Як створити інтернет-магазин

4960

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Цей пост адресований виключно власникам інтернет-магазинів, ну або тим, хто планує ними стати найближчим часом. Всі ви, напевно, знаєте про можливість вивантажувати свої товари в Яндекс Маркет. Для цього використовується YML-файл, формат та вимоги до якого описані тут.

Проте з недавніх пір його можна використовувати не тільки для цієї мети, але і для автоматичного додавання всіх описів і фотографій товарів вашого магазину в найбільшу соціальну мережу рунету Вконтакте. Аудиторія цієї соцмережі справді величезна, і не скористатися нею було б великим упущенням.

Як створити інтернет-магазин

Розробники сервісу b2b.filecloud.me спочатку робили його під свої потрібні, бо в мережі не було і немає досі навіть близького аналога. Ну, а зараз вони пропонують скористатися цими можливостями всім бажаючим (у тому числі і безкоштовно). Раз на добу сервіс буде відслідковувати актуальність товарів викладених в соцмережі і робити синхронізацію з тим, що має місце бути у вашому інтернет-магазині.

Існує безкоштовний тарифний план, що дозволяє вивантажувати і синхронізувати до ста товарних позицій. Ну, а ті, хто прочитають цей пост і написати на адресу [email protected], мають можливість отримати промокод (їх кількість обмежена) і потестувати сервіс протягом місяця на більш високому тарифі, що дозволяє вивантажувати в соціальну мережу до 1000 і навіть до 5000 товарів.

Швидкий старт, тарифи і промокод для перших звернулися

Я не буду довго розписувати роботу з цим онлайн сервісом, тим більше, що довго і не вийшло б, бо все просто і від вас взагалі не потрібно ніяких зусиль (якщо вже є YML-файл). Можете самі глянути на наведену інструкцію по експлуатації b2b.filecloud.me.

Якщо говорити коротко, то потрібно:

  • Зареєструватися та авторизуватися на сайті http://b2b.filecloud.me/
  • Додати свій інтернет-магазин і посилання на вже наявний у вас YML-файл, який ви використовуєте для синхронізації з Яндекс маркетом
  • Зв’язати з b2b.filecloud.me свій админский акаунт у вашій групі у Вконтакті і дозволити йому відправляти пости в соціальну мережу від вашого імені
  • Вам буде дана можливість підкрутити налаштування, а саме кодування вашого YML-файлу, тип вивантаження в соціальну мережу (альбом або категорія), а також вказати ті поля з опису товару, які будуть синхронізуватися з вашим магазином в соцмережі. Розробники радять вибирати тільки найважливіші для представлення («ціна» і «посилання») з-за обмежень на кількість символів в описі фотографій у Вконтакті.
  • Звірка та оновлення (синхронізації) товарів в обох ваших магазинах (на сайті і в соцмережі) буде проходити раз на добу, і ви вільні вибрати час аж до хвилини, коли ця подія буде звершуватися
  • Ось власне і все. Просто, чи не правда? Тарифів представлено досить багато і як я вже згадував, є можливість протестувати b2b.filecloud.me безкоштовно:

    Як створити інтернет-магазинЯк створити інтернет-магазин

    Виділені тарифи «Стандартний» або «Професійний» без оплати зможуть протестувати терміном на один місяць ті, хто в числі перших звернеться на Емайл [email protected] для отримання ПромоКода. Спасибі за увагу, а всі наявні питання до розробників можете сміливо ставити в коментарях до цього посту, ну або в їх техпідтримку.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу