Як розкрутити сайт самому

4873

Здрастуйте, шановні читачі блогу . У чому секрет успішного сайту? Відповідь залежить від тематики бізнесу. Як перетворити користувача постійного клієнта? Як обійти конкурентів? Які точки зростання дозволять підвищити конверсію і збільшити продажі з сайту? Про це і не тільки – на сторінках нового видання Ingate Digital Agency.

Як розкрутити сайт самому

Книга «SEO в деталях: просування сайтів, з урахуванням тематики. Частина II» – це досвід галузевих команд Ingate Digital Agency по підвищенню продажів з сайтів різних тематик. Її автори узагальнили аналітику, експертні рекомендації та професійні напрацювання і запропонували читачам видання готові рішення для розвитку інтернет-проектів.

Про що книга?

  • специфіку просування сайтів великих брендів;
  • тонкощі пошукової оптимізації в тематиці «Банки»;
  • нюанси роботи з сегментом «Обладнання»;
  • методи підвищення ефективності інтернет-магазинів вузької тематики.
  • SEO в деталяхЯк розкрутити сайт самому

    Книга «SEO в деталях: просування сайтів, з урахуванням тематики. Частина II» буде корисна фахівцям з реклами та PR, інтернет-маркетологам, власникам бізнесу і всім, хто хоче бути в курсі трендів реклами онлайн.

    Нова книга побачила світ у рамках проекту «Запитай Ingate», який передбачає щомісячний випуск безкоштовних електронних видань професійної спрямованості. Кожен підручник, підготовлений експертами Ingate Digital Agency, висвітлює різні сфери інтернет-маркетингу: пошукову рекламу, веб-аналітику, методики підвищення продажів і пошуку рішень для бізнесу та багато іншого.

    Новая книга Ingate по SEOЯк розкрутити сайт самому

    Книжку можна безкоштовно завантажити: тут

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу