Способи заробітку в мережі

2203

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Эссейные партнерки – новий для нашого ринку метод монетизації. Зміст заробітку на освітньому трафіку полягає в залученні цільової аудиторії на біржу з написання рефератів, контрольних, дисертацій, дипломних та інших видів студентсько-шкільних «робіт».

Але з наших студентів сильно не наживешься, тому краще стати учасником партнерки, запущеної іноземним «письменником». Наприклад, EssayPro. Програма заснована біржею, що спеціалізується на написанні «документації» для закордонних студентів прохолодною життя».

Способи заробітку в мережі

Думаю, сплячий студент найкраще характеризує спрямованість майданчики 🙂

Не буду детально описувати всі позитивні сторони цієї партнерки. Зазначу лише кілька:

  • Партнер отримує половину вартості, поки не буде закритий перший замовлення. Тобто користувач може замовити на біржі написання не одного матеріалу, а декількох. І поки не буде закритий початковий, ви отримуєте 50%. Потім п’яту частину зі всіх наступних замовлень залученого клієнта.
  • Промо матеріали розробляються сервісом індивідуально під конкретного учасника партнерки.
  • Модель роботи EssayPro відрізняється від звичайних фрілансерських бірж. Спочатку замовник розміщує ТЗ, але не вказує фіксовану вартість виконання. Після цього автори залишають заявки, в яких прописують свою ціну. В результаті замовник (на основі рейтингу виконавця і «цінника») стверджує потрібну кандидатуру. При цьому він може вносити зміни в зміст матеріалу ще на етапі створення.
  • Вартість послуг авторів на EssayPro нижче, ніж у конкурентів. Завдяки цьому конверсія значно вище, Що позитивно позначається на ребиллах. Замовивши 1 разів, клієнт повертається знову і знову…
  • Зрозуміло, що перелічені особливості біржі благотворно позначаються на ефективності залучення користувачів. Також не варто забувати, що нарахування в EssayPro відбуваються в доларах, фунтах і інших «недеревянных» валютах.

    За які важелі тягнути

    Щоб зрозуміти специфіку сервісу, слід заглянути в його «комори». Подивимося, що твориться у засіках EssayPro. Для цього зареєструємося в програмі і подивимося на функціонал доступний у особистому кабінеті партнера.

    Інтерфейс головної сторінки сайту партнерки доступний російською, але вже на наступному кроці натрапляємо на «англомовну форму реєстрації. Подивимося, що далі.

    англоязычная форма регистрацииСпособи заробітку в мережі

    Для продовження ви повинні підтвердити «мило», натиснувши на посилання в листі, який прийшов на вказаний ящик. Відразу приступити до роботи не вийде, оскільки заявка повинна пройти модерацію.

    модерация заявкиСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Я «перевів» веб-сторінку партнерського кабінету через Google Translate, щоб було зрозуміло, про що пишуть. А також, щоб розібратися з призначенням кожного з розділів меню.

    меню EssayProСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Так виглядає головна сторінка адмінки (без перекладу). Зліва видно, що на всіх пунктах меню «висять» замки, які відкриються тільки після валідації заявки. Посередині вікна розташовані метрики, що відображають основні показники залучення користувачів.

    Але це ще не всі цікавинки кабінету. Якщо натиснути на «чарівний» трикутник, то частина меню згортається і оголюються адреси лендингов, реалізованих компанією. Виходить, що можна лити трафік не тільки на основний сайт, але і на інші цільові сторінки.

    целевые страницы EssayProСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Скільки заробляють?

    Представник EssayPro озвучив розмір середнього чека замовлення на певний сервісі. Вона становить 60-70$. Інші обчислення зробите самі. Але як доказ прибутковості такого роду партнерки наведу кілька скрінів, що ілюструють заробітки в EssayPro наших російських вебмайстрів та арбітражніков.

    заработки в EssayProСпособи заробітку в мережі

    А ось, що виходить у людей «надоїти» з дорвеїв. Дані трохи застаріли, але все одно це показує, що можна очікувати від зарубіжного освітнього трафіку.

    зарубежный образовательный трафикСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Що куди краще «ллється»

    Я вже зазначав, що тематика зарубіжних есе-партнерок не занадто глибоко «описана в Рунеті. Щоб це виправити, зберемо «по крихтах» всі «цілющі» знання, які ми почерпнемо з чужого досвіду та інформації, наданої представниками EssayPro.

    Як і освітній процес, успішність таких партнерських програм характеризується сезонністю. Активними вважаються періоди з березня по травень і початок-середина осені. У ці місяці закордонні студенти складають тести та іспити, тому і попит на матеріали підвищується.

    EssayPro орієнтований, насамперед, на англомовну аудиторію. Зрозуміло, що американці і європейці мало «тусуються» в наших «Вконтакте» і «Однокласниках». У зарубіжній молоді більше затребувані Twitter, Instagram і Facebook. Саме з останньою майданчики вдається отримати нормальний конверт (в середньому 3-4%). Хоча самі представники парнерки відзначають, що купівля трафіку «у Цукерберга» невигідна.

    Цікаво, що служба підтримки EssayPro всіляко заохочує звернення до неї. Та й самі арбитражники відзначають, що для новачків – це ідеальний варіант: допоможуть, розкажуть, ще й індивідуальними засобами просування забезпечать 🙂 .

    службы поддержки essayproСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Є в партнерці і свої «граблі». Наприклад, замовник може відкликати свою ТЗ. У такому разі веб-майстер, виконавець і сама майданчик не отримає ні копійки. Відсоток нараховується партнерам тільки з виконаних замовлень. Але показник відмов незначний. Так що найчастіше «пронесе».

    Що стосується активності з географії, то найбільше замовляють на EssayPro користувачі з цих країн:

  • Канада.
  • Америка.
  • Австралія.
  • Великобританія.
  • Явно не «бідні» студенти 🙂 .

    Найбільш затребувані формати матеріалів:

    востребованные форматы материаловСпособи заробітку в мережі

    Тепер швиденько збираємося, беремо промо матеріали і починаємо залучати іноземних студентів «прохолодною життя». Он дивіться, скільки їх у Facebook тусується. Тільки дійте швидше, їх треба брати «гаряченькими», поки у них сесія не закінчилася. А інше зробить за вас EssayPro!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу