 відеоуроків тривалістю 10-15 хв. кожен.

    Базовый модульЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

  • Додаткова методика від Максеева, яка дозволить збільшити дохід від монетизації видобувається трафіку до 20 тис. крб. в добу.
  • А де докази?

    Щоб не бути голослівним.

    Максеев не просто стверджує, що вміє заробляти на трафіку озвучені суми. В якості підтвердження Булат не соромиться демонструвати на відео статистику свого особистого кабінету в goodly.pro

    СтатистикаЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    На скріні видно, що Булат «накопав» за місяць трафіку майже на 2 млн. крб. Виходить, що (віднявши із загальної суми частково оплачені замовлення) в день він має більш ніж 20 кіло. Багато хто з росіян гарують за таку суму цілий місяць… Але тільки не ми!

    При цьому автор надає не тільки методику генерації трафіку з численних джерел. Купуючи курс по МІТ, користувач отримує безкоштовний доступ до інструменту для розумної генерації лідів!

    Що за чарівна «лопата»?

    Мова йде про спеціалізовану платформі для автоматизації бізнес-процесів. Також до складу GOODLY.PRO входить інтегрована CRM.

    Стиль жизниЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Інструмент, який автоматизує процес видобутку трафіку.

    Зрозуміло, що зараз багато хто вже побігли на сайт сервісу… Мовляв, самі з вусами: зараз купимо і будемо користуватися! Але не все так просто…

    ТрафикЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Цінні інструменти на вагу золота, і навіть дорожче: 240 тис. руб. в рік.

    Ну а ті, хто не втік, можуть заощадити кілька сотень тисяч. Для цього достатньо придбати курс МІТ, до якого додається безкоштовний доступ до GOODLY.PRO на рік.

    Що насправді?

    Тільки не все так райдужно, як малює у своїх картинах» Максеев! Я сам тиждень тому придбав його курс з множинним джерел трафіку. Що можу сказати: не працює… Поки на повну силу. У перші п’ять днів, спираючись на набутий курс, мені вдалося підняти лише 13 тис. руб.

    Виходить, що поки недотягиваю пару кіло до заявлених «габаритів» профіту. Але це тільки початок. Адже я освоїв всього кілька занять. Причому після кожного пройденого уроку мій дохід різко підвищувався.

    Боюся, що до кінця навчального року стану найбільш забезпеченим жителем свого селища. Хочете боятися того ж? Тоді дотримуйтеся курсом МІТ, який виводить кожного на вірну стежку збагачення!

    P. S. А щоб на власні очі переконатися в ефективності і популярності МІТ, пропоную взяти участь в безкоштовному вебінарі, щоб дізнатися детальніше про множинні джерела трафіку. Гарантую, що ПРОЗРІЄТЕ!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу